keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Yli sadan euron tuoteostoksesta lahjaksi taikajauhe!

Tänään on kevätpäiväntasaus ja sen kunniaksi annan jokaiseta yli sadan euron hoitotuoteostoksesta lahjaksi mikrokuorintajauheen, jota myös taikajauheeksi kutsutaan. Aurinko kirkastaa mielialaa ja taikajauhe kirkastaa ihon.


Dermalogican kuorintajauheet ovat todella riittoisia, tehokkaita, mutta hellävaraisia sekä helppoja käyttää.


Puhtautta ja kirkkautta iholle!

Annan loppuviikon ajan eli sunnuntaihin 24.3. klo 24.00 asti yli sadan euron hoitotuoteostoksesta kaupanpäälle jauhemaisen mikrokuorinnan, jonka arvo on 17€. Etu on voimassa sekä verkkokaupassa että hoitolassa. Näitä mikrokuorintajauheitahan on kolme erilaista:
Daily Microfoliant (68€) on Dermalogican kaikkien aikojen suosituin ja tunnetuin hoitotuote ja myös maailman eniten käytetty kotikuorinta. Daily Microfoliantia voi käyttää päivittäin ja se sopii lähes kaikille ihoille.
Daily Superfoliant (68€) on tehty vanhenevalle iholle ja siinä olevat vaikutusaineet estävät ilmansaasteiden ihoa ikäännyttävää vaikutusta. Daily Superfoliant imee itseensä ilmansaasteet, jotka jäävät ihon pintakerrokseen jokaisen ulkoilun jälkeen. Tämä on erittäin tarpeellinen vaikutus juuri nyt, kun katupölykausi on alkamassa.
Daily Milkfoliant (68€) on kuorintajauheiden uusin tulokas ja se on tarkoitettu ohuelle, kuivalle ikääntyneelle iholle. Tämä kuorinta on hyvä hoitotuote myös herkälle ja helposti punoittavalle iholle. Daily Milkfoliant on aivan ainutlaatuinen kuorinta-aine, koska se hilseilyä sulattavan vaikutuksen lisäksi hoitaa ja vahvistaa ohentuvaa ihoa.
Mikrokuorintajauheet ovat helppoja käyttää ja kaikilla on sama käyttöohje. Ensin puhdistetaan iho puhdistusaineella meikistä ja muusta liasta. Sen jälkeen otetaan kämmenelle noin puolikas teelusikallinen kuorintajauhetta ja lisätään muutama tippa vettä. Sitten hierotaan kämmenet yhteen ja vaahdotetaan kuorintajauhe ja tällä vaahdolla iho pestään. 
Mitään vaikutusaikaa ei tarvita, vaan kuorivat entsyymit toimivat nopeasti ja ne hellävaraisesti sulattavat pois kuolleen solukon, ihotalin ja muun lian. Kaikkia mikrokuorintoja voi käyttää päivittäin tai ihotyypistä ja vuodenajasta riippuen 1-3 päivän välein.


Heleä iho kevääksi

Tämä kevätpäiväntasaus on itselleni tärkeä päivä, jota pidän talven päättymisen päivänä. Minulla on ollut pitkään tapana juhlistaa päivää ystävieni kanssa menemällä ulos syömään ja maistelemaan jotain raikkaan keväistä salaattia.
Iän myötä koen, että pimeästä ajasta ja talvesta on tullut aina vain raskaampi, joten kevään alkamista kannattaa juhlia. Kevätpäiväntasauksen aikoihin yö ja päivä ovat koko maailmassa saman pituiset eli 12 tuntia kumpikin. Tästä lähtien pääsen ajelemaan työhön ja työstä pois valoisaan aikaan. Yleensä lähden töihin aamulla yhdeksän maissa ja kun iltaisin lopettelen kello lähentelee taas iltayhdeksää.
Kirkas aurinko paljastaa kaikki ihon virheet ja siksi kuorinta on hyvin tärkeää kotihoidossa. Ihosta irtoaa miljoonia kuolleita soluja vuorokaudessa ja ne kerääntyvät ihon pintaan harmaana epätasaisena höttökerroksena. 
Nämä mikrokuorinnat sulattavat hellävaraisesti pois tämän hilseilykerroksen ilman mitään mekaanisesti hankaavaa ainetta. Ihosta tulee pienellä vaivalla tasaisen ja heleän värinen, huokoset puhdistuvat ja seuraavaksi käytettävät hoitotuotteet imeytyvät paremmin. 
Tästä matkakokoisesta lahjapurkista saa käytettyä 10-15 kuorintakertaa eli sillä pärjää ainakin 3-4 viikkoa ja siinä ajassa ihon positiivinen muutos tulee jo näkyviin.
Verkkokauppatilauksen yhteydessä voitte lisätietoja kohdassa kertoa, minkä näistä kolmesta kuorinnasta haluatte. Näitä pakkauksia on vain yksi per asiakas, mutta jos teette verkkokauppatilausta yhdessä jonkun toisen kanssa ja tilaus ylittää yli 200€, mainitkaa, että teitä on kaksi tilaajaa. 

⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 19.3.-1.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti