sunnuntai 10. maaliskuuta 2024

Kosteutta myös nuorelle iholle

Ihan liian harvoin muistan kirjoittaa siitä, että myös nuoren iho tarvitsee kosteutta ja suojaa, eikä pelkästään talineritystä tasoittavia tuotteita. Varmaan se johtuu siitä, että vanhenevan ihon ongelmat ovat niin omakohtaisia.


Nuori iho tarvitsee myös kosteutta, vaikka se olisi rasvoittuva.


Active Moist sopii kaikenikäisille

Olen itse ollut kuivaihoinen nuoresta lähtien, joten minulla on kyllä omakin kokemus siitä, miltä pintakuivuus tuntuu, vaikka ryppyjä ei olisikaan. Ja onhan minulla myös kohtuullisen suuri joukko ihania nuoria naisia asiakkaina, joiden kanssa voin suunnitella sitä, mitä parikymppinen iho tarvitsee.
Tähtitarjouksena oleva kosteusvoide Dermalogican Active Moist 100ml NYT 65€ (78€) ja 150ml NYT 92€ (108€) sopii kaikenikäisille, joiden iho tarvitsee kosteutta. Sellaista ihoa ei olekaan, joka ei kosteutta tarvitsisi, niin Active Moist on yksinkertaisesti kaikkien ihojen kosteuttaja.
Rasvainen akneihokin on usein talvella pinnasta kiristävän kuiva ja hilseilevä, joten Active Moist on erinomainen valinta siihenkin. Active Moist ei sisällä ollenkaan rasva-aineita, vaan siinä on pelkästään kosteutta ja siksi se on loistava kosteusvoide rasvaiselle iholle.
Rasvainen iho ja sekaiho ovat usein talvella pintakuivia ja varsinkin meikin levityksessä se on hankala juttu. Active Moist poistaa tämän pintakireyden ja se on oikein hyvä meikinalusvoide.


Active Moist sopii myös miehille

Myös miehet ja pojat pitävät Active Moist kosteusvoiteesta, koska se ei jätä mitään rasvaista tunnetta iholle. Erilaisiin ihotauteihin, kuten taliköhnä eli tali-ihottuma ja akne Active Moist on hyvä kosteusvoide. Akneiholle käytetty suun kautta otettava lääke Roaccutan kuivattaa ihoa näkyvästi ja kasvot voivat punoittaa ja hilseillä. Siinäkin tapauksessa Active Moist on helppo apu. 
Myös nuori iho tarvitsee seerumia ja Dermalogican uusin seerumi Pro-Collagen Banking Serum (98€) on paras valinta kosteuttamaan ja ehkäisemään kollageenin haurastumista. Nyt saat Pro-Collagen Banking Serumin mukana Dermalogican Gua Sha Roller -hierontarullan ja pikkukoon Super Rich Repair -hoitovoidetta (arvo 32€).
Gua Sha Roller on helppo ja kiva käyttää ja sen avulla on hyvä lisätä ihon aineenvaihduntaa. Gua Sha Rollerilla hieronta pienentää kaksoisleukaa ja poistaa muutenkin turvotusta. Samalla se lisää hoitotuotteiden imeytyvyyttä. 
Pro-Collagen Banking Serum varastoituu ihoon ja siksi sillä on pitkäaikainen vaikutus ryppyjen ja veltostumisen ehkäisyssä. Nuorelle iholle suosittelen Pro-Collagen Banking Serumin päälle voiteeksi tämän kosteuttavan Active Moistin. Vielä parin minuutin hieronta Gua Sha -rullalla hidastaa ihon ikääntymistä huomattavasti.




Tähtitarjoukset 18.3. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 5.-18.3.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti