sunnuntai 24. maaliskuuta 2024

Nanolift -kasvohoito on hyvä valinta kenelle tahansa

Nanolift-kasvohoito (131€) on itse kehittämäni ja olen tehnyt sitä kohta lähes parikymmentä vuotta. Se on selvästi hoitolani suosituin ja hoidoistani noin 50-60% on näitä Nanolift-kasvohoitoja.


Vuosia sitten päätin tehdä oman kasvohoidon, joka on tarkoitettu Suomen olosuhteisiin ja tyypillisiin suomalaisten iho-ongelmiin ja näin syntyi Nanolift-kasvohoito.


Nanolift-kasvohoito sopii kenelle tahansa

Aikanaan aloin kehittämään Nanolift-kasvohoitoa siksi, että Suomen säätila tuo ihonhoitoon ihan toisenlaisia tarpeita kuin esim. Keski-Euroopan tai Kalifornian. Eri hoitosarjojen kasvohoidoissa ei ollenkaan huomioida sitä, että Suomessa talviaikaan ihmisten ihot ovat huutavan kuivia sisälämmityksestä johtuen. Muutenkin suomalaisten ihoissa on paljon kosteusköyhyyttä ja myös atooppisuutta. Muualla Euroopassa talvet ovat kosteita, kylmiä ja sateisia, eikä iho pääse kuivumaan niin pahasti kuin meillä. 
Siksi päätin tehdä oman kasvohoidon, joka on tarkoitettu Suomen olosuhteisiin ja tyypillisiin suomalaisten iho-ongelmiin. Tietääkseni kukaan muu kosmetologi ei Suomessa ole rohkaistunut suunnittelemaan omaa hoitosysteemiä. Vähän tätä ihmettelen, koska miksi ei voisi luoda jotain, mikä toimii juuri omilla asiakkailla. 
Oikeastaan uuden kasvohoidon suunnitteleminen oli ihan helppoa. Otin kaikista oppimistani kasvohoidoista parhaat palat ja laitoin ne yhteen. Näin sain luotua hoitomenetelmän, jonka vaiheet sopivat juuri meidän olosuhteisiin. Sekoitan myös kaikki Nanoliftissä käytetyt hoitoaineet jokaiselle asiakkaalle erikseen ja näin saan räätälöityä täsmähoidon erilaisiin iho-ongelmiin. Vaikutusaineet ovat Dermalogican ja iS Clinicalin ammattikäyttöön tarkoitettuja hoitoaineita. 
Tietysti tämä vaatii viitseliäisyyttä kosmetologilta, mutta tulos on erinomainen. Varsinkin, kun Nanolift-kasvohoidon vaikutuksia jatketaan vielä hoitoon sopivilla kotihoitotuotteilla. 


Nanolift-kasvohoito on myös rentouttava

Minun mielestä kasvohoidon pitää olla myös rentouttava ja stressiä poistava sen lisäksi, että iho tulee hyvään kuntoon. Nanolift-kasvohoito on ihanan rauhoittava, mutta hyvin tehokas. Hoitoon menee aikaa puolitoista tuntia ja siihen sisältyy kuorinta, elvyttävä mikrovirtavaihe, akupaineluhieronta, klassinen kasvohieronta sekä naamio. Lopuksi voin laittaa kevyesti meikkiä, jos asiakkaalla on menoa ja myös kulmien muotoilu kuuluu hoidon hintaan. Oikeastaan voi sanoa, että Nanoliftissä tehdään kaikki, mitä iholle voi yhdellä kertaa tehdä. 
Jos kyse on rasvoittuvasta ja tukkiintuneesta ihosta, Nanoliftissä voin tehdä myös mekaanisen puhdistuksen. Yleensä 2-4 Nanolift-hoidon jälkeen mekaanisen puhdistuksen tarve loppuu, eikä ihoon synny enää mustapäitä tai finnejä. Vakioasiakkaillani ei ole enää mitään tarvetta mekaaniseen puhdistukseen, koska ihon toiminta on normalisoitunut.
En ymmärrä, että vielä nykyäänkin moni kosmetologi höyryttää ja kaivaa ihohuokosia ihan kuoliaaksi asti. Nanolift-kasvohoitojen ja oikean kotihoidon avulla ihon ongelmakohdat poistuvat pysyvästi. Mitään höyrytyksiä en ole tehnyt enää tällä vuosituhannella, koska se on menneisyyden hoitokeino, kun muutakaan ei ollut. Nykyisin hellävaraiset hedelmähapot ja entsyymit sulattavat hilseilyn, mustapäät ja muut tukkeutumat, eikä ihoa tarvitse rasittaa ja rikkoa jatkuvalla puristelulla. 

Näin rankan talven jälkeen suosittelen tulemaan Nanolift-kasvohoitoon ja tehdään kerralla kunnon kevätsiivous ihollekin!⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 19.3.-1.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa upealta tuotteelta/hoidolta

    VastaaPoista
  2. Anonyymi17:43

    Pitäisikin kyllä tilata kasvohoitoon aika. Turhan pitkä aika edellisestä hoitokerrasta...
    mari.pajunen(at)meiliboxi.fi

    VastaaPoista