tiistai 31. lokakuuta 2023

Tähtitarjoukset 13.11. asti



Stressin poistoa!

Viikot menevät niin vauhdilla, että minun piti oikein päivyristä tarkistaa, onko tosiaan mennyt jo kaksi viikkoa, kun julkaisin edellisen Tähtitarjouksen. Tuntuu kuin siitä olisi vain viikko. Kuitenkin kaksi viikkoa on taas kulunut ja tässä ovat uudet Tähtitarjoukset. 
Yksi Dermalogican suosikkivoide talvisin on Sound Sleep Cocoon yövoide, joka vaikuttaa myös unen laatuun. Sound Sleep Cocoon on geelivoide yökäyttöön ja se sisältää laventeli-, patsuli- ja santelipuu-uutteen, jonka tuoksu vaikuttaa keskushermoston kautta rentouttavasti ja stressiä poistavasti. Aluksi minun oli vaikea uskoa, että voiteessa voi olla sellaisia ominaisuuksia. Nyt kyllä siihen uskon, kun olen voidetta itsekin käyttänyt. Tuo raaka-aineista tuleva tuoksun häivähdys lisää mielihyvän tunnetta ja rentouttaa. 
Muuten voide on ohut ja geelimäinen sekä erittäin kosteuttava. Sound Sleep Cocoon sopii kaikille ihotyypeille. Erityisesti se on hyvä tuote vaihdevuosi-ikäisille, joilla on helposti hikiaaltoja öisin ja nukkuminen on muutenkin katkonaista. Sound Sleep Cocoon on kevyt koostumukseltaan, eikä se tee tahmeaa ihoa hikoillessakaan.


Ylellisen ihana puhdistusöljy

Youngbloodin ihonhoitotuotteet tulivat myyntiin reilu vuosi sitten ja niistä on tullut tosi suosittuja. Nyt Tähtitarjouksena oleva Nourishing Cleansing Oil puhdistusaine on suosituin tuote tästä ihonhoitosarjasta. Nourishing Cleansing Oilin raaka-aineista tuleva tuoksu on aivan ihastuttava ja se ruokkii halua käyttää sitä. Tätä öljymäistä ihonpuhdistusainetta voi käyttää yksinään tai sitten kaksoispuhdistuksen alkupuhdistusöljynä. Myös silmämeikki lähtee tällä öljyllä ja paksuinkin meikkivoide sulaa siihen.
Nourishing Cleansing Oil on täysin vesiliukoinen ja siitä jää hyvä puhdas tunne iholle, mutta se ei kuivata ihoa, vaan päinvastoin estää kosteuden haihtumista. Vaikutusaineina ovat manteliöljy ja auringonkukkaöljy, jotka kumpikin ravitsevat ihoa. Näitä öljymäisiä hoitavia vaikutusaineita iho tarvitsee erityisesti talvella, kun sisäilma kuivattaa ihoa armottomasti.



⭐️ Osallistu arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 13.11. asti.

Tänään 31.10.23 arvonnassa voitti Mirca Seppänen, joka oli kommentoinut Facebookissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti