sunnuntai 1. lokakuuta 2023

Pimeän kaupan alennus -20% on voimassa vielä tänään

Pimeä kauppa jatkuu verkkokaupassa vielä tämän sunnuntain 1.10. koodilla PK23Kaikki norm.hintaiset tuotteet ovat -20% ja yli 100€ ostoksista saat Dermalogican lahjapussuka (arvo 32€)  Pussi sisältää Oil to Foam Total Cleanser puhdistusgeelin, Melting Moisture Masque naamion ja BioLumin-C Gel Moisturizer kosteusvoiteen matkakoot sekä näytteet BioLumin-C seerumista ja Daily Milkfoliant kuorinnasta.



Hyödynnä mahtava ALE vielä tänään su 1.10. koodilla PK23


Uudista meikkisi!

Pimeän kaupan tapahtuma on onnistunut varsin hyvin ja ennustan, että jopa paremmin kuin viime vuonna. Onneksi näin, koska yrittäjän on mahdoton tietää etukäteen, miten asiakkaat reagoivat. 
Se on ilahduttavaa, että perjantainakin ja nyt verkkokaupassa on ostettu tavallista enemmän meikkejä. Erittäin suosittu on ollut Youngbloodin Mineral Lengthening Lash Primer (42€-20%) ripsivärin pohjustustuote. Toisaalta en tätä ihmettele, koska jos sitä on kerran kokeillut, ei siitä halua luopua. Se tekee ripset paljon tuuheammiksi sekä pidemmiksi ja ripsiväri pysyy paremmin sen päällä. Kuitenkin ripset näyttävät luonnollisilta, eikä korostus mene överiksi, niin kuin ripsipidennyksissä helposti menee. Erittäin hyvältä se saa näyttämään ripset, joihin on tehty kestotaivutus. Kauniisti kaareutuvat tuuheat, mutta luonnolliset  ripset tuovat pirteämmän ilmeen. 
Xtreme Lashes luomivärin pohjustekynä GlideShadow Primer (35€-20%) on jo monen suosikki, koska se on helppo sipaista kynästä luomelle ja laittaa sen päälle luomivärikynä. Tällä hetkellä oma suosikkini GlideShadow luomivärikynistä on Plum eli luumunlila ja sen kanssa kirkkaan sininen GlideLiner rajauskynä Sapphire (35€-20%). Edelleen rajauskynän suosikkisävyt ovat Golden Olive eli sammaleen vihreä ja Cognac eli kultaan taittava tumma ruskea. 
Kaikista suosituin meikkituote on aina YB:n Natural Mineral Foundation (65€-20%). Sen voittanutta meikkivoidetta ei olekaan tai en ole ainakaan itse sitä löytänyt. Syksyn aikana useampi asiakkaani, joilla on rasvoittuva iho, on kehunut uutta Dermalogican Porescreen SK40 (62€) päivä-/meikinpohjustusvoidetta ja tätä jauhemaista mineraalimeikkiä yhdessä käytettynä. Porescreen SK40 supistaa huokoset ja YB:n mineraalijauhemeikki pysyy sen päällä täysin mattapintaisena koko päivän.


Stabilizing Repair Cream on suursuosikki

Nyt näyttää siltä, että tapahtuman suosituin voide on Dermalogican uutuus Stabilizing Repair Cream (73€-20%) ja olen tästä tosi tyytyväinen. Tämä tuote on paras mahdollinen hoitovoide talven tuomiin haasteisiin. Se vahvistaa ihon omaa suojakalvoa niin, etteivät lämmönvaihtelut ja kuiva sisäilma pääse ohentamaan ja kuivattamaan ihoa. Samalla se sisältää runsaasti kosteuttavia ja rauhoittavia vaikutusaineita, jotka vähentävät ihon punoittelua, ohentumista ja kuivumista. 
iS Clinicalin eniten myydyin tuote perjantaina olikin Active Peel System (109€-20%) uudistavat hoitolaput, eikä Cleansing Complex (55€-20%) puhdistusgeeli, niin kuin aina ennen. Active Peel System onkin kyllä sen verran tehokas, että kyllä rypyt oikenevat ja siksi en siitä itsekään luovu, joten en ihmettele sen suosiota. 
Active Peel System on myös helppo sekä nopea käyttää ja tulos on näkyvä, niin sen kyllä pitäisi olla jokaisen yli 35-vuotiaan salaisena aseena ryppyjä vastaan. Pakkauksessa on 15 lappuparia, joista ykköslappunen pyyhitään puhtaalle iholle ensin ja annetaan vaikuttaa 3 minuuttia. Sen jälkeen iholle pyyhitään kakkoslapun vaikutusaine ja se saakin vaikuttaa yön ylitse. Tämä on siis älyttömän helppo ja supertehokas hoito ryppyihin ja ihon kiinteytymiseen. 





⭐️ Ja osallistu arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 2.10.23 asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

3 kommenttia:

  1. Anonyymi10:13

    Eikös tuon lappuparin (ihana syväpuhas tunne iholla) jälkeen voi laittaa ihan normaalisti hoitovoiteen. Itse ainakin teen niin, vaikken löytänytkään tälle varmistusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauneushoitola12:57

      Active Peel System lappujen jälkeen voi laittaa hoitotuotteet mitä muutenkin käyttäisi. Kuitenkaan se ei ole välttämätöntä. Kesäaikaan, kun iho ei ole niin kuiva jätän yöksi vaikuttamaan vain kakkoslapun hoitoaineet ja talvella laitan sen päälle vielä seerumin ja voiteen.
      Moni asiakas pitää Active Peel Systemistä siksikin ettei esimerkiksi yön yli reissuun tarvitse iltaan muuta kuin putsarin na Active Peel System lappuset.

      Inkeri

      Poista
    2. Anonyymi19:48

      Kiitos varmistuksesta, ettei ole välttämätöntä hoitovoide. Tosiaan on kyllä superhyvä pakkaus matkoillekin.

      Poista