maanantai 28. elokuuta 2023

Seerumia tarvitsee jokainen

Seerumit ovat täsmähoitotuotteita, joiden kehittäminen aloitettiin noin 25v. sitten. Aluksi niistä käytettiin nimitystä tehotipat. En voisi itse enää edes kuvitella, etten käyttäisi joka aamu ja ilta seerumia tehostamaan ja täsmäyttämään kotihoidon tulosta.


Dermalogican Active Clearing -linja on suunniteltu aikuiselle iholle, joka kärsii näppylöistä, epäpuhtaudesta sekä ikääntymisen merkeistä.


Seerumit imeytyvät syvemmälle kuin voiteet

Paras kotihoitotulos saadaan silloin, kun iholle käytetään useampia eri ihokerroksiin imeytyviä hoitotuotteita. Ihohan koostuu 3-5 ihosolukerroksesta ja jokaisella niistä on oma tehtävä. Rasvainen iho on paksuin ja siinä on viisi ihosolukerrosta ja kuivassa ihossa on neljä. Silmänympärysiho on aina kasvojen ohuin kohta ja siinä on vielä yksi solukerros vähemmän kuin muualla kasvoilla. Kuivaihoisen silmänympäryksellä on vain kolme ihosolukerrosta, joten ohentuminen ja rypistyminen tapahtuu nopeasti. 
Seerumit on kehitetty siten, että niissä on kuljetusaineita esimerkiksi liposomeja tai mikrosomeja, jotka on täytetty vaikutusaineilla ja ne ohittavat ihon päälimmäiset solukerrokset ja vapauttavat tehoaineet vasta syvemmissä ihokerroksissa. 
Voiteissa olevat vaikutusaineet yleensä imeytyvät vain pariin päälimmäiseen solukerrokseen ja niillä on aina ihoa suojaava ominaisuus joka vaikuttaa ihon omaan hydrolipidiseen kalvoon. 
Tämä seerumien tuleminen kotihoitoon on ollut yksi mullistava tekijä kosmetiikan vaikutuksissa. Nykyisin näillä seerumi+voide yhdistelmillä saadaan tuloksia aikaan jo 1-2 viikon kuluttua. Kuitenkin ihonhoitotuotteiden tehostuessa on entistä suurempi merkitys sillä, että hoitotuotteet valitsee ammmattilainen eli kosmetologi, jolloin asiakas saa juuri itselleen sopivat tuotteet. 


Seerumit täsmäyttävät kotihoidon vaikutukset

Tällä hetkellä Tähtitarjouksena on Dermalogican Retinol Clearing Oil NYT 69€ (88€), joka on tehokas seerumi aikuisen ihon finnien ja öljyisyyden rauhoittamiseen ja samalla se estää rypistymistä ja veltostumista. 
Voiteeksi sen päälle käy esimerkiksi Active Moist, jota voi sanoa ”peruskosteusvoiteeksi”. Active Moist 50ml ja Special Cleansing Gel 250ml on nyt yhteishintaan 65€ (91€). Säästö on 26€, kun ostat tämän yhteispaketin, joka käy kaikille ihotyypeille. 
Jos yli kolmekymppisen iho on epätasapainossa, finnejä pukkaa, huokoset täyttyvät ja iho kiiltää ja vielä näiden harmin aiheiden lisäksi rypyt lisääntyyvät ja veltostuminen saa huokoset näyttämään aukinaisilta. Juuri tässä tilanteessa seerumi on loistava apu, koska mikään voide yksinään ei pysty imeytymään kaikkiin niihin ihosolukerroksiin, missä ongelmia on. 
Seerumin ja voiteen hoitovaikutus lisääntyy, kun ihonpuhdistustuote on tehokas ja kevyesti kuoriva. Paras ja helpoin vaihtoehto on iS Clinicalin Cleansing Complex (55€) tai vielä tehokkaampi napakasti kuoriva Cleansing Complex Polish (63€), jota käytän joka toinen ilta. 
Puhdistuksen jälkeen laitetaan ensin kosteuttava ja elvyttävä silmänympärysvoide esimerkiksi BioLumin-C Eye Serum (73€). Sen jälkeen kasvoille ja kaulalle levitetään Retinol Clearing Oil NYT 69€ (88€), joka hiukan nipistelee ja kihelmöi, mutta se kertoo suuresta tehosta. 
Noin 1-2 viikon käytön jälkeen Retinol Clearing Oilin vaikutus näkyy ihon tasapainottumisena. Finnit vähenevät, huokoset supistuvat, iho pysyy kiiltämättömä koko päivän ajan eli talineritys vähenee. Pikkurypyt silottuvat ja kokonaisuutena iho näyttää paremmalta. Seerumin päälle pitää aina laittaa voide ja tässä tapauksessa Active Moist vahvistaa ihon hydrolipidisen kalvon niin, ettei tuuli, sade ja hiekan pölyt pääse ihoa kuivattamaan. Itse en koskaan jätä käyttämättä seerumia, koska pidän sitä tärkeimpänä ihonhoitotuotteena.

⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 4.9.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti