tiistai 8. elokuuta 2023

Tähtitarjoukset 21.8. astiNämä Tähtitarjoukset ovat voimassa elokuun loppupuolelle 21.8. asti.


Kesän jälkeen iho kaipaa kosteutta ja kuorintaa

Nyt olisi tosi hyvä hetki varata aika kasvohoitoon, koska näin kesän loppupuolella ihossa on yleensä puutetta kosteudesta ja myös kuorinnan tarve on suuri. Ellei kasvohoitoon ole mahdollisuutta kannattaa kotihoitoa tehostaa hyvillä hoitotuotteilla. 
YB:n Daily Enzyme Exfoliant Creme on yksi tuote, jossa on kaksi tehokasta vaikutusta. Daily Enzyme Exfoliant Creme on yhtäaikaa kuorinta ja kosteuttava naamio. Puhdista iholta ensin meikki pois ja levitä runsas kerros tätä voidemaista tuotetta kasvoille ja kaulalle. Kostuta sormet veteen ja hiero ihoa kevyesti, niin voiteesta tuleekin vaahtomainen kosteuttava naamio. 
Kuorivana aineena tuotteessa on sokerirae ja papaijaentsyymi. Papaija sulattaa hilseilyä ja kuollutta solukkoa sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä ja muuta ihon kirjavuutta. Luonnollinen sokeri irrottaa hilseilyä, mutta ei yhtään kuivata ihoa.
Näiden kuorivien vaikutusaineiden lisäksi kuorintanaamio sisältää kosteuttavaa ja rauhoittavaa aloe veraa ja safloriuutetta, joka tasoittaa ihon kirjavuutta. Daily Enzyme Exfoliant Cremessä on kaikki ne ominaisuudet, mitä iho kesän jälkeen tarvitsee. Tämä kuorintanaamio sopii kaikille ihotyypeille ja sitä kannattaa käyttää 2-3 kertaa viikossa. Sen vaikutusaika on vain viisi minuuttia, joten kaikki ehtivät sen tekemään. 


Vesi paras voitehista!

Joku vanha sananparsi on tämä vesi paras voitehista ja tätä Dermalogican Calm Water Geliä on moneen kertaan kiitelty hoitolani parhaaksi voiteeksi. Itse olen nimennyt sen vesivoiteeksi, kun se on niin ihanan kevyt. Calm Water Gelin koostumus on ainutlaatuinen, koska se on tuubissa voidemainen, mutta heti iholle levitettäessä se onkin vesimäisen ohut viilentävä neste. 
Calm Water Gel sisältää runsaasti kosteutta ja samalla se on punoituksia ja kuumotuksia rauhoittava. Se sopii kaikille ihotyypeille ja etenkin couperosa-iholle ja ruusufinniin se on täydellinen hoitovoide. Sen jälkeen, kun Calm Water Gel tuli myyntiin se on hätyytellyt Dermalogican Intensive Moisture Balancen suosikkiasemaa. 
Meikinalusvoiteena Calm Water Gel on oikein hyvä ja myös miehet ja nuoret pitävät tästä voiteesta. Käytä nyt hyväksesi tarjoushinta ja osta, vaikka kaksi voidetta kerralla.
⭐️ Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 21.8.23 asti.

Tänään 8.8.23 arvonnassa voitti nimimerkki vippe25, joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti