tiistai 3. lokakuuta 2023

Tähtitarjoukset 16.10. asti


Ihanat Tähtitarjoukset 16.10.23 asti.


Talvellakin ihoa pitää kuoria

Pitää tähän aluksi hämmästellä, miten nopeasti viikot kuluvat. Juurihan tein edellisen Tähtitarjouksen, mutta siitä onkin jo kaksi viikkoa. Tätä vauhtia olemme joulussa ihan kohta. Tosin koko marraskuun voisi jättää väliin, kun siinä vaiheessa säätila tuottaa vain apean mielen.
Halusin tämän Daily Milkfoliant kuorinnan tarjoukseen juuri nyt, jotta kaikilla olisi varmasti kuorintatuote myös talvikäyttöön. Vieläkin törmään ajatukseen, ettei talvella saa kuoria ihoa, kun se vain kuivattaa ja ohentaa ihoa. Tämä ohje pitää jo vihdoinkin heittää romukoppaan ja huomioida, että kuorinta-aineet ovat kehittyneet huomattavasti ja ne eivät todellakaan ohenna ihoa. Päinvastoin hyvä kuorinta-aine auttaa vahvistavien ja hoitavien vaikutusaineiden imeytymistä. 
Välillä ihmettelen, miten tiukasti jotkut vanhat käsitykset istuvat ihmisen mielessä. Ihan kuin kaikki muut asiat kehittyisivät, mutta kosmetiikka junnaisi siinä samassa kuin parikymmentä vuotta sitten. Tietotekniikan ja lääkeaineiden lisäksi kosmetiikan tuotekehittelyyn satsataan aikaa ja rahaa todella paljon. Voitte siis luottaa siihen, että maailman johtavat ammattilaisten kosmetiikkasarjat, Dermalogica, Youngblood ja iS Clinical, tarjoavat parasta, mitä markkinoilta löytyy. 
Daily Milkfoliantista voi kertoa, että se on niin sanottu ”kolmannen sukupolven kuorintatuote”. Koskaan ennen ei ole ollut kuorintaa, joka samalla kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Nyt tämä Daily Microfoliantin (68€) ja Daily Superfoliantin (68€) sisarustuote sopii herkälle, punoittavalle ja ohuelle iholle. Siitä jää ihan eri tunnekin kuin kuorinnasta yleensä. Iho tuntuu pehmeältä, rauhoittuneelta ja sileältä.
Daily Milkfoliant olisi hyvä olla käytössä kaikilla yli nelikymppisillä, joiden iho alkaa ohentumaan estrogeenin puutteesta. Se hidastaa ihon ohentumista ja sopii punoittavalle couperosa-iholle vaikka päivittäiseen käyttöön. Ne, joilla on käytössä jo jompi kumpi aikaisemmista Daily-kuorinnoista, voisivat ottaa Daily Milkfoliantin siihen rinnalle ja käyttää niitä vuoronperään. 
Tämä ei ole yhtään kalliimpi vaihtoehto, koska kuorinnathan kestävät näin käytettynä pitempään. 


Öljyseerumi torjuu sisälämmityksen kuivattavan vaikutuksen

Youngbloodin ihonhoitotuotteet tulivat myyntiin reilu vuosi sitten ja viime talvena tämä Radiance Renewal Treatment Glow Serum oli todella suosittu. Viime vuoden Black Fridayna se oli ostetuin seerumi, eikä ihme, koska Suomen talvessa ei pärjää ilman hoitavia öljyjä. 
Radiance Renewal Treatment Glow Serum on hyvin ohut lähes vesimäinen öljy, mikä imeytyy erittäin hyvin. Siitä ei jää mitään tahmeaa pintaa, eikä sen imeytymistä tarvitse odottaa, vaan voiteen voi levittää heti sen päälle.
Radiance Renewal Treatment Glow Serum on tarkoitettu yöksi ja päiväksi ja erityisen hyvä se on päiväkäyttöön. Se sisältää aavistuksen helmiäisjauhetta, joka antaa iholle kauniin terveen hehkun. Itse tykästyin tähän seerumiin viime talvena todella paljon ja sekoitin sitä vielä hiukan SkinPerfect Primerinkin (58€) joukkoon ja näin sain lisähehkua iholle. Tätä seerumia voit sekoittaa minkä tahansa meikkivoiteen joukkoon lisäkaunistukseksi iholle.
Ruusunmarjaöljy on seerumin elvyttävin vaikutusaine ja se parantaa ihon kiinteyttä ja joustavuutta. Manteliöljy sitoo kosteutta ja estää ihon oman kosteuden haihtumista. Radiance Renewal Treatment Glow Serum sopii myös pintakuivalle rasvaiselle iholle ja vähentää ihon kuivumista ja kireyttä.
Tällä hetkellä Radiance Renewal Treatment Glow Serum on myymieni tuotesarjojen ainoa öljymäinen seerumi, kun Dermalogican öljyseerumit on lopetettu. Siksi suosittelenkin, että kaikki ohutihoiset asiakkaat ottaisivat tämän seerumin käyttöön talveksi.





⭐️ Muista osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 16.10.23 asti.

Tänään 3.10.23 arvonnassa voitti Teija Sihvola, joka oli kommentoinut Instagramissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti