lauantai 5. elokuuta 2023

Tähtitarjouksilla loogista ihonhoitoa kotiin

Olen kovin turhautunut, kun koen etten ole pystynyt kaikkia asiakkaita vakuuttamaan oikein valitun kotihoidon merkityksestä. Kasvohoidon tulos moninkertaistuu, kun kasvohoidon jälkeen ihoa hoidetaan suunnitellun kotihoidon mukaan. 


Tähtitarjouksena oleva ProSkin C-vitamiinikasvohoito yhdessä Biolumin-C -kotihoitopaketin kanssa korjaa tehokkaasti auringon aiheuttamia ihovaurioita. 


Tähtitarjouksilla täydellinen hoito-ohjelma kauneushoitolaan ja kotiin

Tein kaksi täydellistä Tähtitarjousta, joilla on tarkoitus korjata ihon tilanne kesän jälkeen ja antaa alkusysäys jatkuvaan ihonhoitoon. 
Mietin näitä ohjeistuksia ja niiden perusteluja osallistuessani koulutukseen, missä kerrottiin suun ja hampaiden hyvinvoinnista. Tilanne suun, hampaiden ja ihon välillä on aivan sama. Iho on osa elimistöä, niin kuin suu ja hampaatkin.
Lääketieteellisistä ihonhoitomenetelmistä vastaa ihotautilääkäri, niin kuin suuta hoitaa hammaslääkäri ja pienemmät ongelmat suuhygienisti. Kosmetologi hoitaa tervettä ihoa ja auttaa pitämään sen nuorekkaana ja tasapainossa. Myös monet ihottumat ja iho-ongelmat kuuluvat kosmetologin osaamisalueeseen ja itse pystyn pitkän työkokemukseni kautta auttamaan monessa asiassa. Tätä samaa tekee suuhygienisti hammaslääketieteen puolella.
Tähtitarjouksena oleva 2 x ProSkin C-vitamiinikasvohoito + Brightening BioLumin-C Trio NYT 220€ (298€) on erinomainen satsaus kesän jälkeiseen ihonhoitoon. Ellet ole aikoihin paneutunut kunnolla ihosi hyvinvointiin, niin nyt on hyvä hetki ottaa hoitotilanne haltuun. 
Suosittelen aloittamaan ProSkin C -kasvohoidolla, joka sopii kaikille ihotyypeille. Kasvohoidossa sekoitan kaikki vaikutusaineet asiakkaan ihotyypin mukaan, joten se on varsinainen täsmähoito. Päävaikutusaine on C-vitamiini, joka korjaa uv-säteilyn aiheuttamia rasituksia ja on siten varma vastaisku ihon vanhenemiselle. C-vitamiini myös kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä ja puhdistaa ihoa. 
Heti kasvohoitoa seuraavana päivänä otetaan käyttöön pakkauksessa olevat kotihoitotuotteet eli ensin puhtaille kasvoille ja kaulalle levitetään BioLumin-C-seerumi ja sen päälle BioLumin-C Gel Moisturizer -hoitovoide ja silmien ympärille BioLumin-C Eye Serum
Tämä sama toistetaan joka aamu sekä ilta, mutta päiväksi suosittelen aurinkosuojallisen tuotteen hoitotuotteiden päälle, esimerkiksi hiukan väriä antava SkinPerfect Primer SK30 (58€).Toinen ProSkin -kasvohoito kannattaa tehdä 2-3 viikon kuluttua

Ensimmäisen ProSkin -kasvohoidon ja tehostetun kotihoidon jälkeen on hyvä tehdä toinen hoitokerta noin 2-3 viikon kuluttua. Näin vahvistetaan ensimmäisen kasvohoidon tuloksia ja iho on entistä tasaisempi ja sileämpi ja ihon väri kirkkaampi. Näillä kahdella kasvohoitokerralla ihon tehokas säännöllinen hoito pääsee hyvään alkuun ja siitä on hyvä jatkaa.
Suosittelen, että kasvohoitojen väli olisi yleensäkin 3-12 viikkoa. Suurin osa vakioasiakkaista käy kasvohoidossa talvella noin 4-6 viikon välein, koska talvisää on niin kuivattavaa. Kesällä pärjää pidemmilläkin hoitoväleillä, mutta kolme kuukautta on pisin väli, jotta hoitotuotteiden vaikutus kasvohoitojen tukena ei ehdi katketa. 
Kotihoitotuotteet kannattaa aina valita iS Clinicalilta, Dermalogicalta ja YB:ltä. Niiden voidepohja ja vaikutusaineet ovat samanlaiset, joten ne tukevat toistensa vaikutusta ja jatkavat kasvohoitojen tehoa.
Harva tulee ajatelleeksi, miten suuret erot kosmetiikan vaikutusaineissa on ja marketista ostettu C-vitamiinivoide omaa ehkä 1-2 % vaikutuksen, kun ammattituotteessa vaikutusaine on noin 60-70%.
Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä Tähtitarjousta ja näette itse, mikä yhteisvaikutus kasvohoidolla ja sitä tukevalla kotihoidolla on. 

⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 7.8. asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti