perjantai 11. elokuuta 2023

Rakkautta ensikosketuksesta!

Nyt Dermalogica on kehittänyt hoitovoiteen, josta taatusti tulee suosikkituote. Stabilizing Repair Cream (73€) on tarkoitettu vahvistamaan ohentunutta, yliherkkää ja punoittavaa ihoa. Tämä voide korjaa ja rauhoittaa juuri niitä ongelmia, mitä talvisää aiheuttaa.


Dermalogican uusi kosteusvoide Stabilizing Repair Cream rauhoittaa ihoa välittömästi ja vahvistaa sitä ajan myötä katkaisten herkän ihon kierteen.


Stabilizing Repair Cream rauhoittaa herkän ihon 

Ihon herkkyys ja punoitus aiheutuu monista eri asioista ja näitä ärsytysreaktioita on kokenut lähes kaikki varsinkin talven kylmimpään aikaan. Ihon herkkyyttä tasapainottava hoitotuote on todella tarpeellinen ja jokaisella on hetkiä, kun iho tarvitsee rauhoittumista.
Pääsin kokeilemaan Stabilizing Repair Creamia jo kesälomani aikana ja totesin heti, että tätä voidetta todella tarvitaan. Voiteessa on paljon vaikutusaineita, mutta se kuitenkin imeytyy hyvin ja jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi. Jo parilla käyttökerralla Stabilizing Repair Cream rauhoittaa herkistymisestä johtuvaa punoitusta, kutinaa ja kirvelyä. Tätä voidetta voi käyttää yö- ja päivävoiteena ja akuutissa ihon ärsytystilassa iho rauhoittuu nopeiten, kun Stabilizing Repair Cream on käytössä aamulla sekä illalla.
Jo ensi kosketus tähän voiteeseen tuntui ihan erilaiselta kuin muut Dermalogican voiteet. Voide on balsamimainen ja ensi tuntuma on täyteläisyys. Kuitenkin Stabilizing Repair Cream imeytyi täysin, eikä mitään epämiellyttävää rasvaisuuden tuntua jäänyt iholle.
Lomareissullani jouduin käyttämään voidetta tosi tilanteessa, kun aurinko taas yllätti ja dekoltee sekä kaulan alue reagoi lievällä aurinkoihottumalla. Stabilizing Repair Cream rauhoitti jo yhdellä sivelyllä kutisevaa punoitusta. 


Stabilizing Repair Cream vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä

Ihon herkkyyteen on monia syitä ja siksi herkistynyt iho on jokaisella omanlainen. Kosmetologilta vaaditaan malttia kuunnella asiakkaan kokemuksia ihon reaktioista. Hyvin usein herkistyminen on monen asian yhteissumma ja siksi onkin hyvä asia, että löytyy yksi voide, joka rauhoittaa kaikkia ihoärsytyksiä. Taipumus herkkyyteen voi olla perinnöllistä, jolloin iho on jo vauvasta asti atooppinen, kuiva ja ohut. 
Stabilizing Repair Cream ehkäisee ihon ohentumista ja kuivumista. Tehokkain ominaisuus Stabilizing Repair Creamissa on sen vahvistava vaikutus ihon omaan suojabarriääriin. Herkistävät tekijät eivät pääse vaikuttamaan suoraan ihon syvempiin kerroksiin ja esimerkiksi couperosan laajentuneet verisuonet pysyvät suojassa. 
Lämmönvaihtelut, tuuli, sade ja kuiva sisäilma ovat jokatalvisia ongelmia ja ohut heikosti hoidettu iho reagoi punoituksella, kutinalla ja hilseilynä. Voimakkaat pesuaineet ja muutenkin liian voimalliset ihonhoitotuotteet vain pahentavat ongelmia. Kosmetiikan hajusteet ja väriaineet lisäävät ihoärsytyksiä ja tupakka, alkoholi ja kuuma kahvi ovat taatusti ihoa herkistäviä tekijöitä.
Toivonkin, että mahdollisimman moni kokeilisi Stabilizing Repair Creamia ja voisi itse todeta sen hyvää tekevät vaikutukset. 
⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 21.8.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

  1. Anonyymi12:41

    Tää kuulostaa ihan mun iholle sopivalle voiteelle t.mari

    VastaaPoista
  2. Anonyymi14:42

    Hyvälle kuulostaa! Voikohan rosacea ihokin kokeilla tätä?

    VastaaPoista
  3. Ihana uutuusvoiteen esittely, kuulostaa itselle sopivalta voiteelta, jään odottamaan tarjousta. Kiitos Inkeri viime tilausen extroista😊 t.Katja

    VastaaPoista