perjantai 18. elokuuta 2023

Käyttäkää aurinkosuojavoiteet loppuun!

Nyt, kun kesälomat alkavat olla ohitse ja ulkoilu vähenee, moni alkaa jättämään aurinkosuojavoiteen käytön pois. Jotkut kyselee, miten puolikas purkki pitää säilyttää, jotta se käy vielä ensi kesänäkin. Vastaus on, että älä säästä sitä ensi kesään.


Aurinkosuojaa tulisi käyttää ympäri vuoden.


Aurinkosuojavoidetta kannattaa käyttää läpi vuoden

Nykyisin myös suomalaiset ihotautilääkärit suosittelevat, että aurinkosuojallista päivävoidetta kannattaa käyttää läpi vuoden. Se tuntuu hassulta marraskuun synkkyydessä, mutta ihon kokonaissäteilyn määrää kannattaa vähentää koko ajan ja myös loisteputkista ja tietokoneesta tulee säteilyä.
Jos sinulla on nyt puolet jäljellä viidenkympin suojalla olevasta voiteesta, käytä se loppuun olet päivällä ulkona tai sitten et. Mitään haittaa ei aurinkosuojallisen voiteen käytöstä ole, vaan se on aina hyödyksi. 
Jos tällainen puolikas purkki jää odottamaan ensi kesää, sen aurinkosuojaominaisuudet haihtuvat talven aikana. Viisikymppiseen suojaan ei voi enää luottaa, vaan suojaavuus voi olla vain kolmekymmentä. Siitä ei ole vielä varmaa tietoa, miten paljon tuo suoja kuukausien aikana vähenee.
Suosittelen vielä viidenkympin suojakerrointa päivittäiseen käyttöön noin syyskuun loppupuolelle asti ja sitten voi siirtyä kolmenkympin suojakertoimeen. Siitäkään ei ole haittaa, jos käyttää useampaa suojakertoimellista tuotetta päällekäin. Esimerkiksi tyypillinen hyvä yhdistelmä on Dermalogican Dynamic Skin Recovery SK50 (84€/138€) päivävoiteeksi ja sen päälle meikiksi SkinPerfect Primer SK30 (58€)


Tutustu näihin aurinkosuojatuotteisiin

Jos nyt hankit päivävoidetta loppukesää ja syksyä varten se voi olla kolmenkympin suojakertoimella. Niissä on useampia vaihtoehtoja ja en ole kertonut niistä pitkään aikaan. Ehdottomasti suosituin on tuo SkinPerfect Primer SK30, joka käy minkä tahansa voiteen päälle ja antaa hyvän suojan ja kaunistaa ihon pinnan. 
Uusi Porescreen SK40 (62€) on myös tällainen kaunistava suojatuote, joka supistaa huokoset ja poistaa kiillon iholta. Senkin voi laittaa minkä tahansa voiteen päälle aivan kuin tuon SkinPerfect Primerinkin. Nyt tämä Porescreen SK40 on ollut käytössä kuukauden verran ja vakioasiakkailta on tullut hyvää palautetta. Etenkin helposti rasvoittuva suurihuokoinen iho saa apua Porescreen SK40 vaikutuksista. Se siistii ihoa kuin näkymätön meikki, mutta väriä siinä ei ole juuri ollenkaan. 
Ohut kosteuttava päivävoide on Dermalogican Prisma Protect SK30 (72€), joka imeytyy hyvin ja sopii kaikille ihotyypeille kevyeksi suojavoiteeksi. Toinen kolmenkympin suojalla oleva päivävoide on iS Clinicalin Extreme Protect SK30 (92€), joka on täyteläinen ja hoitava voide. Se on hyvä päivävoide sydäntalvellakin, koska se suojaa myös pakkaselta ja kuivalta huoneilmalta.
Muistakaa suojata myös huulet läpi vuoden ja iS Clinicalin LIProtect SK35 (29€) on kesän kehutuin suojatuote. Kaikki, jotka ostivat sitä alkukesästä, hakivat sitä syksyksi lisää, koska se on niin miellyttävä huulivoide. Se estää rohtumista ja toimii muutenkin tavallisen huulivoiteen tavoin, mutta sen lisäksi siinä on hyvä aurinkosuoja.⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 21.8.23 asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi11:36

    Porescreen SK40 ekana aamuna käytössä ja on kyllä hyvä, ihan riittävä meikiksi tavallisena päivänä.
    mari.pajunen@meiliboxi.fi

    VastaaPoista