tiistai 1. elokuuta 2023

Hyödynnä kasvohoitotarjoukset!

Nyt on harvinainen mahdollisuus saada tehokkaat kasvohoidot ja Yumi Lashes ripsien kestotaivutukset tarjoushintaan. Kesän jäljiltä kaikkien ihot tarvitsevat kasvohoidon ja sopivat kotihoitotuotteet palautuakseen uv-säteilyn rasituksilta.


Kesän auringon jälkeen iho kaipaa kasvohoitoa ja kirkastavaa sekä ihon väriä tasoittavaa kotihoitoa.


Kotihoito lisää kasvohoitojen vaikutusta

Nämä kasvohoitotarjoukset ovat poikkeukselliset, koska yleensä en markkinoi työtäni tarjouksilla. Tämä on käytännön sanelema asia, koska en voinut kesälomani ajaksi laittaa tuotetarjouksia Tähtitarjouksiin, kun en ole niitä hoitolassa myymässäkään. Nyt voitte tulostaa edullisen kasvohoitolahjakortin netistä, eikä hoitolan suljettuna olo tuo hankaluuksia. Joten tämä erityistilanne kannattaa hyödyntää, koska se ei ihan äkkiä toistu.
ProSkin C-vitamiinikasvohoito + Brightening BioLumin-C Trio NYT 150€ (203€) ja kahdella hoidolla NYT 220€ (298€) on todella hyvä tehohoito kesän jälkeen. ProSkin C-vitamiinikasvohoito on suunniteltu korjaamaan auringon aiheuttamia iho-ongelmia ja hidastamaan ihon vanhenemista. 
Tutkimusten mukaan tehokkailla antioksidanttivalmisteilla voidaan korjata uv-säteilyn haittavaikutuksia vielä kolmekin kuukautta säteilyn jälkeen. ProSkin-kasvohoito ja sen vaikutuksia tukeva kotihoito puhdistaa ja kirkastaa ihon väriä. Erityisesti C-vitamiini silottaa auringon aiheuttamaa pintaryppyä ja hilseilevää kuivuutta. Kahden hoitokerran sarja olisi tehokkainta tehdä 2-3 viikon välein.
iS Clinicalin kulttihoito Fire&Ice -kasvohoito + Environmental Protection Collection -kotihoitopakkaus NYT 210€ (295€) on tehokkaasti kaunistava kokonaisuus kaikille ihotyypeille. Myös rasvoittuva ja tukkeutunut iho puhdistuu sekä kirkastuu Fire&Ice -kasvohoidolla ja pigmenttiläiskät vähenevät. 


Ripsien kestotaivutus on silmien pikakaunistus

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus ja kulmien värjäys NYT 89€ (116€) on helppo tapa nostattaa silmien ilmettä ja avartaa katsetta. Ei uskoisi, miten suuri merkitys on ripsien kaarevuudella koko ilmeeseen. Tämä kannattaa jokaisen kokeilla itse, koska on mahdotonta selittää, miten paljon ilmettä virkistää, kun ripsien asento muuttuu. 
Varsinkin niillä, jotka joka aamu muutenkin taivuttavat ripsensä, tuo suuren helpotuksen, kun ne ovat pysyvästi taivutetut 6-10 viikon ajaksi. Taivutus pysyy hyvänä 6-10 viikkoa karvan laadusta riippuen, eikä ripsiä tarvitse sinä aikana mitenkään varoa tai hoitaa. 
Mielestäni tämä ripsien kestotaivutus on loistava tapa aikuisen ihmisen kaunistukseksi. Se ei mene koskaan överiksi, niin kuin ripsipidennykset nykyään menevät, eikä se rasita ripsiä tai silmiä. En voi olla mainitsematta, että odotan tosi kovasti ripsipidennysten katoamista. Ihmettelen, miksi suomalaiset ovat niin takertuneet tähän muotiin, joka on mennyt maailmalla ohitse vuosia sitten. 
Enää muutamaan vuoteen ei ole muualla Euroopassa juurikaan käytetty ripsien pidennyksiä, mutta Suomessa muoti vaan jatkuu ja menee entistä överimmäksi. Ripsien kestotaivutukset ja kulmakarvojen laminointi on suuressa suosiossa muuallakin maailmassa, koska luonnollinen ulkonäkö valtaa muodissa alaa. 
Kannattaa kokeilla, miten paljon aamulähtöjä helpottaa, kun ripset ja kulmat ovat jo valmiiksi hyvässä asennossa. Voit ostaa nyt hoidon verkkokaupasta ja varata ajan sitten, kun se sinulle parhaiten sopii. 
⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 7.8. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti