maanantai 23. lokakuuta 2023

iS Clinicalin Retinol+ Emulsion on paras

On paljon sanottu, että iS Clinicalin uudet retinolivoiteet Retinol+ Emulsion 0.3 (135€) ja Retinol+ Emulsion 1.0 (165€) ovat maailman parhaat retinolituotteet, mutta näin minä sen olen kokenut ja nähnyt omassa ihossani. 


iS Clinicalin mullistava uutuus Retinol+ Emulsion on paras tuote ihon vanhenemista vastaan, mitä olen koskaan kokeillut. 


Retinol+ Emulsion 0.3 silottaa ihon

En koskaan myy asiakkaille mitään, mitä en itse ole koekäyttänyt ja käytinkin tätä Retinol+ Emulsion 0.3 voidetta useamman viikon ja sen jälkeen kokeilin vahvempaa Retinol+ Emulsion 1.0 tuotetta. Olen aina hoitanut ihoani hyvin, mutta selvästi nämä retinolivoiteet silottivat ryppyjä, kirkastivat ihon värin ja toivat jäntevyyttä ihon pintakudokseen. 
Nämä iS Clinicalin uutuudet ovat selvästi parhaita tuotteita ihon vanhenemisongelmiin, mitä olen koskaan kokeillut. Retinolihoito kotona pitää aloittaa tällä miedommalla Retinol+ Emulsion 0.3 yövoiteella ja vasta sen jälkeen voi siirtyä vahvempaan Retinol+ Emulsion 1.0 voiteeseen. Näiden kanssa samanaikaisesti ei saa käyttää muita retinolituotteita. 
Retinolituotteiden käytössä pitää muistaa noudattaa ohjeita kunnolla, eikä tehdä mitään omia sooloiluja. Tietysti kokeilin, mitä tapahtuu, jos käyttää Retinol+ Emulsion 0.3:a joka ilta ja tulos oli hilseilevä ja kiristävä iho. On siis parasta totella ohjeita saadakseen halutun tuloksen. Näin kesän jälkeen monen iho on samea sekä kirjava ja juuri tällaista ihoa Retinol+ Emulsion 0.3 kirkastaa sekä tasoittaa ihon sävyä. 

Kaula kiinteäksi

Tuttujen kosmetologikollegoiden kanssa olemme todenneet, että Retinol+ Emulsion 0.3 on myös supertehokas kaulahoito. Retinol+ Emulsion 0.3 levitetään kasvoille, kaulalle ja dekolteelle joka kolmas ilta ja muina iltoina käytetään NeckPerfect Complexia (110€). Parin kolmen viikon käytön jälkeen kaulan iho silottui aivan selvästi.
Retinolituotteiden kanssa kannattaa käyttää runsaasti kosteuttavia tuotteita ja kosteuttava seerumi päivävoiteen kanssa onkin loistava yhdistelmä. iS Clinicalin Hydra-Cool Serum (15ml 72€ ja 30ml 112€) on hyvä käyttää aamuisin ja sen kanssa iki-ihana Sheald Recovery Balm (89€) hoitovoiteena. Tätä yhdistelmää voi käyttää myös iltaisin niinä iltoina, kun retinolivoidetta ei käytetä. 
Olen nykyisin hyvin ihastunut tähän Sheald Recovery Balmiin, koska se tuntuu hyvältä myös meikinalusvoiteena, eikä rutikuiva nassuni kiristele yhtään päivän mittaan. 
Näiden iS Clinicalin retinolivoiteiden kanssa voi käyttää myös Dermalogican tuotteita. Dermalogican uusin tosi suosittu voide Stabilizing Repair Cream (73€) on hyvä valinta hoitovoiteeksi Retinol+ Emulsion 0.3:n kanssa. Stabilizing Repair Cream suojaa ja rauhoittaa ihoa talven aiheuttamilta ongelmilta. Sen kanssa sopii seerumiksi Smart Response Serum (148€), jossa on neljä eri vaikutusta. 






⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 30.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi12:27

    Googlettelin hieman. Ulkomaisilla sivustoilla tavallisen kuluttajan ja kauneustoimittajan kokemukset kertovat samaa: nämä retinolituotteet ovat huippuja. Viikon tuotetta käyttänyt pitää erityisesti siitä glow'sta, jonka tuote antaa. Eli iho hehkuu.

    Leena

    VastaaPoista