tiistai 10. lokakuuta 2023

Huomioi Tähtitarjoukset!

Tämän hetken Tähtitarjoukset Dermalogican Daily Milkfoliant NYT 52€ (68€) kuorinta ja Youngbloodin Radiance Renewal Treatment Glow Serum NYT 69€ (97€) öljyseerumi ovat tuotteita, joita kaikki ihotyypit tarvitsevat talven aikana. Tähtitarjoukset ovat voimassa ma 16.10. asti.


Vielä ehdit hankkia ale-hintaan täydelliset hoitotuotteet ihoa rasittavan talven varalle. 


Herkän ihon kuorinta

Daily Milkfoliant on samantyyppinen kuorintajauhe kuin sisarustuotteensa Daily Microfoliant (68€) ja Daily Superfoliant (68€). Daily Milkfoliant on tarkoitettu kuivalle, herkälle ja punoittavalle iholle. Myös couperosa-ihoiset voivat käyttää tätä kuorintaa. 
Daily Milkfoliant on aivan ainutlaatuinen tuote, josta en osannut edes uneksia vielä parikymmentä vuotta sitten. Se on paljon muutakin kuin kuorinta ja iho jää käytön jälkeen sileäksi ja hyvin kosteutetuksi. 
Iho tuntuu ihan erilaiselta Daily Milkfoliantin jälkeen kuin Daily Microfoliantin jälkeen. Daily Milkfoliant kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa kuorinnan lisäksi. Jos tähän asti kaikki kuorinnat ovat tuntuneet liian voimakkailta, niin Daily Milkfoliant on varma valinta ja sen jälkeen iho ei kiristä tai punoita. 
Jos teillä on kotona jo jompi kumpi aikaisemmista Daily-kuorinnoista, niin sen rinnalle kannattaa ottaa Daily Milkfoliant ja käyttää niitä vuoron perään. 
Ostaessasi Daily Milkfoliantin tarjoushinnalla tulee yhden kuorintakerran hinnaksi reilusti alle euro. Näistä kuorintapakkauksista pystyy käyttämään 70-100 kertaa, joten yksi purkki riittää lähes vuoden! 


Öljyseerumi Youngbloodilta

Youngbloodin öljymäinen seerumi oli viime talvena hyvin suosittu ja uskon, että niin käy tänäkin vuonna. Tällä hetkellä Radiance Renewal Treatment Glow Serum on ainoa öljymäinen seerumi, mikä hoitolassani on myynnissä. Dermalogica on lopettanut öljyseerumit ja iS Clinicalilla niitä ei ole ollutkaan. 
Itse koen, että öljymäinen seerumi on parasta ihonhoitoa Suomen pakkasaikana. Viime talvena tammi-helmikuussa käytin Radiance Renewal Treatment Glow Serumia  aamulla ja illalla. Seerumin kevyt öljymäisyys tekee rutikuivalle iholle oikein hyvää.
Tässä seerumissa on erittäin monipuolinen vaikutusainepitoisuus. Ruusunmarjaöljy toimii antioksidanttina ja se korjaa auringon aiheuttamaa kimmosäikeiden kovettumista. Toinen tuttu raaka-aine on manteliöljy, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. 
Seerumissa on myös ylellinen helmijauhe, joka tuo kasvoille hehkeyttä ja silotusta. Radiance Renewal Treatment Glow Serum sopii myös pintakuivalle rasvaiselle iholle. Seerumi nopeuttaa finnijälkien parantumista ja vähentää arpeutumisvaaraa. 



Tähtitarjoukset 16.10. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 16.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:04

    Hei! Voi ei, onko Dermalogica lopettanut Retinol Clearing Oil -seerumin??

    maarit@k2h-investandinterior.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneushoitola10:23

      Nyt kirjoitin virheellisesti ja hyvä, kun huomasit.
      Tuo Retinol Clearing Oil on kyllä vielä saatavilla, mutta nämä täyteläiset öljyseerumit Phyto Replenish Oil ja Overnight Repair Serum ovat poistuneet.
      Retinol Clearing Oil on sen verran uudempi tuote ettei se ihan heti ole poistumassa.

      Inkeri

      Poista