sunnuntai 29. lokakuuta 2023

Pro-Heal Serum tasapainottaa ihon

Näen usein tässä talven alkaessa asiakkaita, joiden iho on tavallaan suistunut raiteiltaan. Kesän jälkeen ihon väri on kirjavan harmaa, sisälämmitys kuivattaa ihon pintaa ja korostaa ryppyjä ja tuuli sekä sade on ahavoittanut ihon ärtyneen punakaksi. 


iS Clinicalin Pro-Heal Serum rauhoittaa tehokkaasti ihon ärtyneisyyden, punoituksen, couperosan ja jopa ruusufinnin.


Tehohoitoa seerumeilla

Seerumit ovat kosmetiikan tehokkaimmat tuotteet ja ne imeytyvät syvimmälle. Seerumin koostumus pystyy ohittamaan ihon pintakerrokset ja vaikutusaineet vapautuvat vasta syvemmissä ihon kerroksissa. Seerumit eivät täten jätä mitään suojaa ihon pintaan, vaan niiden päälle pitää aina laittaa hoitovoide. Nyt Tähtitarjouksena oleva Pro-Heal Serum 15ml NYT 89€ (113€) ja 30ml NYT 150€ (183€) on iS Clinicalin eniten myyty seerumi Suomessa. Sen vaikutuksesta iho saadaan tasapainoon ja varsinkin couperosa ja ruusufinni rauhoittuvat tällä seerumilla. Lämmönvaihtelut rasittavat ihoa ja laajentuneet pintaverisuonet eli couperosa lisääntyy. Tällaisen rasittumisen myötä ihoon voi ilmestyä pieniä tulehtuneita finnejä ja niistä muodostuu ihotauti nimeltään ruusufinni eli acne rosacea. Näitä punoittavia pikkufinnejä ei saa puristella, koska ne eivät ole merkki rasvaisuudesta, vaan tulehduksesta ihossa. Niiden puristelu vain pahentaa tilannetta. Pro-Heal Serum on ainoita kosmeettisia tuotteita, joka pystyy rauhoittamaan ruusufinnin kaltaista ihotulehdusta.


Kaikki ihotyypit tarvitsevat rauhoittavaa seerumia talvella

Lähes kaikilla ihmisillä tuuli, pakkanen ja kuiva sisäilma ärsyttävät ihoa niin paljon, että se punoittaa enemmän kuin kesällä. Pro-Heal Serum rauhoittaa kaikkea punoitusta sekä ärsytystä ja niiden lisäksi se myös silottaa ryppyjä. Niillä kenellä on taipumus tällaiseen punoitteluun, kannattaa pitää Pro-Heal Serumia aina saatavilla. 
Erittäin hyvä yhdistelmä on käyttää Pro-Heal Serumia aamuisin ja iltaisin jotain muuta ihotyypille sopivaa seerumia. Erityisen hyvä yhdistelmä Pro-Heal Serumin parina on Dermalogican Smart Response Serum (148€) eli älyseerumi, joka vaikuttaa neljällä eri tavalla. Smart Response Serum kosteuttaa, kiinteyttää, rauhoittaa punoitusta ja kirkastaa ihon väriä. 
Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteita voi aivan hyvin käyttää yhtä aikaa, koska niillä on saman tyyppinen voidepohja. Suositeltava hoitovoide näiden seerumien päälle aamulla ja illalla on iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (89€). Tämä balsamimaisen täyteläinen voide on tällä hetkellä oma suosikkivoiteeni. Sheald Recovery Balm parantaa ihon kimmoisuutta ja vahvistaa ihon omaa hydrolipidistä kalvoa. Tämä hydrolipidinen kalvo on suojakerros, joka torjuu ulkoapäin tulevan rasituksen eli sateen, tuulen ja lämmönvaihtelut. Sheald Recovery Balm sopii yö- ja päivävoiteeksi ja se on myös hyvä meikinalusvoide.




⭐️ Muista myös osallistua arvontaan kommentoimalla hoitolan julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voi osallistua 30.10. asti.



Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tulevista tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti