sunnuntai 22. lokakuuta 2023

Ikääntyvän ihon meikissä tarvitaan pohjamaaleja

Nykyisin on kehitetty erittäin hyviä meikinpohjustustuotteita eri tarkoituksiin, joilla saadaan meikistä kestävämpi ja ihosta kauniinpi. Tällaisia ei ollut 1970-80-luvuilla ja siksi aika harva ikäiseni tietää niistä ja käyttää niitä.


Meikinpohjustustuote eli primer tasoittaa ihoa ja saa meikin pysymään siistinä - niistä parhaat ovat lisäksi ihoa suojaavia ja hoitavia.


Meikinpohjustustuote eli primer

Minulla on myynnissä kaksi eri meikinpohjustusainetta, jotka on tarkoitettu koko kasvoille. Nämä ovat Youngbloodin Mineral Primer (73€) ja Dermalogican SkinPerfect Primer SK30 (58€), joka on yksi hoitolani eniten myydyistä tuotteista ja jokainen sitä kokeillut tulee hakemaan aina uuden tuubin. 
Itse en enää tekisi meikkiä ilman sitä, koska se saa aikaan ihanan sileän ja kuulakkaan ihon pinnan. Moni käyttää SkinPerfect Primeria yksinään meikkivoiteen sijaan ja sillä saa hyvin luonnollisen tasaisen ihon, eikä kasvot näytä meikatulta. Joskus siitä käytetään nimitystä meikitön meikki.
Sen lisäksi, että SkinPerfect Primer SK30 kaunistaa ihoa, se on myös hoitava ja suojaava. Kolmenkympin suojakerroin on riittävä näin pimeään vuodenaikaan ja tämä primeri suojaa myös sateelta, tuulelta ja lämmönvaihteluilta. SkinPerfect Primer SK30 on myös kevyesti kosteuttava ja ihon omaa suojakerrosta vahvistava. Oikeastaan SkinPerfect Primer SK30 sisältää kaikki hyvät asiat, mitä iho tarvitsee ja se on siksi niin suosittu. 
Youngbloodin Mineral Primer on väritön ja se supistaa huokosia sekä estää ihon kiiltelyä. Samalla se on myös hoitava ja se suojaa ihoa myös ulkoisilta rasituksilta. Mineral Primer on nuorelle rasvoittuvalle iholle hyvä tuote, koska se estää meikkivoiteen imeytymistä huokosiin ja helpottaa meikin puhdistamista. Ne, jotka haluavat käyttää täysin peittävää ja paksuhkoa meikkivoidetta, hyötyvät erityisesti Mineral Primerista, joka auttaa meikin puhdistusvaiheessa huomattavasti. Samalla se pitää ihon mattapintaisena ja häivyttää huokoset.


Pohjusteita silmämeikkiin

Olen tosi innostunut Youngbloodin ripsivärin pohjustustuotteesta Mineral Lengthening Lash Primer (42€), joka tekee ripsistä pitkät ja tuuheat. Monella alkaa iän myötä ripset harventua ja pituuskin vähenee, mutta tämä ripsivärin pohjuste tekee ripsistä huomattavasti näyttävämmät.
Mineral Lengthening Lash Primer on tavallaan kuin valkoinen ripsiväri, joka harjataan ripsiin ensimmäisenä ja sen päälle vasta oikea ripsiväri. Tämä pohjuste myös parantaa ripsivärin pysyvyyttä, mutta kuitenkin se lähtee helposti pois. Itse poistan silmämeikin iS Clinicalin Cleansing Complexilla (55€) ja kaikki ripsiväri ja luomiväri lähtee sillä helposti pois.
Youngbloodin Mineral Lengthening Lash Primer sopii ihan minkä tahansa ripsivärin pohjusteeksi, eikä ainoastaan YB:n oman ripsivärin. Tämä lisätuuheuttaja ripsissä on huomattavasti luonnollisemman näköinen kuin ripsipidennykset ja se sopii myös herkille silmille. Voin sanoa, että se sopii kaikille, jotka ylipäätään käyttävät ripsiväriä. 
Xtreme Lashes -silmämeikeissä on myös luomivärin pohjustaja Primer (35€), joka on kynämäinen, niin kuin luomiväritkin. Xtreme Lashesin luomivärikynät pysyvät yksinäänkin todella hyvin, enkä itse käytä niiden alla primeria. Joillakin silmäluomi on rasvainen ja sen mallinen, että luomiväri leviää helposti ja heille tämä pohjuste on hyvä apu. Primer on myös helppo ja nopea sipaista suoraan kynästä luomille. 
Myös tätä Xtreme Lashesin luomivärin pohjustajaa voi käyttää ihan minkä tahansa merkkisen luomivärin alla. Suosittelen, että nämä hyväksi todetut apukikat otetaan käyttöön näin vanhemmitenkin. Kokeilkaa rohkeasti näitä uutuuksia!






⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 30.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti