maanantai 14. elokuuta 2023

Vanhaa jää pois ja uutta tulee tilalle

Dermalogicalla on menossa varsinainen kehitysbuumi, kun entisiä tuotteita jätetään pois ja uutuuksia esitellään monta kertaa vuodessa. Ilmeisesti korona-aika käytettiin tehokkaasti tuotekehittelyyn ja nyt saamme nauttia niiden tuloksista.


Dermalogicalta on tullut viime aikoina useita hyviä uutuustuotteita ja joitain vanhoja poistuu.


Barrier Repair korvataan Stabilizing Repair voiteella

Barrier Repair eli talvitakki iholle on ollut monelle pakkasajan pelastus, kun se on suojannut ohutta ja kuivaa ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta. Nyt, kun olen päässyt kokeilemaan tätä uutta Stabilizing Repair Creamia (73€), ymmärrän miksi tämä muutos kannattaa tehdä. 
Barrier Repairia käytetään toisen hoito- tai kosteusvoiteen päällä tuomaan suojapintaa ja vahvistamaan ihon omaa lipidikerrosta ja suojabarriääriä. Nyt tässä uudessa Stabilizing Repair Creamissa on hoito- ja suojavaikutukset samassa tuotteessa ja kahta erillistä voidetta ei enää tarvita. 
Tiedän myös, että Barrier Repair oli erityisen suosittu juuri Suomessa ja meillä tapahtuva myynti ei riitä monikansalliselle yritykselle. Minulla on vielä hyllyssä muutamia Barrier Repair (53€) tuotteita, joten niitä kannattaa käydä ostamassa nyt, jos haluaa vielä jatkaa sen käyttöä.
Suurin suru-uutinen on, että Dermalogican Melting Moisture Masque (74€) jää myös pois myynnistä, eikä sen tilalle ole ainakaan toistaiseksi tulossa mitään. Tämä uutinen harmitti minua henkilökohtaisesti, koska en tule talvella toimeen ilman tätä Melting Moisture Masqueta. 
Se on tarkoitettu superkuivalle iholle ja sen voi jättää yöksi vaikuttamaan 2-3 kertaa viikossa. Tämä naamio on aivan täydellinen rutikuivalle yli viisikymppiselle iholle ja koen jääväni itsekin suorastaan pulaan. Minulla on vielä Melting Moisture Masqueta hyllyssä ja nyt kannattaa olla nopea, jos sitä vielä haluatte. Syynä tähänkin tuotelopetukseen on menekki, koska näin täyteläistä tuotetta ei tarvita juurikaan Suomen ulkopuolella.


Vartalokin jää vähälle huomiolle

Dermalogican vartalokuorintavoide jäi pois myynnistä jo reilu vuosi sitten ja viime talvena lopetettiin kuivaöljy, joka oli kuivan ihon pelastus. Tosin niiden loppumiselle on ihan selkeä selitys huonossa myyntituloksessa. Meillä Suomessa ei juurikaan vartalonhoitotuotteisiin satsata, mikä minua hämmästyttää ja ärsyttääkin. 
Kuntosalille ostetaan kyllä vaatteita ja muita juttuja, mutta ihonhoitoon ei satsata tippaakaan. Kai ihmisillä on mukana mäntysuopa ja juuriharja ja sitten, kun iho on rikki ja kutisee, haetaan ihotautilääkäriltä puoli litraa kortisonivoidetta. 
Nyt Dermalogicalla on enää myynnissä perushoitotuotteet Conditioning Body Wash (34€) suihkuvaahto ja Body Hydrating Cream (37€) vartalovoide. iS Clinicalin Body Complex (83€) on myös hyvin suosittu vartalovoide, koska siinä on niin paljon vaikutusaineita ja atooppisenkin kuiva iho pysyy ehjänä koko talven Body Complexin avulla.
Itse käytän suihkussa ja jalkakylpynä Dermalogican Conditioning Body Washia, koska se on niin ihanan raikas tuoksultaan. Myös mieheni käyttää sitä, koska se ei ole mitenkään naisellinen tuoksultaan, vaan virkistävän sitruunainen.
Minun ykköstuote suihkussa on Tuoksusaippuasienetjoihin olen täysin hurahtanut. Niissä on vielä tarjous kaksi saippuaa yht.25€, kun normaalisti yksi on 19€. Koen nämä kuorivat saippuasienet arjen pieniksi iloiksi, kun voin aamulla valikoida aloitanko päivän mansikan vai sitruunaruohon tuoksulla. 
Näissä kuorintasaippuasienissä on geelimäistä saippuaa, joten ne eivät kuivata ja kuorinta on hellävarainen, mutta tehokas. Tämä saippua on myös helppo pitää mukana, eikä tarvitse pelätä pullojen valumista.




⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 21.8.23 asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi09:22

    Moi! Minun mielestä 83 euroa 180 grammasta vartalovoidetta on aivan järjetön hinta. Kyllä ihmiset varmaankin käyttävät vartalon hoitoon kosteusvoiteita mutta ei siihen välttämättä tarvita kosmetologilta ostettua purkkia. Perusvoidetta saa 20 eurolla 500 grammaa ja se on suurimmalle osalle ihmisiä (luulisin) aivan riittävän hyvää pitämään vartalon ihon kunnossa. Muutenkin tavallisia, hyviäkin, vartalovoiteita saa 7-20 eurolla. Kasvoihin ja decolteehen voikin sitten panostaa enemmän.

    VastaaPoista