maanantai 4. maaliskuuta 2024

Uudista meikkituotteesi

Kohta koen itseni ihan nalkuttajaksi, kun yhtenään muistutan, että ripsiväri pitää uusia riittävän usein. Ripsiväri on helposti oikea pöpöpesä, kun kaikki ripsien ja ripsirajan bakteerit siirtyvät muhimaan pehmeään värimassaan. 


Jo ihan hygieniasyistä meikkituotteet tulisi vaihtaa uusiin tarpeeksi usein.


Rajaus terävöittää katsetta

Xtreme Lashesin Length & Volume Mascara (42€) on helposti levittyvä ripsiväri, joka on vettä hylkivä, mutta vesiliukoinen. Se ei lähde valumaan ensimmäisessä sumussa ja tihusateessa, mutta on silti helppo puhdistaa pois. Poistan itse silmämeikin iS Clinicalin Cleansing Complexilla (58€), jota tipautan pari tippaa kosteaan vanulappuun ja pyyhin sillä silmämeikin pois. Se on helppo ja hyvä konsti puhdistaa silmämeikki kunnolla.
Xtreme Lashes -sarjassa on rajaustussi (42€), jota saa mustana tai tummanruskeana. Se on loistava tuote, millä voi piirtää silmät esiin turvonneiden silmäpussien keskeltä.😊 Tämä tussimaisuus tekee kynästä helposti levittyvän ja se myös pysyy hyvin, vaikka silmistä valuisikin vettä. Tussin kärki on kapea ja sillä on hyvä tehdä siisti ja ohut rajausviiva. Iän myötä silmämeikki kaipaa entistä enemmän ryhtiä ja sitä tulee silmänrajauksista ja korostetuista kulmakarvoista. 
Uudesta Yumi Make-up sarjasta löytyy Yumi Combinatic Brow Duo (35€) kulmakynä, jolla on monta käyttötapaa. Kynän toisessa päässä on teräväkärkinen kynä ja toinen pää on pehmeän puuterimainen. Tarkoitus on rajata kulmakarvat terävällä osalla ja värittää karvat pehmeällä puuterimaisella kynällä. Näin tekevät nuoret naiset, jotka jaksavat panostaa aamumeikkiin tunnin verran. Kynää voi käyttää nopeastikin ja tuo puuterimainen pää on oikein hyvä kevyeen kulmien korostukseen. Jos haluaa jämäkämmät kulmakarvat ne voi piirtää tuolla terävällä kynän päällä. Värisävyjä on yksi, joka on neutraali ruskea ja sopii hyvin aikuisen naisen meikkiin. Tuo väripigmentti läpäisee valoa ja siksi se istuu juuri sopivasti kaikkien ihonväriin.


Tasainen ihon väri

Uusissa Yumin meikeissä on erittäin hyvä Matifying jauhepuuteri (49€), joka on käytännöllisessä pakkauksessa ja siinä on mukana levitysvippa, jolla voi painella puuterin iholle. Esimerkiksi Yumin Face Primerin (48€) päälle sipaistu puuteri tekee ihosta tasaisen ja mattapintaisen ilman, että iho näyttää meikatulta. Nämä Yumi Make-up meikit on tehty aikuisen naisen neutraalia ”nude-meikkiä” varten. Tarkoitus on siistiä iho näyttämättä meikatulta.
Face Primer on ns. meikitön meikki, joka jättää iholle vain häivähdyksen väriä ja saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Mitään rajoja siitä ei jää, eikä kukaan edes huomaa, että meikkiä on käytetty.
Oma suosikkini on Yumi Tinted Serum (48€), koska se peittää kevyesti, mutta ei ole yhtään paksu. Inhoan sitä tunnetta, että kasvoilla olisi joku kireä paksu naamari, mikä tunne tulee monista meikkivoiteista. Kokeilin lähes kymmeniä meikkisarjoja, kun halusin laajentaa meikkitarjontaani, mutta vasta tämä Yumi Make-up sarja vastasi sitä tasoa, mitä haluan asiakkailleni tarjota. 
Tietysti minua vakuutti jo Yumi-sarjan ennakkomaine, koska teen ripsien kestotaivutukset Yumin tuotteilla. Ne ovat maailman parhaat ja erittäin arvostettuja. Myös Yumin maahantuoja Fenix Beauty pitää tarkan kontrollin, jotta tuotteet pysyvät osaavissa käsissä. Yumin kestotaivutusaineita ei myydä kuin SKY-kosmetologeille, jotka ovat suorittaneen heidän näyttötutkinnon.



⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.2.-4.3.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Samaa mieltä ripsarin uudistamisesta ettei tule mitään tulehduksia. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista