lauantai 30. maaliskuuta 2024

Jättikoot ovat edullisempia käytössä

Toivottavasti kaikki ovat huomioineet ostopäätöksiä tehdessään tuotepakkauksen koon. Myymissäni laadukkaissa ammattituotteissa moni pakkauskoko on isompi, kuin perinteisesti on totuttu ja tuote riittää paljon pidempään.


iS Clinicalin aurinkosuojalliset voiteet ovat kaikki tuplakokoja.


Monet tuotteet ovat tuplakokoja

Sekä Dermalogicalla, että iS Clinicalilla on useampia tuotteita, joita saa tuplakokoina. Dermalogican suosikkituotteissa on syksyllä tullut vakituiseen myyntiin vielä erityiset jättikoot. Suosikkivoiteissa, jotka ovat Active Moist, Skin Smoothing Cream ja Intensive Moisture Balance, on saatavilla kolme eri kokoa. Nämä koot ovat 50ml 48€, 100ml 78€ ja 150ml 108€ ja on syytä huomata, että ostamalla 150ml tuubin se tulee nelisenkymppiä halvemmaksi kuin ostaisi kolme 50ml tuubia. Ostamalla näitä jättikokoja saa ihonhoitotuotteensa siis huomattavasti edullisemmin kuin käyttämällä pienempiä kokoja. Monelle kuluttajalle tämä matematiikka menee ohitse, mutta itse tuon aina asiakkailleni esille nämä hintaerot. 
Tietysti myyjälle eli minulle olisi tuottoisampaa myydä noita pikkukokoja, mutta itse ajattelen aina asiakkaan etua. Dermalogicalla on tullut myös muihin tuotteisiin näitä tuplakokoja, kuten suosittuun Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteeseen. Sitä on nyt saatavilla kahta kokoa eli 15ml 73€ ja 30ml 113€ ja ostamalla isomman koon säästät taas monta kymppiä. 
iS Clinicalilla on kaikki aurinkosuojalliset voiteet tuplakokoja eli 100g. Kaikista edullisin myymäni aurinkosuojallinen päivävoide on Eclipse SK50 (60€) ja sitä on saatavilla värittömänä ja kevyesti värillisenä. Myös Extreme Protect SK40 PerfecTint on iso 100g pumppupullo. Tätä PerfecTint voidetta on saatavilla värittömänä, mutta myös kahdessa eri sävyssä Beige ja Bronze. Nämä värilliset voiteet ovat päivävoiteen tyyppisiä ja ne siten korvaavat päivävoiteen, värivoiteen ja aurinkosuojavoiteen.


Laatutuotteet ovat riittoisia

Sekin kannattaa huomioida, että nämä hyvälaatuiset ammattikosmetiikkatuotteet sisältävät runsaasti vaikutusaineita ja siksi niitä tarvitaan kerralla paljon vähemmän kuin muuta kosmetiikkaa. Tätäkin korostan asiakkailleni, että ostamalla esimerkiksi 50ml tuubin iS Clinicalilta, se riittää pitempään kuin kaksi kempparisarjan tuotetta. 
Dermalogica ja iS Clinical yleensä kertovat, miten pitkään yksi tuotepakkaus riittää ja itse käytän näitä suosituksia. Kuitenkin käytännössä jenkit ovat ilmeisiä tuhlareita, koska suomalaiset saavat voiteet riittämään huomattavasti pidemmälle. Tietenkään ei ole ihonhoidon kannalta hyvä, jos kotihoitotuotteita säästelee liikaa. Silloin niiden vaikutuksesta menetetään paljon. Yleensä asiakas oppii muutamalla käyttökerralla, mikä on sopiva määrä omalle ihotyypille.
Eniten kotihoitotuotteita menee hukkaan, jos niitä käytetään silloin tällöin. Tilanne on sama kuin jos antibioottikuurin söisi niin, että ottaa pillerin vain pari kertaa viikossa. Silloin nekin pillerit menevät hukkaan. Samoin on seerumin käytön kanssa ja sitä todellakin pitää käyttää joka päivä, jos haluaa tuloksia. Ole siis säästäväinen, mutta älä liian pihi kosmetiikan käytön kanssa.


Hyvää pääsiäistä kaikille!

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 19.3.-1.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

 1. Anonyymi13:55

  Korkkasin juuri tänään iS Clinicalin Extreme Protect PerfectTintin, ja kookas 100 gramman pumppupullo antaa sävykästä suojaa varmasti kauan. Sen jälkeen meikkivoide ja päälle vielä sudilla sipaisut saman sarjan PerfectTint Powderia. Voi huoletta kävellä kevätauringossa.

  Kasvoilla on sävyjen ansiosta häivähdys pientä kivaa väriä.

  Riittoisia tuotteita Dermalogica ja iS Clinical ovat, ja suuremmat pakkaukset tietty vieläkin riittoisampia ja lisäksi huomattavasti edullisempia.

  Aurinkosuojaa pidän erittäin tarpeellisena. Kukapa haluaisi aurinkokeratoosin ja ihosyövän hoitokierteeseen, kun sitä voi ehkäistä itse?

  Leena

  VastaaPoista