maanantai 30. lokakuuta 2023

Kaunis iho

Olen usein miettinyt, mitä ominaisuuksia kauniissa ihossa on ja millä tavoin niihin päästään. Varmaankin jokaisella on omat näkemyksensä, millainen kaunis iho on, mutta minun mielestäni se on tasavärinen, heleä, pehmeän ja kuulaan näköinen.


iS Clinicalin Retinol+ Emulsion poistaa kaiken kuolleen solukon ja tekee ihosta heleän, pehmeän ja silottaa myös ryppyjä.


Retinolilla kaunis iho

Kirjoitan tätä juttua siksi, että minulle itselleni sanottiin, että onpas sinulla kaunis iho. Olin eräässä koulutuspäivässä, kun vieressäni istuvat ikäiseni kollegat totesivat ihoni olevan kaunis. Tietysti se oli imartelevaa, kun sanojat vielä olivat omat kollegat. 
Pysähdyin miettimään, millainen osuus retinolilla oli tähän kauneuteen. Olin kuukauden verran käyttänyt iS Clinicalin Retinol+ Emulsion 0.3 (135€) retinolivoidetta, jonka vaikutus on hyvin tehokas. Ihoni ei ole muutenkaan erityisen kirjava, koska suojaan sen niin hyvin auringolta. Kuitenkin tämä retinolivoide teki siitä paljon kirkkaamman ja kuulaan näköisen. Retinoli poistaa kaiken kuolleen solukon, joka tekee ihosta harmaan ja väsyneen näköisen. Samalla hilseilyn myötä pienet kuivuudesta syntyneet rypyt häviävät ja ihosta tulee sileämpi ja pehmeämpi.


Käytä retinolia ohjeiden mukaan

iS Clinicalin Retinol+ Emulsion 0.3 on markkinoiden tehokkain ja monipuolisin retinolivoide. Ainoastaan vielä tehokkaampi on sen sisarustuote Retinol+ Emulsion 1.0 (165€), jota käytetään vasta, kun iho on hyvin tottunut retinolin vaikutuksiin. 
Tämä Retinol+ Emulsion 0.3 ja 1.0 poikkeavat muista retinolituotteista siksi, että näissä voiteissa on hyviä vaikutusaineita, jotka vähentävät retinolin kuivattavaa ja ärsyttävää vaikutusta. Voiteissa on bakuchiolia, joka vähentää ihoärsytyksiä ja estää kuivumista. 
Tätä Retinol+ Emulsion 1.0 voidetta ei saa myydä verkkokaupasta, vaan se pitää ostaa suoraan hoitolasta, jotta voin antaa ohjeet sen käytölle. Tämän asian olen ratkaissut siten verkkokauppa-asiakkaiden kanssa, että asiakkaat laittavat minulle sähköpostia ja kertovat ihonhoidostaan ja minä annan ohjeet ja lähetän heille Retinol+ Emulsion 1.0 voiteen ja laskun mukana. Jos näitä retinolituotteita käyttää omin päin miten sattuu, iho on takuulla ruvella ja hilsekasoissa. 
Ihoa pitää totuttaa retinoliin käyttämällä Retinol+ Emulsion 0.3:a ensin joka kolmas ilta 2-3 viikon ajan ja sitten siirrytään käyttämään sitä joka toinen ilta. Tämä retinolituote ei korvaa mitään muita kotihoitotuotteita, vaan sitä käytetään muiden lisänä. Näin käytettynä tuo Retinol+ Emulsion 0.3 riittää lähes puoli vuotta, joten kyse ei ole mistään ylivoimaisen arvokkaasta kotihoidosta. 
Sitten, jos iho hilseilee liikaa ja näkyvästi, käyttöväliä pidennetään. Erittäin suositeltava hoitovoide retinolituotteiden kanssa on ihoa korjaava iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (89€), joka kompensoi retinolin hilseilyttävää vaikutusta. 




⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 30.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Hei! Osaatko suositella tehokasta kollageeni-valmistetta? En ole koskaan käyttänyt iholla kuin apteekin kevyttä perusvoidetta, mutta näin vanhemmiten alkaa varmasti tulla ryppyjä, ellei mitään käytä. Epäilen, imeytyvätkö nuo terveyskauppojen kollageenijauheet.
    Lisäksi: Voitko tehdä jutun tuotteista, jotka poistavat maksaläiskiä? Itselleni on alkanut tulla poskien sivuihin vaaleanruskeaa ja valkoista täplää kesäisin, joten leikkaan hiukseni kesällä nykyään polkkatukaksi, jottei aurinko käristä leukapieliä. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneushoitola15:13

      Kiitos kysymyksestäsi. Nykyisin hyvälaatuinen kosmetiikka pureutuu vaikutusaineillaan tehostamaan ihon omaa kollageenisynteesiä eikä niinkään lisäämään kollageenia suoraan. Antioksidanttiset vaikutusaineet auttavat ihon omaa kollageenituotantoa ja niissä on paljon myös muita vaikutuksia jotka hidastavat ihon vanhenemista.
      iS Clinicalin Super Serum on monipuolinen seerumi joka hidastaa ihon vanhenemisprosessia ja sen kanssa voi käyttää voiteena Shield Reparature Balmia joka on ravitseva hoitovoide.
      Myös ihon hyvä kosteustasapaino hidastaa ihon vanhenemista ja vaikuttaa kimmosäikeiden eli kollageeni-ja elastiinisäikeiden vahvuuteen. Paras kosteuttava raaka-aine on hyaluronihappo. Kuitenkaan ei kannata tuijottaa vain yhteen raaka-aineeseen vaan siihen kokonaisuuteen mitä tuotteen on tarkoitus hoitaa.


      Inkeri

      Poista