sunnuntai 13. elokuuta 2023

Voide joka valloittaa asiakkaat

Ensimmäisen kerran myin viikossa loppuun koko lanseerauserän uudesta Stabilizing Repair Creamista (73€). Yleensä lanseerauspaketit, jotka hoitoloille tulevat, riittävät useita viikkoja ja niistä ehtii puhumaan kymmenille asiakkaille.


Dermalogican uutuus Stabilizing Repair Cream hoitovoide auttaa pysäyttämään ihon herkkyyden.


Tasapainoa herkälle iholle

Toisaalta ei ole mikään ihme, että asiakkaatkin tykästyivät heti Stabilizing Repair Creamiin, koska itsekin totesin sen olevan aivan erityinen voide. Kerroinkin jo, että ehdin sitä kokeilemaan jo kesälomalla ja voide oli aivan täydellinen. 
Olen yleensä hyvin ronkeli ja testaan uusia tuotteita moneen kertaan ennen kuin vakuutun niistä täysin. Tämä Stabilizing Repair Cream osoitti heti, että se on voide, jota Suomen säätilassa tarvitaan. Suurin osa suomalaisista kokee herkkyysongelmia ihollaan etenkin talven aikana. Meidän talviaika suistaa ihon raiteiltaan ja kasvot punoittavat, kutisevat, kirvelevät ja hehkuvat vuoron perään tai yhtäaikaa. 
Osa ihmisistä kärsii herkkyysongelmista ihan ympäri vuoden ja iho reagoi milloin mihinkin. Couperosa, ruusufinni ja atopia ovat hyvin tyypillisiä herkän ihon ongelmia. 
Stabilizing Repair Cream tasapainottaa ihon toimintaa niin kuin nimikin jo sanoo. Jo noin viikon käytön jälkeen ihon lehahtelu, kuumottelu ja kihelmöinti alkaa vähenemään. 


Stabilizing Repair Cream sopii kaikille ihotyypeille

Tässä uutuusvoiteessa on paljon muitakin ominaisuuksia kuin herkkyyden tasapainottaminen. Sen raaka-aineyhdistelmä sitoo ihoon kosteutta ja kuivuuden aiheuttamat epämiellyttävät kireyden ja kutinan tunteet vähenevät. Samoin kuivuuden aiheuttama rypistyminen vähenee ja ihosta tulee sileämpi ja tasaisempi. 
Varsinkin iäkkäämpi ohut iho hyötyy Stabilizing Repair Creamin vaikutuksista. Voiteen balsamimainen rakenne tuntuu hyvältä jo levityshetkellä, mutta imeytyminen tapahtuu nopeasti eikä iho jää kiiltämään. 
Stabilizing Repair Cream sopii yö- ja päivävoiteeksi, mutta aurinkosuojaa siinä ei ole, joten aurinkosuojavoide kannattaa laittaa sen päälle.
Tämä uutuusvoide sopii kaikkien seerumien kanssa käytettäväksi ja myös iS Clinicalin seerumit sopivat tämän voiteen alle. Couperosa-iholle ja ruusufinniin suosittelen seerumiksi Dermalogican Ultra Calming Serum Concentraten (68€) sekä yöksi, että päiväksi. 
Auringon aiheuttamaa rypistymistä ja ihon ohenemista sekä vanhenemisoireita kannattaa hoitaa C-vitamiiniseerumilla eli BioLumin-C Serum (98€) ja senkin päälle Stabilizing Repair Cream sopii erinomaisesti.
Saan uuden erän voiteita ensi viikon puolessa välissä ja varaudun nyt paremmin siihen, että Stabilizing Repair Cream on niin haluttu voide.
⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 21.8.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

 1. Anonyymi20:09

  Vositko kirjoittaa vaihdevuosi-ikäisen ihon erityipiirteistä, tämä juttuvinkkityylinen pyyntö? Itsellä ekat hikoilut ja kuuma kesä ovat tehneet ihon omituiseksi (kuiva ja rasvaisen nihkeä samaan aikaan). Kiitos paljon jo etukäteen.
  mari.pajunen@meiliboxi.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inkeri22:20

   Kiitos vinkistä! Hyvät juttuvinkit tulevat tarpeeseen, kun välillä on vaikea keksiä mistä lukijat ovat kiinnostuneita.


   Inkeri

   Poista