keskiviikko 11. lokakuuta 2023

Active Peel System oikaisee rypyt

Olen ilahtunut siitä, miten hyvin asiakkaani ovat ottaneet käyttöön iS Clinicalin Active Peel System (109€) tehohoitotuotteen. Katson välillä koko Suomen myyntitilastoja ja Active Peel System kuuluu aina kolmen parhaan joukkoon.


iS Clinicalin Active Peel System uudistaa ihoa tehokkaasti ja nopeasti.


Kuivuus rypistää ihon

Yli viisikymppisenä huomaa aivan selvästi, miten talven kuivaan aikaan iho näyttää kurttuisemmalta ja oikeat hoitotuotteet poistavat tämän ilmiön. Tässä kuusikymppisenä iho on jo sen verran ohentunut, että se on kuin silkkipaperia ja siksi kuivuus saa sen äkkiä rypyille.
Active Peel System poistaa nopeasti nämä kuivuudesta johtuvat kurtut ja se on tosi helppo käyttää. Puhdistuksen jälkeen iholle pyyhitään ykköslapun neste ja se saa vaikuttaa kolme minuuttia. Tämä vaihe voi olla hyvinkin kihelmöivä ja kirveleväkin, mutta se kuuluu asiaan. Kolmen minuutin jälkeen iho pyyhitään kakkoslapulla, joka lopettaa kihelmöinnin ja iholle jää raikas kiinteä tunne.
Tämän kakkoslappusen jälkeen ei välttämättä tarvitse laittaa mitään hoitovoiteita, mutta talvella iho on sen verran kuiva, että siihen voi laittaa käytössä olevat yötuotteet. Itse laitan päällimmäiseksi Sheald Recovery Balmin (89€), joka on ihanan täyteläinen ja myös kiinteyttävä. 
Ihotyypistä riippuen Active Peel Systemiä voi käyttää 1-4 kertaa viikossa. Hyvin herkälle ja ohuelle iholle suosittelen sitä vain kerran tai pari viikossa. Muut ihotyypit voivat käyttää sitä joka toinen ilta. 
Ruusufinniin en suosittele Active Peel Systemiä, koska ruusufinni ei tykkää mistään hedelmähapoista. Kaikille muille ihotyypeille Active Peel System on helppo tapa vähentää rypistymistä ja ihon vanhenemisoireita. Itselleni Active Peel System on todellinen luottotuote ja käytän sitä noin joka toinen ilta. Olen saanut roikkuvat leukaperät ja kaksoisleuan pienentymään Active Peel Systemin avulla, joten muistakaa levittää kaikki aineet rintakehään saakka.


Epäpuhdas iho hyötyy Active Peel Systemistä

Active Peel System ei ole pelkästään vanhenevan ihon tuote, vaan sitä voi käyttää parikymppisetkin. Erittäin tehokas hoitotuote se on rasvoittuvalle, mutta pintakuivalle iholle. Active Peel System poistaa tehokkaasti kuollutta solukkoa ja mustapäät sekä tukkeutumat vähenevät. Samalla hilseily irtoaa ja ihosta tulee sileämpi ja kuulaampi. Meikkivoidekin levittyy paremmin, kun kaikki hilseily on poissa.
Active Peel System auttaa myös aknearpiin ja parikymppisenä voi tuoreita arpia vielä paljon tasoittaa. Olen työssäni nähnyt, miten moni harmistuu aknearpiinsa uudestaan viisikymppisenä, kun iho alkaa veltostumaan ja arvet tulevat helpommin näkyviin. Tähän tilanteeseen on ollut todella suuri apu Dermatude-kasvohoidosta (177€ ja 4 kerran hoitosarja 620€) ja kotona on käytetty Active Peel Systemiä. En olisi uskonut, miten paljon vanhoihin arpiin saadaan tasoitusta, ellen sitä työssäni näkisi. 
Työssään matkustaville ihmisille Active Peel System on hyvä tehohoito. Se poistaa nopeasti aikaeron tuomat rasitukset ja lappuset on helppo pitää mukana. Yhden yön reissulle ei tarvitse sen lisäksi ottaa muuta kuin puhdistustuote ja silmänympärysvoide. Active Peel System korvaa seerumin ja voiteen. 





Tähtitarjoukset 16.10. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 16.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11:16

    Monen monta peukkua Active Peelille. Heleyttää ja kiinteyttää. Ensimmäisen lapun laitto kihelmöi minunkin paksuhkolla iholla mutta ei haittaa ja tiedoksi, että kihelmöinti menee pian ohi.

    Lapuissa on ainetta niin runsaasti, että levitän niitä pitkälle rintamukseen.

    Leena

    VastaaPoista
  2. Anonyymi19:12

    Hei! Kuinka kauan yhden 15 kerran kuurin vaikutukset kestävät? Eli kuinka usein tällainen kuuri kannattaisi tehdä? Vai voiko/kannattaako tuotetta käyttää mieluummin jatkuvasti?

    maarit@k2h-investandinterior.fi

    VastaaPoista