perjantai 20. lokakuuta 2023

iS Clinicalin uusi Retinol+ Emulsion

iS Clinical esitteli syyskuun alussa uutuustuotteet, jotka mullistavat kosmetiikan vaikuttavuudet. Nämä tuotteet ovat kaksi erivahvuista retinolivoidetta, jotka ovat parasta, mitä koskaan olen kokeillut eli Retinol+ Emulsion 0.3 (135€) ja Retinol+ Emulsion 1.0 (165€)


iS Clinicalin uudet Retinol+ Emulsion -voiteet nostavat ihon kotihoidon aivan uudelle tasolle. 


Parhaat retinolituotteet!

Nämä uutuudet ovat olleet Suomessa noin puolitoista kuukautta sitten, mutta kerron niistä vasta nyt, koska halusin testata niitä perusteellisesti ennen kuin myyn niitä asiakkaille. iS Clinical on ehdottomasti ammattilaiskosmetiikan ykkönen ja jokainen uutuustuote on ainutlaatuinen. Näin kävi nytkin, koska Retinol+ Emulsiot vievät ihonhoidon ihan uudelle tasolle.
Tunnen ja näen omassa ihossani, etten ole koskaan käyttänyt mitään näin vaikuttavaa kosmetiikkaa. Tuotteita on kaksi ja niissä on erivahvuiset retinolipitoisuudet. Miedompi on Retinol+ Emulsion 0.3 ja vahvempi Retinol+ Emulsion 1.0 jota ei saa edes myydä verkkokaupasta ilman konsultaatiota. Hoito aloitetaan aina Retinol+ Emulsion 0.3 -tuotteella ja vasta sen käytön jälkeen voi ostaa tuon vahvemman voiteen. 
Kerronkin nyt ensisijaisesti tästä miedommasta Retinol+ Emulsion 0.3 -voiteesta, koska tämä vahvuus on tarkoitettu aloittamaan retinolihoito kotikäytössä. Hyvä puoli näissä tuotteissa on sekin, että kumpikin on yövoide ja niiden kanssa samana iltana ei tarvitse muuta käyttää.


Täydellinen koostumus

Olen aina suhtautunut retinoliin varovaisesti, koska väärin käytettynä se voi kuivattaa ja ärsyttää ihoa. Nyt iS Clinical on ratkaissut tämän ongelman ja Retinol+ Emulsion 0.3:n vaikutusaineet kompensoivat tämän ärsytysvaikutuksen. 
Retinol+ Emulsion 0.3 sisältää sheavoita, joka kosteuttaa ja poistaa ihoärsytystä. Sen avulla retinoli nopeuttaa ihon uudistumista ilman mitään ärsytyksiä. Toinen tärkeä vaikutusaine on Poria Cocos -uute, joka tukee ihon terveyttä ja tasapainoa ja edistää kollageenisynteesiä. 
Retinoli herkistää ihoa uv-säteilylle ja juuri tämä alkava pimeä vuodeanaika on mitä parhain Retinol+ Emulsion 0.3:n käytölle. Suosittelen kuitenkin käyttämään päivisin ainakin suojakerrointa 30. 
Retinol+ Emulsion 0.3 käytetään ensimmäisen 3-4 viikon ajan vain joka kolmas ilta ja näin iho tottuu retinoliin. Noin kolmen viikon käytön jälkeen voi siirtyä käyttämään sitä joka toinen ilta. 
Jo parin viikon käytön jälkeen näkee ja tuntee tuotteen elvyttävän vaikutuksen. Iho siliää ja tasoittuu ja ihon väri kirkastuu ja kirjavuus vähenee. Iho alkaa myös tuntumaan erilaiselta ja kuvailisin tunnetta jämäköitymiseksi. Se ei ole kuivuutta, vaan ihon pinta tiivistyy ja napakoituu.
Voin omasta kokemuksesta sanoa, etten ole koskaan ennen käyttänyt mitään näin tehokasta ja selvästi vaikuttavaa hoitotuotetta. Lisäksi tämä tehohoito on helppoa, koska Retinol+ Emulsion 0.3:lla korvataan muuten käytettävä yövoide joka kolmas ilta. Suosittelen, kokeilkaa itse!





⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 30.10. asti.





Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Anonyymi09:59

    Ovatpa upean kuuloisia tuotteita nämä iS Clinicalin retinoliuutuudet. Ei ihme, että olet innostunut.

    Tuli mieleen, että Dermalogicallahan on silmänympäryksiin Age Reversal Eye Lift, joka sisältää retinolia. Tuote tuntuu jääneen unohduksiin, vaikka sitä Dermalogica ei ole tietääkseni lopettanut. Se on minusta ollut aivan oivallinen silmänympärystuote. Siinähän on myös ohjeistuis alkaa käyttää tuotetta vähitellen, jotta iho tottuu. Oma ihoni on ilmeisesti hyvin retinolimyönteinen, koska kesti jokailtaisen käytön heti.:)

    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi21:04

      Korjaan: Age Reversal Eye Complex.

      L.

      Poista