sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Yhteenveto Pimeän kaupan tapahtumasta

Teen nyt vasta tilastoa Pimeän kaupan tapahtumasta ja siitä, mitkä tuotteet olivat kiinnostavimpia. Näiden tapahtumien jälkeinen viikko on aina hyvin kiireinen ja niin viime viikkokin teetti kaksitoistatuntisia työpäiviä.


Pyrin yrittäjänä tekemään mahdollisuuksien mukaan hyväntekeväisyyttä. Sinäkin voit auttaa ja klikata tästä Kissakoti Kattilan uuteen verkkokauppaan.


Uusia suosikkituotteita

Merkille pantavaa oli se, että suosikkituotteiden järjestykset muuttuivat ja mukaan mahtui ihan uutuustuotteitakin. Suosituin voide oli Stabilizing Repair Cream (73€) hoitovoide ja sen suosiota en ihmettele yhtään. Herkän ja kuivan ihon suojautumista parantava Stabilizing Repair Cream on sopiva lähes kaikille Suomen talven haastavassa ilmastossa.
Ainoa haaste tässä asiassa on se, että Stabilizing Repair Cream oli ainakin neljättä kertaa loppu maahantuojalta. Onneksi viime perjantaina Suomeen tuli uusi erä ja pääsen laittamaan tilatut verkkopaketit matkaan. Stabilizing Repair Cream on hoitolassa alkuviikosta ja tein sen verran ison tilauksen, että sen pitäisi riittää pitkään. 
Yleensä iS Clinicalin suosikkituote on ollut Cleansing Complex (55€) puhdistusgeeli ja Youth Eye Complex (125€) silmänympärysvoide, mutta nyt ykkösostos oli Active Peel System (109€) uudistavat ja kiinteyttävät hoitolappuset. Olen tähän hyvin tyytyväinen, että asiakkaani ovat valveutuneita ja oppineet käyttämään tätä tehokasta hoitotiivisteyhdistelmää. 
Myös hoitovoide Sheald Recovery Balm (89€) oli yhtä suosittu kuin tuo Youth Eye Complex -silmänympärysvoide. Sheald Recovery Balm onkin hyvin suositeltava ohuelle vanhenevalle iholle, koska se kiinteyttää, kosteuttaa ja suojaa. 
Seerumeista suosituin oli Smart Response Serum (148€), joka on monipuolisesti vaikuttava ”ryppyseerumi”. Tähän osasinkin varautua, eikä se onneksi loppunut kesken, kuten kävi Circular Hydration Serumille (66€). Se loppui myös maahantuojalta ja sitä tulee tällä viikolla lisää. 



Kiitos asiakkaille!

Kokonaisuutena Pimeän kaupan tapahtuma oli hoitolalle parempi kuin parina edellisenä vuotena. Tilastojen mukaankin palvelualojen suosio on lisääntynyt ja laatutuotteisiin panostetaan enemmän, mutta aina ei tilastoihin oikein voi uskoa. Varsinkin, kun media toitottaa Suomen talousongelmia joka tuutista. Kiitän hyviä asiakkaitani siitä, että käytätte pienyrityksen palveluja ja tuette kotimaista työtä. Minä taas työllistän eteenpäin muita ihmisiä, kuten siivoojaa, kirjanpitäjää, mainostoimistoa, somepalvelujen tuottajaa yms. 
Senkin kerron tässä yhteydessä, että ostoni kahdelta suurimmalta maahantuojalta ovat sitä luokkaa, että he pystyvät sillä maksamaan ainakin yhden työntekijän palkan. Näin tämä työllisyys kehittyy ja pienistä puroista tulee suuri virta.
Pimeän kaupan tapahtuma osoitti, että tein oikean ratkaisun, kun aloitin myynnin jo heti aamulla ja suljin hoitolan kello 18.00. Aamupäivä heti kymmeneltä oli hyvin vilkas ja se kesti lounasajan loppuun asti ja toinen ryntäys alkoi kolmen tienoilla, kun ihmiset alkoivat päästä töistä. 
Kaiken luppoajan käytin Kissakoti Kattilan arpavoittojen tekemiseen ja tuin näin heidän työtään. Tein ehkä 60-70 arpavoittoa ja lisää yritän ehtiä tekemään, kun Kattilan joulumyyjäiset alkavat. Kiitän myös Dermalogican, iS Clinicalin ja Youngbloodin maahantuojia suuresta määrästä arpavoittoja. He ovat kaikki eläinystäviä ja lahjoittavat vuoden aikana ison tavaramäärän Kattilaan ja minä lahjoitan itse loput. 
Karkkipusseja olen jakanut myös asiakkaille ja laittanut verkkokauppapaketteihin. Ostin ison erän karkkeja eräältä tutulta, joka myi niitä tyttöjen liikuntaharrastuksen hyväksi. Silläkin tavoin pyrin tukemaan niitä asioita, jotka ovat minulle tärkeitä.

Kiitos kaikille asiakkaille, että mahdollistatte tämän!




Tähtitarjoukset 16.10. asti:

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 16.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti