keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Pro-Collagen Banking Serum

Dermalogican uusin tuote on Pro-Collagen Banking Serum (98€), joka täyttää ihon kollageenivarastoja ja silottaa ryppyjä näkyvästi. Saat Pro-Collagen Banking Serumin mukana lahjaksi Dermalogican Gua Sha -rullan, jolla kasvoja voi hieroa.


Dermalogican uutuusseerumi Pro-Collagen Banking Serum silottaa ihoa tehokkaasti ja tekee siitä kimmoisamman.


Kollageeni silottaa ryppyjä

Kollageeni, elastiini ja retikuliini ovat niitä säikeitä, jotka pitävät ihon joustavana. Kollageenisäikeitä on ihossa eniten ja sen väheneminen näkyy rypistymisenä. Kollageenisäikeet ovat kuin joustavia kuminauhoja iholla ja niiden kimmoisuus vähenee iän myötä. Ensin kollageeni alkaa kovettua ja menettää joustavuuttaan ja se myös ohenee, ennen kuin katkeaa kokonaan. 
Kaikki nämä kollageenin heikkenemiset näkyvät ihossa rypistymisenä ja joustavuuden menetyksenä. Kuivuminen, uv-säteily ja elimistön vanhenemisprosessi heikentävät kollageenia. Varsinkin tämä pitkä sisälämmitysaika kuivattaa ihoa ja ohentaa kollageenisäikeitä. 
Pro-Collagen Banking Serum on tehty nimenomaan vaikuttamaan tähän ihon tärkeimpään osaan, joka ylläpitää ihon joustavuutta. Olen jo useammalta asiakkaalta kuullut miten Pro-Collagen Banking Serum silottaa ja tasoittaa ihoa. Itsekin koen, että ihon pinta tuntuu pyöreämmältä ja sileämmältä, kun olen käyttänyt tätä seerumia. Varsinkin meikin levityksessä tuntee, että iho on sileämpi ja meikkivoide levittyy helpommin.


Gua Sha roller -hieronta

Tällä hetkellä on hyvin muodikasta hieroa kasvoja jollain akupainelumenetelmällä tai rullata aasialaisella gua sha rollerilla. Dermalogicalla on useampia välineitä, joilla ihoa voi painella ja hieroa. Tämä rullausmenetelmä käy minun järkeeni parhaiten ja sillä pystyy elvyttämään aineenvaihduntaa ja poistaa turvotusta. 
Nyt saat lahjaksi Pro-Collagen Banking Serumin mukana tällaisen ruusukvartsirullan sekä pienen tuubin elvyttävää Super Rich Repair hoitovoidetta. Tarkoitus on levittää iholle ensin 1-2 painallusta Pro-Collagen Banking Serumia ja sen päälle Super Rich Repair. Sitten vain rullaillaan tuolla rollerilla kasvojen keskiosasta sivuille päin. 
Tietysti paras ja rentouttavin vaikutus on, jos hieronnan tekee toinen. Itse olen aika huono käyttämään mitään vekottimia hoitotuotteiden lisänä, mutta tämä rullauksen turvotusta poistava vaikutus tuntuu loogiselta. 
Joidenkin tuotteiden mukana Dermalogicalla on ollut Gua Sha -kivi, millä painellaan akupisteitä. Se on herättänyt kuluttajissa ihmetystä, mikä se ylipäätään on. Nämä eri hierontajujut ovat tulleet Aasiasta ja siellä niitä käytetään paljon. Etelä-Koreassa, Japanissa ja Malesiassa ihonhoito on ihan toisessa mittakaavassa kuin Suomessa. Siellä naiset käyttävät 30-60 min. joka ilta kasvojen ja vartalonhoitoon. Siinä ajassa ehtii jo tekemään hyvinkin perusteellisen hieronnan.
Kokeilkaapa tuota Pro-Collagen Banking Serum ja Gua Sha -hieronta yhdistelmää. Kasvot tuntuvat heti kevyemmiltä parin minuutin rullauksen jälkeen.




Tähtitarjoukset 18.3. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 5.-18.3.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Vaikuttaa tehokkaalta tuotteelta. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista