tiistai 22. elokuuta 2023

Tähtitarjoukset 4.9. astiTähtitarjoukset ovat voimassa 4.9.-23 asti.


Perustuotteet kaikille

Dermalogican Special Cleansing Gel puhdistusgeeli ja Active Moist kosteusvoide ovat hyvä valinta kaikille ihotyypeille päivittäiseen pesuun ja kosteutukseen. Ajatukseni oli tätä yhteistarjousta tehdessäni, että nämä voi esimerkiksi laittaa mukaan opiskelemaan lähtevälle tytölle tai pojalle, niin on ainakin ihonhoito kunnossa muutaman seuraavan kuukauden. 
Samoin nämä ovat hyvät kakkostuotteet ihmisille, joilla on työn takia yöpymispaikka muuallakin kuin kotipaikkakunnalla ja nämä ovat tasokkaat, mutta edulliset tuotteet pitää vara-asunnolla. Myös paljon matkustaville nämä ovat helpot mukaan otettavat. 
Lisäämällä tähän kahden perustuotteen yhdistelmään seerumin ja muita tehohoitotuotteita niistä saa edullisen, mutta tehokkaan hoito-ohjelman kenelle tahansa. Active Moist kosteusvoide on rasvaton runsaasti kosteutta sisältävä voide, mikä toimii hyvin myös meikinalusvoiteena. Se sopii kaikenikäisille ja myös ihan nuorille ensimmäisenä kosteusvoiteena.
Active Moistia voi käyttää yöllä sekä päivällä ja hyvän elvyttävän voiteen siitä saa lisäämällä siihen, vaikka Smart Response Serumia (148€) tai BioLumin-C Serumia (98€)
Special Cleansing Gel on geelimäinen täysin vesiliukoinen puhdistusaine, joka ei kuivata ja sillä voi poistaa myös silmämeikin. Tämä puhdistusgeeli on hyvin riittoisa ja tämä 250ml pullo riittää 3-4 kk käytössä.Aikuisen ihmisen finnit kuriin

Kesän jäljiltä monella yli nelikymppiselläkin on finnejä, tukkeutumia ja punoittavia tulehtuneita näppyjä, mutta samalla huolettaa rypistyminen ja ihon veltostuminen. Dermalogican Retinol Clearing Oil on pelastaja tässä tilanteessa, kun iho pitää saada tasapainoon. 
Retinol Clearing Oil sisältää uudistavaa retinolia, niin kuin nimikin sanoo ja se nopeuttaa ihon parantumista. Retinoli kuorii pois vanhan kuolleen solukon ja nopeuttaa tulehdusten ja finnien parantumista ja silottaa ryppyjä.
Samalla arganöljy, ruusunmarjansiemenöljy ja jojoba elvyttävät ja kosteuttavat ihoa tehden siitä pehmeämmän ja joustavamman. 
Retinol Clearing Oil on aivan erinomainen seerumi, jossa yhdessä pullossa yhdistyy kaksi täysin erilaista vaikutusta. Rasvoittuva iho reagoi finneillä vielä viisikymppisenäkin, mutta silloin ei enää käytetä kuivattavia rasvaisen ihon tuotteita. Retinol Clearing Oil tasapainottaa talinerityksen kuivattamatta ja rauhoittaa tulehdukset. Samalla se nopeuttaa pigmenttiläiskien vaalentumista ja kirkastaa ihon väriä muutenkin. Hoitotuloksia voi odottaa 1-3 viikon käytön jälkeen.
⭐️ Osallistu Tähtiarvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 4.9.23 asti.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti