lauantai 28. lokakuuta 2023

Tehohoitoa naamioilla

Taas on käsillä se vuodenaika, kun iho kärsii eniten. Sisälämmitys, kylmä tuulinen säätila sekä lämmönvaihtelut ovat iholle suuri koettelemus ja tämän säätilan vuoksi syntyy couperosaa ja iho kuivuu sekä rypistyy.


Naamiot ovat paras tapa hoitaa ihoa saunan jälkeen.


Ihonhoitoa saunan yhteydessä

Pari viikkoa sitten olin ihonhoitoseminaarissa, jonka aiheena oli couperosa ja ruusufinni. Ulkomaalainen kouluttaja kauhisteli suomalaisten saunomista ja piti sitä syynä ihon ärsyyntymiseen ja couperosan syntyyn. 
Suljen aina korvani tässä kohtaa, koska saunomisen tuoma mielihyvä ja rentoutuminen on erittäin tärkeää ja ihoa voi hoitaa sen mukaan, että haittavaikutuksia ei synny. Mielestäni näillä ulkomaalaisilla kosmetologeilla on hiukan väärä käsitys koko saunomisesta ja he tyrmäävät saunassa käynnin kokonaan. Minulla on asiasta ihan toinen käsitys ja pidän saunaa hyvänä paikkana hoitaa ihoa. 
Esimerkiksi kuorinta on tehokkaampaa, kun se tehdään saunomisen yhteydessä ihon ollessa lämmin ja vastaanottavainen. Daily Microfoliant (68€) on helppo ja hyvä kuorinta saunomisen yhteydessä, kun iho on ensin lämmennyt löylyissä. Daily Microfoliant tai Daily Milkfoliant (68€) ovat sopivia kaikille ihotyypeille ja koko perhe voi sitä käyttää.


Saunan jälkeen hoitotuotteet vaikuttavat paremmin

Saunan jälkeen iho on lämmin sekä vastaanottavainen ja vaikutusaineet tehoavat paremmin. Jos tämä saunomisen jälkihoito laiminlyödään, niin sitten iholle alkaa syntymään ongelmia eli couperosaa ja kuivumista. 
Naamiot ovat paras tapa hoitaa ihoa saunan jälkeen. Kaikkien tuntema ”ambulanssi tuubissa” eli Multivitamin Power Recovery Masque (67€) on erinomainen saunan jälkeinen tehohoito. Se on myös helppo käyttää, koska sen voi jättää iholle koko yöksi. Vaikutusta tehostaa, jos iho on juuri kuorittu saunan yhteydessä. 
Multivitamin Power Recovery Masque levitetään paksuna kerroksena koko kasvoille ja jätetään vaikuttamaan yön ylitse. Naamio rauhoittaa ihon punoitusta ja vahvistaa pintaverisuonten seinämiä, jottei couperosaa pääse syntymään. Multivitamin Power Recovery Masque on myös tehokas hoito käsille ja kynsinauhoille. Hiero paksu kerros naamiota käsiin ja erityisesti kynsiin sekä kynsinauhoihin, laita puuvillahanskat käsiin ja anna naamion vaikuttaa yön ylitse. Tämä Multivitamin Power Recovery Masque rauhoittaa atooppisen kuivaa ihoa ja erilaiset käsi-ihottumat yleensä vähenevät naamion käytön myötä. 
Dermalogicalla on toinenkin naamio, mikä saa vaikuttaa yön ylitse eli Melting Moisture Masque (74€), joka suorastaan sulaa ihoon. Harmillista on, että tämän naamion Dermalogica jättää pois valikoimasta, mutta minulla on sitä vielä pari tuubia jäljellä. Tilaus pitää siis tehdä nyt nopeasti, ennen kuin joku muu ehtii ensin. Erittäin kuivalle ja atooppiselle iholle Melting Moisture Masque on todella kosteuttava ja yön vaikutuksen jälkeen iho on pehmeä ja sileä.
Nopein rauhoitus saunan jälkeiseen punoitukseen on Tähtitarjouksena oleva Ultra Calming Mist NYT 37€ (47€). Tämä hoitosuihke on tehty herkälle ja couperosa iholle ja se vahvistaa pintaverisuonten seinämiä.  




⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 30.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti