sunnuntai 31. maaliskuuta 2024

Dermatude-kasvohoito poistaa talven harmauden

Tämä talvi on ollut pitkä ja rankka ihonkin kannalta. Aikaisin alkanut sisälämmityskausi ja kovat pakkasjaksot ovat rasittaneet varsinkin vanhenevaa ihoa pahasti. Moni kuvaa ihoaan kuin rutikuivaksi rusinaksi.


Säännölliset Dermatude-kasvohoidot ja tehokas kotihoito pitävät ihon jopa 15 vuotta nuorekkaampana, kuin mitä hoitamaton iho olisi. 


Dermatude tekee rusinasta rypäleen

Dermatude-kasvohoito (177€ ja neljän kerran sarja 620€) on tehokkain ”ryppyhoito” mitä voin asiakkaille tarjota. Siitä käytetään myös nimitystä ”veitsetön kasvojenkohotus” ja Dermatudea tehokkaampaa kosmetologin tekemää hoitoa ei olekaan. Tuon Dermatude-kasvohoitosarjan jälkeen seuraavaksi tehokkain vaihtoehto on plastiikkakirurgia. 
Sitä haluan korostaa, ettei kosmetologin kasvohoidoilla voi tehdä ihmeitä, eikä pidä odottaa, että yksi kasvohoito poistaisi kerralla kaksikymmentä vuotta ulkonäöstä. Kuitenkin sen tiedän käytännön kokemuksesta, että säännölliset Dermatude-kasvohoidot ja tehokas kotihoito pitävät ihon 10-15 vuotta nuorekkaampana, kuin mitä hoitamaton iho olisi. 
Suurin syy ihon rypistymiseen on estrogeenin väheneminen ja uv-säteily sekä kosteuden puute, joka johtuu hoitamattomuudesta. Estrogeenin väheneminen alkaa ohentamaan ihoa keskimäärin 42-vuotiaana ja samalla ihon kimmosäikeet eli kollageeni-, elastiini- ja retikuliinisäikeet alkavat katkeilla ja veltostua. Myös elimistön aineenvaihdunta hidastuu estrogeenin vähetessä ja se näkyy turvotuksena ja ihon velttoutena. 
Uv-säteily ja ihon kuivuminen talven aikana saa ihon näyttämään kirjavalta ja harmaan kalpealta. Hilseilevä kuollut solukko tekee myös ihosta harmaamman, laajentaa huokosia ja korostaa ihon velttoutta.


Dermatude-kasvohoito vaikuttaa kahdella tavalla

Dermatude-kasvohoidossa tehdään kaikki se, mitä iholle voidaan yhdellä kertaa tehdä eli se on todella tehokas vanhenevan ihon hoito. Hoidon aluksi kasvot ja kaula kuoritaan ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella. 
Kuorinnan jälkeen tehdään varsinainen Dermatude-käsittely eli ihoon tehdään mikrokanavointia, joka kohdistuu 2-3 ihosolukerroksen alapuolelle juuri siihen solukerrokseen, missä kimmosäikeet syntyvät. Mikrokanavointi elvyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa ja aktivoi kollageenisynteesiä, joka parantaa ihon kimmoisuutta. 
Samalla näitä mikrokanavia pitkin saadaan imeytettyä vaikuttavat hoitoaineet syvemmälle, kuin käsin tehdyllä hieronnalla. Dermatude-kasvohoidossa tulee siis iholle mekaaninen elvyttävä vaikutus ja tehokkaiden hoitoaineiden vaikutus. Ihoa ei rikota millään tavoin, eikä iho yleensä edes punoita hoidon jälkeen. 
Jo yksikin hoitokerta kirkastaa ja tasoittaa ihon värin, supistaa huokosia, tekee ihosta tiiviimmän ja jäntevämmän tuntuisen sekä silottaa pieniä ryppyjä ja juonteita. Oikein suunnitellulla kotihoito-ohjelmalla ylläpidetään vaikutusaineiden määrää ihosolukossa ja näin pidennetään ja vahvistetaan Dermatude-kasvohoidon vaikutusta. Kotihoidon oikea suunnittelu tarkoittaa sitä, että kotona käytetään Dermatuden tai iS Clinicalin hoitotuotteita, jotka lisäävät vaikutusaineiden määriä ihossa. Käyttämällä jotain muita kotihoitotuotteita vaikutus ei ole sama ja Dermatude-kasvohoidon teho lyhenee.
Dermatude-kasvohoitosarja suositellaan tehtäväksi 1-3 viikon välein ja kerta kerralta vahvistetaan hoidon vaikutuksia. Sarjahoitoa ei tarvitse maksaa etukäteen, vaan veloitan kolmelta ensimmäiseltä kerralta 177€ ja viimeisellä kerralla huomioin alennuksen ja maksettavaksi jää vain 89€. Suosittelen kokeilemaan edes tuon yhden kerran, niin saa kokemuksen siitä, miltä hoito tuntuu.







⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 19.3.-1.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Anonyymi13:27

    Tämä on huippuhoito. Itse olen kokenut erityisesti tuon tiivistymisen ja jäntevöitymisen. En pode ihon kuivuutta, mutta uskon, että tuo hoito elvyttää kuivuuttaan kiristeleviä ihoja.

    Leena

    VastaaPoista