torstai 26. lokakuuta 2023

Retinolia voi käyttää vain terveelle iholle

Retinoli on kosmetiikan vaikutusaineista tehokkain ja se vie ihonhoidon vaikuttavuuden ihan uudelle tasolle. iS Clinicalin kehittämät retinolivoiteet Retinol+ Emulsion 0.3 (135€) ja Retinol+ Emulsion 1.0 (165€) ovat tehokkainta kosmetiikkaa, mitä koskaan olen kokeillut.


iS Clinicalin uutuus Retinol+ Emulsion mullistaa ihon kotihoidon tehokkuuden.


Herkällä iholla retinolia ei kannata käyttää

Nämä iS Clinicalin uutuudet ovat niin sanottua cosmeceutical -tuotteita eli lääkkeen ja kosmetiikan välimuotoa ja niiden vaikutus on todella näkyvä. Siksi varoitankin, että niitä ei kannata käyttää, jos iho on herkkä tai sairastaa jotain ihosairautta. 
Retinolipitoisia tuotteita ei saa käyttää, jos iho on atooppinen tai iholla on couperosaa ja ruusufinniä. Samoin retinoli pitää unohtaa, jos on paljon allergioita ja iho on hyvin herkkä. 
Oma ihoni reagoi hyvin herkästi retinoliin ja kaikkiin happoihin ja olen siksi hyvin varovainen suositellessani retnolipitoisia tuotteita. Minun iholla kirvelee ja kutisee hyvinkin pieni pitoisuus happoja ja se on aika harvinaista. Sellaiset hedelmähappokuorinnat, joihin asiakkaat eivät reagoi, tuntuvat ihossani kuin se olisi tulessa. 
Tämä iS Clinicalin Retinol+ Emulsion 0.3 ei levitettäessä tunnu juuri miltään, mutta jo 2-3 käyttökerran jälkeen ihosta alkaa kuoriutumaan kuollut solukko pois. Tämä kuolleen solukon irtoaminen tapahtuu kontrolloidusti Retinol+ Emulsion avulla, jos sitä käyttää oikein eli vain joka kolmas päivä. 
Jos ihosta alkaa irtoamaan hilseilyä voimakkaasti, kannattaa retinoliemulsion käyttöväliä pidentää. iS Clinicalin Retinol+ Emulsion 0.3 silottaa ja tasoittaa ihoa näkyvästi, mutta sitä pitää käyttää oikein.


Retinol+ Emulsion 0.3 tasoittaa ihon värin

Näin kesän jälkeen Retinol+ Emulsion 0.3 on hyvin tarpeellinen tuote monelle, koska se tasoittaa ihon värivirheet ja vähentää ihon kirjavuutta. Noin 3-4 viikon käytön jälkeen auringon rasittamasta ihosta tulee sileä ja tasainen. 
Huomioikaa kuitenkin, etteivät muut ihonhoitotuotteet sisällä retinolia, koska sitten sitä tulee liikaa. Hyvään hoitoon riittää, kun käytössä on yksi retinolipitoinen tuote. Kaikki muut kotihoitotuotteet voivat sitten olla kosteuttavia ja ihoa vahvistavia.
Jos kuitenkin käy niin, että iho alkaa liikaa hilseillä, hyvä rauhoittaja on iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (60g 89€ ja 15g 37€) hoitovoide. Jättäkää useammaksi päiväksi retinolituote pois ja käyttäkää aamulla sekä illalla Sheald Recovery Balmia. 
Suosittelen, että samalla, kun ostatte Retinol+ Emulsion 0.3:n ostaisitte edes tuon pienemmän koon Sheald Recovery Balmia. Tätä Retinol+ Emulsion 0.3 tuotetta voi myös sekoittaa sen joukkoon ja näin tehdä siitä vielä kevyempää retinolipitoisuudeltaan. Nyt varmaan varoittelen jo liikaakin, mutta en halua, että joku vahingossa saa ihonsa hilseilemään liikaa.





⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 30.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti