maanantai 11. maaliskuuta 2024

Miksi käytetään silmänympärysvoidetta?

En ole pitkään aikaan kertonut silmänympärysvoiteen tarpeellisuudesta ja siitä, miksi sitä käytetään. Silmänympärysiho on kaikilla yhden ihosolukerroksen ohuempi, kuin kasvojen muu iho ja siksi se tarvitsee erityishoitoa.


iS Clinicalin Illuminating Eyes Collection -pakkaus sisältää mm. huipputehokkaan Youth Eye Complex -silmänympärysvoiteen.


Silmänympärysiho rypistyy nopeiten

Silmänympärysiho on huomattavasti nopeampi rypistymään, kuin muu iho ja silmäpussit alkavat pullottaa jo viisikymppisenä. Silmänympärysiho on tosiaan yhden ihosolukerroksen ohuempi ja jo tämä altistaa sen rypyille. Silmän ympärillä ei myöskään ole tali- eikä hikirauhasia, joten siihen ei nouse omasta takaa talia voitelemaan ohutta ihoa. 
Silmä tekee myös miljoonia liikkeitä vuorokauden aikana ja sekin altistaa ihon rypistymiselle. Varsinkin huono näkö tai auringon häikäisy aiheuttaa silmänympäryksen kurtistelua ja siksi rypistymistä. 
Tämän ohuen ihon takia tarvitaan silmänympärysvoidetta, joka vahvistaa ohutta ihoa. Silmänympärysvoide on molekyylirakenteeltaan ohuempaa, kuin muut voiteet ja siksi se toimii paremmin ohuella silmänympärysiholla. Tavallinen kosteusvoide aiheuttaa helposti turvotusta, koska se on rakenteeltaan suurempimolekyylistä. Silmänympärysvoiteissa on yleensä myös enemmän vaikutusaineita poistamaan tummuutta ja turvotusta eli vilkastuttamaan aineenvaihduntaa. Näitä vaikutusaineita ei välttämättä ole kasvoille tarkoitetuissa voiteissa. 
Silmänympärysvoiteet imeytyvät myös helpommin ja siksi ne toimivat hyvin silmämeikinkin alla.


Illuminating Eyes Collection on huippuhyvä hankinta

Tähtitarjouksena on iS Clinicalin Illuminating Eyes Collection NYT 149€ (arvo 200€) ja pakkaus sisältää normaalikokoiset Youth Eye Complex (136€) -silmänympärysvoiteen ja Cleansing Complex (58€) -puhdistusgeelin. Tuotteet on pakattu laadukkaaseen ja käytännölliseen siniseen meikkipussiin ja siinä on vielä mukana näytekoko C Eye Serum -silmänympärysseerumista. 
Pakkaus on nyt niin edullinen, ettei tarjousta voi ohittaa ja näitä pakkauksia on vain pieni erä. Normaalisti jo nuo pelkät tuotteet maksaisivat lähes 200€, joten hintaetu on suuri.
Tämä Youth Eye Complex on hoitolani eniten myyty silmänympärysvoide ja samoin Cleansing Complex on suosituin puhdistustuote. Suosittelen tätä Cleansing Complexia myös silmämeikin poistoon ja vesiliukoinen meikki lähtee sillä oikein hyvin. Kannattaa tipauttaa kostutettuun vanulappuun pari tippaa Cleansing Complexia ja sillä pyyhkiä silmämeikki pois. 
Youth Eye Complex taputellaan joka aamu ja ilta kevyesti silmien ympärille. Kannattaa hyödyntää mahdollisimman pian tämä Illuminating Eyes Collection -tarjous, koska pakkauksia on jäljellä enää vain muutamia.





Tähtitarjoukset 18.3. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 5.-18.3.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti