sunnuntai 15. lokakuuta 2023

Ihonhoidon seminaari

Olin torstaina 12.10. koko päivän Helsingissä A Class Beautyn seminaarissa ja päivä oli erinomaisen onnistunut. Tästä suuri kiitos A Class Beautyn väelle, joka järjesti tämän motivoivan päivän hotelli Hilton Strandissa.



iS Clinical ja Dermatude

A Class Beauty tuo maahan iS Clinicalia, Dermatudea ja Xtreme Lashes -silmämeikkejä. Olen siis aika iso ostaja tälle maahantuojalle ja olen heidän Platinum -asiakas. Pienelläkin yrityksellä on paljon yhteistyökumppaneita, joiden kanssa toiminta pitää pelittää sataprosenttisesti. Maahantuojan ja kosmetologiyrittäjän yhteistyö on hyvin tiivistä ja tähän A Class Beautyyn olen yhteydessä monta kertaa viikossa. 
Yhteydet toimivat pääsääntöisesti sähköpostilla ja verkkokauppaostoksina, joten siksi onkin kiva tavata heitä ihan livenä muutaman kerran vuodessa. Arvostan myös sitä, että A Class Beauty kouluttaa kosmetologeja hyvin paljon ja pitkin vuotta on webinaareja vähintäänkin kerran kuukaudessa ja lisäksi näitä koko päivän kestäviä seminaareja.
Sitä on vaikea kuvailla, millaisen energiapiikin saa, kun näkee kollegoita, kuulee heidän kokemuksiaan ja saa tietoa uusista asioista. iS Clinical on USA:ssa erittäin arvostettu hoitosarja, jonka tuotteet ovat lääkkeen ja kosmetiikan välimuotoja eli cosmeceutical -tuotteita. Pääsääntöisesti USA:ssa iS Clinicalia käyttävät plastiikkakirurgien ja ihotautilääkäreiden ylläpitämät hoitolat. Myös sairaaloiden yhteydessä olevat hoitopaikat käyttävät iS Clinicalia, jonka vaikutusaineet ovat farmaseuttista tasoa.

Couperosa ja ruusufinni

Seminaarin tärkein aihe oli couperosan ja ruusufinnin eli acne rosacean tämän hetken hoitomuodot ja mitä tuotteita niihin pitäisi suositella. Ruusufinni on lisääntynyt huomattavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana ja lähetän monia asiakkaita lääkäriin. 
iS Clinicalin hoitotuotteet ovat lähes ainoita kosmeettisia tuotteita, mitkä auttavat ruusufinniin. Couperosa eli laajentuneet hiusverisuonet muuttuvat helposti ruusufinniksi, ellei ihoa hoida kunnolla. Syyt ruusufinniin ovat yleensä perinnöllisyys, liiallinen aurinko, lämmönvaihtelut ja harrastukset, joissa iho joutuu suurelle rasitukselle, esimerkiksi laskettelu, purjehdus, hiihto ja ulkoiluharrastukset yleensäkin.
Luennon jälkeisessä keskustelussa tuli hyvin esille, että kollegani olivat samaa mieltä, kuin minäkin, etteivät mitkään lääkevoiteet auta ruusufinniin. Kaikkien kokemus oli, että apteekin sekä reseptillä että ilman reseptiä hankitut voiteet vain pahentavat ruusufinniä. 
Ruusufinni on ihon syvä tulehdus ja tehokkain hoito tulehdukseen on antibiootit. Sen jälkeen, kun antibiootit ovat rauhoittaneet märkäpäät ja punoituksen, hoidetaan ihoa iS Clinicalin kosmetiikalla, niin ettei akuuttivaihe enää toistu.
Ruusufinnin hoitoon tarvitaan neljä tuotetta: Cream Cleanser (55€) puhdistusmaito, Pro-Heal Serum Advance+ (15ml 113€ ja 30ml 183€) seerumi aamulla ja illalla, Sheald Recovery Balm (89€) hoitovoide yöksi sekä aurinkosuojallinen päivävoide, esimerkiksi näin pimeään aikaan Extreme Protect SK30 (92€). 




HUOM. Tähtitarjoukset enää ma 16.10. asti!

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 16.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä
 

1 kommentti:

  1. Silja23:37

    Mukana arvonnassa ☺️ silja.sundqvist@luukku.com

    VastaaPoista