perjantai 25. elokuuta 2023

Stabilizing Repair Cream on täysi kymppi!

Dermalogican uutuusvoide Stabilizing Repair Cream (73€) ansaitsee täyden kympin, niin onnistunut voidekoostumus siinä on. Harvoin innostun uutuustuotteesta näin paljon, mutta Stabilizing Repair Cream on niin täydellinen omille asiakkailleni.


Dermalogican uutuusvoide Stabilizing Repair Cream on kuin tehty Suomen ilmastoon. 


Olen kriittinen uutuuksille

Yleensä, kun uutuustuote tulee myyntiin, olen hyvin kriittinen ellen suorastaan epäluuloinen sitä kohtaan. Ehkä minulle on myös työvuosien myötä tullut kyynisyyttä, että mikäköhän tuote tämäkin taas on. Myönnän suoraan, etten ole ollenkaan innostunut uutuuksista, ellen todella koe niitä tarpeellisiksi. Joskushan en ota uutuutta edes myyntiin, jos en koe sitä hyväksi valinnaksi omille asiakkailleni. Innostukseni uutuuteen menee sitä kautta, että mietin kenelle asiakkaalle tuotteesta on hyötyä. Tietysti myös oma mieltymykseni vaikuttaa, koska en voi myydä tuotetta, josta en itse pidä. 
Stabilizing Repair Cream on siksikin täydellinen, että se sopii lähes kaikille asiakkailleni. Vähintään puolet vakioasiakkaistani tulee hyötymään siitä enemmän kuin mistään aikaisemmasta tuotteesta. Barrier Repair (53€) eli sade-tai talvitakki iholle jää pois myynnistä ja se oli hetkeksi minulle kauhistus. Barrier Repair on ollut niin monen pelastus meidän vaativassa ilmastossa. 
Stabilizing Repair Cream korvaa Barrier Repairin paremmin kuin hyvin. Barrier Repairhan laitettiin aina toisen voiteen päälle vahvistamaan ihon suojamekanismeja. Nyt Stabilizing Repair Cream on voide sekä suojaus samalla kertaa, eikä erillistä suojatuotetta enää tarvita.Stabilizing Repair Cream on täydellinen Suomen ilmastoon

Kosmetiikkasarjoilla on harvoin tuotteita, jotka ovat kuin tehtyjä Suomen vaativiin olosuhteisiin. Eikä Stabilizing Repair Creamkaan ole meitä varten tehty, koska Suomi on niin pieni myyntialue, ettei sitä kannata juuri huomioida. Tämäkin on yksi syy, miksi kannattaa ostaa ihonhoitotuotteet ammattilaiselta, koska hän osaa soveltaa tuotteet Suomen ilmaston tarpeisiin. 
Stabilizing Repair Cream sopii käytettäväksi kesällä ja talvella, yöllä ja päivällä. Kesäsää ei ole niin rasittava kuin talven lämmön vaihtelut, mutta monien ihossa on pysyviä ongelmia ulkoisten haittojen takia. Moni kärsii punoituksesta, couperosasta ja ihon herkkyydestä, joka on talviajan sisälämmityskaudesta lähtöisin. 
Stabilizing Repair Cream on hyvin imeytyvä, mutta täyteläinen balsamivoide, joka vahvistaa ihon omaa suojabarriääriä. Se myös sitoo ihon omaa kosteutta, jottei iho pääse kuivumaan ja hilseilemään. Stabilizing Repair Creamista jää ihana tunne iholle, kun mikään ei kiristä tai kinnaa, vaan iho on täysin ravittu. Kyse ei ole mistään paksusta ja rasvaisesta voiteesta, vaan tuotteesta, jonka koostumus imeytyy hyvin, mutta sisältää runsaasti vaikutusaineita.
Ensimmäinen erä Stabilizing Repair Creamia loppui parissa päivässä, kun en hoksannut tilata sitä tarpeeksi. Myös maahantuoja joutui viikon päästä lanseerauksesta tekemään lisätilauksen. Tällä hetkellä voiteita on runsaasti hyllyssäni ja yritän myös varautua siihen, ettei maahantuojan katkokset vaikuta minun hoitolaani. Pyrin siis pitämään suurta varastoa, jotta saan verkkokaupan paketitkin lähtemään aivan heti.
⭐️ Osallistu myös Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 4.9.23 asti.Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti