tiistai 29. elokuuta 2023

Nyt käyttöön katumusvoiteet!

Ihotautilääkärit ovat keksineet leikkimielisen nimityksen ”katumusvoiteet” tuotteille, jotka sisältävät antioksidantteja. Antioksidantit korjaavat uv-säteilyn vaurioita ihossa jopa kolme kuukautta säteilyn jälkeen. 


Dermalogican BioLumin-C Serumin lisäksi saat mukaan matkakokoisen BioLumin-C Gel Moisturizer hoitovoiteen sekä BioLumin-C Eye Serum silmänympärysvoiteen!


C-vitamiini on tehokas antioksidantti

Yksinkertaisesti selitettynä tämä antioksidanttien vaikutus toimii seuraavasti: uv-säteily ruokkii vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa, jotka ovat elimistön omia entsyymejä ja aiheuttavat ihosolukon vanhenemisoireet. Antioksidantit ovat tavallaan vasta-aineita vapaille happiradikaalientsyymeille ja ne hidastavat ja vähentävät näiden entsyymien toimintaa. Siksi jokaisen kannattaisi käyttää jotain antioksidanttipitoista hoitotuotetta tähän vuodenaikaan, jotta uv-säteilyn vauriot korjaantuisivat. 
C-vitamiini on todettu erittäin tehokkaaksi antioksidantiksi, mutta siinä oli pitkään ongelmana se, ettei C-vitamiini pysynyt stabiilina voiteissa montaakaan päivää. Sekä Dermalogica, että iS Clinical ovat kehittäneet omat patenttinsa siihen, miten C-vitamiinipitoisuus säilyy ihonhoitotuotteissa. 
Monet ihonhoitotuotteet mainostavat C-vitamiinituotteitaan, mutta yleensä se on epästabiilia ja sen vaikutus on hyvin olematon. Dermalogica kehitti ihan oman ihonhoitolinjan tämän C-vitamiinin ympärille eli BioLumin-C -tuotteet.


BioLumin -tarjouspakkaus

Dermalogicalla on vielä hetken myynnissä tarjouspakkaus näistä BioLumin tuotteista. Pakkauksessa on normaalikokoinen BioLumin-C Serum (30ml 98€) ja kaupan päälle tulee matkakoot BioLumin-C Gel Moisturizer -hoitovoiteesta ja BioLumin-C Eye Serum -silmänympärysvoiteesta. Saat siis pelkän seerumin hinnalla kaksi muuta tuotetta ja tuo voide riittää käytössä 1-2 viikkoa ja silmänympärysvoide 2-3 viikkoa. Pakkauksessa tulee säästöä useampia kymppejä, koska sen todellinen arvo on 151€.
Nämä BioLumin -hoitolinjan tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. BioLumin -tuotteiden ensisijainen vaikutus on hidastaa ihon vanhenemista eli rypistymistä, veltostumista ja ohentumista. Jokainen saa kesän aikana sen verran uv-säteilyä aurinkosuojavoiteista huolimatta, että se nopeuttaa ihon vanhenemisprosessia  ja sen takia kaikkien olisi hyvä käyttää tällainen C-vitamiinihoitokuuri.
Sen lisäksi, että C-vitamiini hidastaa ihon vanhenemista, se myös kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Nämä BioLumin -tuotteet vaalentavat pigmenttiläiskiä ja ihon väri tasoittuu ja kirjavuus vähenee.
Tarjouspakkaus on myynnissä vain kausiluonteisesti ja kun tämä erä loppuu, Dermalogica ei tee enempää. Pakkauksia on hyllyssäni vielä parin viikon tarpeeseen, mutta sen jälkeen on epävarmaa saanko niitä lisää. Nyt siis kannattaa olla nopea ja hyödyntää tämä etupakkaus.

⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 4.9.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

 1. Anonyymi15:30

  BioLumin-C Gel Moisturizerilla ainakin minä saan todella kauniin ja hehkuvan ihon pinnan, kun vertaan mihin tahansa kosteusvoiteisiin. En kyllä muitakaan kosteusvoiteita moiti.

  Täytyy tunnustaa, että taannoin haksahdin tunnetun luonnonkosmetiikkasarjan "vastaavaan" C-vitamiinikosteusvoiteeseen, joka lupasi hehkua. Tuote oli alennettuna sen hintainen, että halusin kokeilla. Höpö höpö: voide oli yhtä tyhjän kanssa. Kun tutkin ainesosaluettelot, näissä kahdessa voiteessa ei ollut mitään samaa, vaikka kuuluvat samaan kategoriaan.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Minulla on oma luottokosteusvoide minkä olen hyväksi havainnut mutta toki syön päivittäin vitamiinia ravintolisän muodossa.

  VastaaPoista