keskiviikko 23. elokuuta 2023

Harmin aiheina rypyt, näpyt ja hilseily

Tiedän kokemuksesta, että näin loppukesällä hoitamattomalta iholta löytyy kaikki mahdolliset ongelmat. Nuori iho vielä kestääkin kesän rasitteet, mutta yli nelikymppisenä ongelmina ovat pigmenttiläiskät, finnit, rypyt, hilseily ja punoitus.


Tehokkain kotihoitotuote näppyläiselle keski-ikäiselle iholle on nyt Tähtitarjouksena oleva Retinol Clearing Oil.


Keski-ikäisen finniongelmat

Moni rasvaisen ihon omaava kiroaa ikuista teini-ikää, kun finnejä pukkaa yhtäaikaa ryppyjen kanssa. Lohdullista on, että rasvainen iho on paksumpi, eikä ohene ja rypisty niin helposti kuin kuiva iho. Rasvaisessa ihossa on alunperin viisi ihosolukerrosta, kun kuivassa ihossa on vain neljä. Valitettavasti huonolla hoidolla ja liialla auringolla voi tuhota tuon viidennen ihosolukerroksen ja jäljelle jää ohut, mutta edelleen rasvainen iho.
Minulla on lukuisia vakioasiakkaita, jotka ovat yli nelikymppisiä ja ihotyyppi on rasvainen. Heillä finnit ja näppylät ovat muisto vain sen jälkeen, kun ihonhoito-ohjelma laitettiin kuntoon. Yleensä ihon tasapainottumiseen menee noin 3-6 kuukautta, mutta siihen loppuu tuskailu näppyläisestä ihosta.
Tehokkain kotihoitotuote epätasapainossa olevalle keski-ikäiselle iholle on nyt Tähtitarjouksena oleva Retinol Clearing Oil NYT 69€ (88€), joka normalisoi ihon toimintoja. Retinol Clearing Oil tuli myyntiin muutama vuosi sitten ja se mullisti rasvaisen ihon kotihoidon. Se on tehoseerumi, joka rauhoittaa talinerityksen kuivattamatta ja samalla silottaa ryppyjä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. 
Aikaisemmin ongelmana oli rasvaisen ihon hoitotuotteiden kuivattava vaikutus eli kun finnit saatiin kuriin, iho rypistyi ja hilseili kuivuudesta. Retinol Clearing Oil vähentää talineritystä ja sulattaa tukkeutumia ja mustapäitä, mutta kosteuttaa ja elvyttää ihoa samalla. Sen sisältämä rauhoittava arganöljy ja vahvistava sekä kosteuttava jojobaöljy pitävät ihon joustavana, eikä hilseilyä ja rypistymistä tapahdu. 


Kuorinta auttaa finneihin ja ryppyihin

Varma apu epätasapainoiselle iholle on ihotyypin mukainen kuorinta. Rasvainenkin iho voi olla herkkä ja punoittava ja silloin kannattaa valita kuorinnaksi Dermalogican Daily Milkfoliant (68€). Daily Milkfoliant mullisti koko kuorintakäsityksen, koska se on niin erityinen tuote. Se tuli myyntiin noin vuosi sitten ja alkaa jo ohittaa suosiossa supersuositun Daily Microfoliantin (68€). 
Daily Milkfoliant on ainoa kuorinta, joka myös rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Se sopii erinomaisesti punoittavalle ja couperoottiselle rasvaiselle iholle. Kuorinta on perustuote rasvaisen ihon hoidossa ja ilman ihotyypin mukaista kotikuorintaa on lähes mahdotonta saada hyvää hoitotulosta. 
Hyvin kuoritulla iholla hoitoaineet pääsevät vaikuttamaan niin kuin pitääkin. Ilman kuorintaa arvokkaat seerumit ja voiteet vaikuttavat vain puolittain, koska suurin osa imeytyy kuolleeseen hilseilykerrokseen, eikä edes päädy siihen osaan ihoa, mihin pitäisi. 
Daily Milkfoliantia voi käyttää päivittäin tai sitten vuoropäivinä Daily Microfoliantin kanssa. Nämä jauhemaiset mikrokuorinnat ovat helppoja ja halpoja konsteja tehokkaaseen ihonhoitoon. Tuo yksi normaalikokoinen pakkaus riittää lähes sataan kuorintakertaan.





⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 4.9.23 asti.

Eilen 22.8. arvonnassa voitti Paula, joka oli kommentoinut blogissa. Paulalle on lähetetty sähköpostia. Paljon onnea!



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti