lauantai 21. lokakuuta 2023

Tähtitarjoustuotteet rauhoittavat ärsyyntynyttä ihoa

Tämän hetkiset Tähtitarjoustuotteet iS Clinicalin Pro-Heal Serum 15ml NYT 89€ (113€) ja 30ml NYT 150€ (183€) seerumi ja Dermalogican Ultra Calming Mist NYT 37€ (47€) hoitosuihke on tarkoitettu herkistyneelle ja helposti ärsyyntyvälle iholle.


Dermalogican UltraCalming Mist hoitosuihke lievittää nopeasti herkkyyttä, punoitusta ja epämiellyttävää tunnetta iholla.


Hoitosuihke on helppo lisähoito

Hoitosuihkeet ovat laiskan ihonhoitajan suosikkeja, koska muutama suihkautus päivässä tehostaa ihonhoitoa hämmästyttävän paljon. Näitä hoitosuihkeita voi sumutella myös meikin päälle ja varsinkin sisälämmityskautena ne poistavat ihon kiristelyä. 
Muutaman kerran minulta on kysytty, että eivätkö suihkeet kirvele silmissä. Laittakaa nyt ihmeessä silmät kiinni ja älkää suihkutelko suoraan silmiin. Ei hoitosuihke kirvele silmissä, ellei sitä suihkuta avoimiin silmiin. Nykyisin tuntuu, että kaikki asiat pitää yksityiskohtaisesti neuvoa jottei käy vahinkoja, kun ei itse jakseta ajatella. Joten älkää suihkuttako yhtään mitään avoimiin silmiin. :) 
Ultra Calming Mist vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja vähentää punoitusta sekä herkkyyttä. Esimerkiksi saunan jälkeen Ultra Calming Mist rauhoittaa punoitusta ja kuumotusta nopeasti. Couperosa ja ruusufinni-iho hyötyvät suuresti Ultra Calming Mistin käytöstä, koska se vahvistaa pintaverisuonia ja vähentää niiden laajentumista. 
Atooppisella iholla Ultra Calming Mist poistaa kutinaa ja kirvelyä ja sitä voi suihkuttaa myös vartalolle. Atooppisen ihon kutisevat läiskät taipeissa rauhoittuvat Ultra Calming Mistillä. Eikä tämä vartalolle suihkauttelu ole kovin kallistakaan, koska kerralla suihketta mene hyvin vähän ja tuo pullo on hyvin riittoisa.


Pro-Heal Serum rauhoittaa epätasapainossa olevaa ihoa

Stressi ja elämänmuutokset näkyvät ihossa hyvin selvästi ja monelle tulee epämääräisiä oireita iholle. Usein se on toisaalta kiristävän kuiva ja toisaalta kiiltelevän rasvainen ja näppyläinen. Juuri tällaisessa tilanteessa iS Clinicalin Pro-Heal Serum on erinomainen tasapainottaja. 
Sisälämmityksen alkaessa monen iho alkaa reagoimaan punoituksella, kuivuudella ja kutinalla. Pro-Heal Serum rauhoittaa tilanteen ja vähentää punoitusta. Rauhoittamisen lisäksi Pro-Heal Serum on ihoa uudistava ja se vahvistaa kollageenisynteesiä. Se siis vaikuttaa myös ihoa kiinteyttävästi.
Ruusufinni tai atooppinen ihottuma puhkeaa tai pahenee sisälämmityksen alkaessa ja Pro-Heal Serum on ainoita kosmeettisia hoitotuotteita, mikä vaikuttaa ruusufinniä tasapainottavasti. 
Suosittelisin, että herkkäihoisilla olisi aina kotona Pro-Heal Serumia, josta voisi tehdä 2-3 viikon hoitokuurin, jos ihoon alkaa ilmestymään näppyjä ja punoitusta. 






⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 30.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti