lauantai 26. elokuuta 2023

Yksikin Dermatude-kasvohoito on tehokas

Toivon, ettei kenellekään ole tullut sellaista käsitystä, että Dermatude-kasvohoito (177€ ja 4 kerran sarjahoito 620€) pitää aina tehdä sarjahoitona. Jo yksikin hoitokerta antaa näkyviä tuloksia ja hoito on monipuolinen vaikutuksiltaan.


Yksikin Dermatude-kasvohoito antaa näkyviä tuloksia ja vähentää monia ihon ongelmia samalla kertaa.


Dermatude-kasvohoito on myös ihonpuhdistus

Usein asiakkaat haluavat ihonpuhdistusta kesän päätteeksi, koska hikoilu ja aurinko on tukkinut huokosia ja lisännyt talineritystä. Dermatude-kasvohoito on samalla kertaa puhdistava, elvyttävä ja kiinteyttävä. Jokainen Dermatude-hoito on yksilöllisesti räätälöity ihon tarpeen mukaan.
Valitsen kaikki hoidossa käytetyt tuotteet jokaisen asiakkaan kohdalla erikseen ja siksi Dermatude-kasvohoito on aina täsmähoito ihon sen hetkisiin tarpeisiin. Dermatude-hoidossa teen kaiken, mitä iho sillä hetkellä tarvitsee, vaikka päätarkoitus on ryppyjen silottaminen, kiinteyttäminen ja elvyttäminen.
Epäpuhtaalla iholla Dermatude-kasvohoidon alussa tehtävä kuorinta, jonka sekoitan aina jokaista varten erikseen, sulattaa talitukkeutumat, puhdistaa huokoset ja irrottaa hilseilevän kuolleen solukon. Jos on tarve mekaaniseen puhdistukseen kuorinnan jälkeen, niin teen senkin, mutta hyvin harvoin tarvetta on. Ihotyypin mukainen tehokas kuorinta puhdistaa kyllä huokoset täysin. 
Dermatude-kasvohoitoa tehdään myös tasoittamaan aknearpia ja nopeuttamaan finnien jälkien parantumista eli hoito sopii ja on tehokas hyvinkin rasvaiselle iholle. Jotkut kokevat ihon olevan puhdistuksen tarpeessa, kun sen väri on samea ja hilseily sekä pigmenttiläiskät tekevät ihon värin kirjavan harmaaksi. Juuri tällaisessa tilanteessa Dermatude-kasvohoito on erinomainen valinta.


Yksikin Dermatude-hoito silottaa ja tasoittaa ihon

Ymmärrän hyvin, ettei kenelläkään raha kasva puussa ja silloin pitää tinkiä menoista. Jotkut asiakkaat ovat ymmärtäneet väärin, että on pakko tehdä tuo neljän kerran hoitosarja tai muuten tuloksia ei tule. Jo yksi Dermatude-kasvohoito antaa tosiaan näkyviä tuloksia ja vaikuttaa monipuolisesti. Yksi Dermatude-hoito poistaa ja vähentää monia ihon ongelmia samalla kertaa. Tietysti neljän hoidon sarja on vähintäänkin neljä kertaa tehokkaampi, mutta jo yksikin hoito kannattaa tehdä.
Kaikkien kasvohoitojen yhteydessä teen kotihoitosuunnitelman ja kerron jatkohoidosta. Minulle voi suoraan sanoa, millaisen taloudellisen satsauksen asiakas haluaa tehdä ja sitten suunnitellaan hoidot sen mukaan. Yleensä tehokkainta on, että asiakas jatkaisi kotona hoitoa suunnitelmallisella kotihoidolla. Minusta on järkevämpää tehdä yksi Dermatude-kasvohoito ja hankkia hoitoa jatkavat kotihoitotuotteet, kuin tehdä kaksi Dermatude-kasvohoitoa peräkkäin. Näillä kotihoitotuotteilla tarkoitan suosittelemiani Dermalogican tai iS Clinicalin tuotteita. Jos jatkohoidoksi käydään ostamassa joku satunnainen seerumi jostain muualta, niin taas menee rahat hukkaan. 
Jo sekin on hyvä satsaus ihonhoitoon, jos tehdään Dermatude-kasvohoito pari kertaa vuodessa ja asiakas hoitaa ihoa kotona oikeilla hoitotuotteilla. Ja senhän on jo sadat asiakkaat todenneet, että tulee paljon halvemmaksi ostaa kunnollisia ammattilaistuotteita, jotka riittävät huomattavasti pidempään kuin joku näennäisesti halvemmalta vaikuttava tuote. 

⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 4.9.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

 1. Anonyymi11:45

  Kokemukseni mukaan Dermatude-hoito freesaa kasvot upeasti. "Keventää", kiinteyttää ja heleyttää.

  Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inkeri16:54

   Kiitos Leena! Viestinnän ammattilaisena osuit taas ”naulan kantaan”. Tuo sana keventää on juuri oikea kuvaamaan Dermatude-kasvohoidon tekemää tunnetta. On vaikea kuvailla miltä kevyemmät kasvot tuntuu, mutta tunne on sellainen, että ihan kuin joku suuri paino olisi lähtenyt kasvoilta pois.
   Tämä tunne tulee siitä, kun turvotus on lähtenyt ja aineenvaihdunta ja verenkierto toimii hyvin.
   Juuri turvotus tekee ihosta velton näköisen ja se poistuu puolessatoistatunnissa Dermatude-hoidon aikana. Siksi iho näyttää heti kiinteämmältä ja sileämmältä.

   inkeri

   Poista