tiistai 17. lokakuuta 2023

Tähtitarjoukset 30.10. asti


Nämä ihanat ihoa hellivät Tähtitarjoukset 30.10.23 saakka


Pro-Heal Serum hillitsee ruusufinniä

Sisälämmityksen alkaessa iho alkaa reagoimaan lämmönvaihteluihin punoituksella ja kuumottelulla. Ruusufinni puhkeaa myös helposti näin syksyllä lämmönvaihteluiden ärsytyksen takia ja myös couperosa saattaa paheta.
iS Clinicalin Pro-Heal Serum on ainoita kosmeettisia tuotteita, jolla on parantava vaikutus ruusufinniin. Se rauhoittaa ihon punoitusta, vahvistaa pintaverisuonia ja vähentää ryppyjä sekä juonteita. Pro-Heal Serum sopii kaikille, joiden iho ärsyyntyy talvisään takia. 
Pro-Heal Serum sopii aivan kaikille ja sen tulokset alkavat näkymään noin 2-3 viikon käytön jälkeen. Akuutissa vaiheessa olevaan ruusufinniin auttaa ainoastaan antibiootti, mutta yhdessä antibioottilääkityksen kanssa Pro-Heal Serum tervehdyttää ihoa ja ylläpitää ihon vahvuutta ja terveyttä. Suosittelen Pro-Heal Serumia kaikille, joilla on ongelmia ihon punoituksen ja herkkyyden takia.


Hoitosuihke on helppo hoitotuote

Dermalogican Ultra Calming Mist on tarkoitettu ohuelle, punoittelevalle ja herkistyneelle iholle. Se rauhoittaa punoitusta ja vähentää ihon reagointia lämmönvaihteluihin.
Ultra Calming Mistia käytetään samaan tapaan kuin muitakin hoitosuihkeita. Sitä kannattaa suihkauttaa aina pesun jälkeen. Ultra Calming Mistiä voi käyttää myös pitkin päivää meikin päälle, jos iho tuntuu kuivalta ja kireältä. 
Ultra Calming Mistin tärkein ominaisuus on, että se vähentää sisälämmityksen haittoja. Hintaansa ja helppouteensa nähden tämä hoitosuihke on loistava lisäys jokapäiväiseen ihonhoitoon. 




⭐️ Muista osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 30.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti