maanantai 2. lokakuuta 2023

Pimeän kaupan tapahtuma onnistui hyvin!

Suuret kiitokset kaikille asiakkaille osallistumisesta Pimeän kaupan tapahtumaan. Tapahtuma onnistui selvästi viime vuotta paremmin, vaikka viimeksikin pidin viikonloppua onnistuneena. Tämä antaa toivoa, että Suomen talous on vilkastumaan päin.



Laatuun kannattaa panostaa

Nykyisin on selvästi näkyvissä trendi, että ihmiset haluavat ostaa vähemmän, mutta laadukasta. Tämä näkyy vaatemyynnissä ja monessa muussa ja näen sen itse hoitotuotteiden myynnissä. Monen talous on tiukemmalla kuin ennen, koska elämisen kustannukset ovat nousseet. Tämä pistää miettimään, kannattaako ostaa ihonhoitotuotteita vain kokeilumielessä ja heittää pois, kun ne eivät sovikkaan. Samoin moni Dermalogican ja iS Clinicalin käyttäjä tietää, että 50ml hyvälaatuista voidetta riittää yhtä kauan kuin kolme vastaavan kokoista voidetta marketista. Sanomattakin on selvää, että iho kyllä myös tuntee näiden tuotteiden eron.
Amerikkalaiset ovat jo ajoissa ymmärtäneet kuluttajien tarpeen tehdä järkevämpiä ostoksia ja keväällä Dermalogicalta tuli myyntiin uudet 150ml isot koot suosikkivoiteista. Nyt Active Moist, Skin Smoothing Cream ja Intensive Moisture Balance on saatavissa 150ml tuubissa ja hinta on 108€. Näin päivää kohti voide tulee edullisemmaksi kuin pienissä tuubeissa.
Samoin iS Clinicalilla on seerumeista kaksi kokoa eli 15ml ja 30ml sekä Youth Intensive Crème 50g (232€) ja 100g (399€). Monessa maassa tämä Youth Intensive Crème on iS Clinicalin myydyin voide, mutta Suomessa myydään enemmän täyteläistä Sheald Recovery Balmia (89€). 
Tällä hetkellä on harmittavaa, ettei kaikkia kokoja ole maahantuojilla aina saatavilla. Kosmetiikkaa vaivaa ihan sama ongelma kuin apteekeissakin on, kum tehtailta ei saa tarpeeksi tavaraa. Varsinkin Dermalogicalta on ollut tuotteita loppu, koska Kiina ei toimita tarpeeksi pakkaustarvikkeita eli pumppuja ja tuubeja. Myönnän, että olen kyllästynyt koko Kiinaan, koska sieltä ei tule kuin huonoja uutisia ihmisoikeuksista ja nyt minun yrityksenikin kärsii heistä.

Hoitoajat täyttyvät

Pimeän kaupan tapahtuma on tosi kiva siitä, että silloin ehtii kävijöiden kanssa kunnolla juttelemaan. Yleensä väkeä käy tasaiseen tahtiin ja jokaiseen asiakkaaseen voi kunnolla pysähtyä. Moni varasi poiketessaan myös hoitoaikaa ja nyt lokakuu onkin jo aika varattu. Syyslomat lähestyvät ja kasvohoitoajat varataan sen mukaan.
Usein kysytään, mitä hoitoja teen eniten ja nykyisin Dermatude-kasvohoitoja (177€) on ehkä himpun verran enemmän kuin Nanolift-kasvohoitoja (131€). Ripsien kestotaivutukset jakautuvat kausittain ja kevät on niiden sesonkiaikaa. 
Kryohoitoja eli varsi- ja rasvaluomien jäädytyksiä teen tasaiseen tahtiin. Olen aika vähän huomannut niitä mainostaa, vaikka olen huhtikuusta asti niitä tehnyt. Kryohoitoihin on tullut jonkin verran ihan uusia ihmisiä, jotka eivät ole muuten kasvohoitoasiakkaita. Pidän hiukan matalaa profiilia näiden kryohoitojen kanssa, koska pelkään, etten ehdi kaikkia töitä tehdä, jos kovasti niitä mainostan. Eikä ole hyväksi kenellekään, jos venytän työpäivää puoleenyöhön.
Varailkaa hyvissä ajoin loppuvuoden hoitoaikoja, koska vuotta on jäljellä enää 3kk. Aika menee kauhistuttavan nopeasti ja kohta ollaan jo pikkujouluajassa. Marraskuun lopussa on taas Black Friday ja pidän silloinkin perinteisen tarjoustapahtuman. 



⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti