tiistai 12. maaliskuuta 2024

Kosmetologi ei pysty tekemään taikoja

Ihonhoidon maailmassa mainonta on niin yliampuvaa ja liikoja lupaavaa, että joskus asiakkaan toiveet ja kosmetologin mahdollisuudet eivät kohtaa. Ikävin tilanne on, jos asiakkaalla on liian suuret odotukset, enkä pysty niitä toteuttamaan.


Tuloksellinen ihonhoito vaatii säännöllisiä kasvohoitoja ja pitkäjänteistä kotihoitoa tehokkailla ammattilaistuotteilla.


Kasvohoidot hidastavat ihon vanhenemista

Ihonhoidossa on kysymys elimistön omasta toiminnasta ja on ihan liikoja lupaavaa, jos kerrotaan yhden kasvohoidon poistavan rypyt ja kiristämään veltostuneen ihon. Eihän yksi kerta kuntosalilla tai jumpassakaan tee ihmeitä lihaksistolle. 
Kasvojen ihonhoito on pitkäjänteistä työtä, jossa tarvitaan kosmetologin hoitoja ja kotona tehtyä systemaattista ihonhoitoa. Mikään yksittäinen kasvohoito ei voi poistaa jo olemassa olevia ryppyjä, mutta hyvin hoidettu ryppy on kauniimpi kuin hoitamaton. 
Missään tapauksessa en halua luvata liikoja, koska se on ikävä tilanne minulle ja asiakkaalle. Toivon, ettei kukaan uskoisi, että parinsadan euron kasvohoidolla voitaisiin poistaa rypyt ja juonteet, mitkä ovat syntyneet monien vuosien aikana. 
Silloin, kun haluaa selvästi näkyviä tuloksia nopeasti, pitää kääntyä plastiikkakirurgin puoleen ja kyse on jo tuhansista euroista. Plastiikkakirurgikaan ei pysty hoitamaan kuivaa ja ohentunutta ihoa ilman päivittäistä hoitoa laadukkailla tuotteilla. 
Valitettavasti ei ole olemassa menetelmää, mikä nuorentaisi kasvot ilman mitään vaivaa ja panostusta. Kuitenkin tiedän kokemuksesta, että säännöllinen kasvohoito ja hyvät kotihoitotuotteet ovat pitäneet vakioasiakkaani 10-15 vuotta ikäänsä nuoremman näköisinä.

Hyvin hoidettu iho on aina kaunis

Olen nähnyt selvästi omassa työssäni, miten vakioasiakkaani näyttävät ikäänsä nuoremmilta. Siinä on tarvittu säännöllisiä kasvohoitoja ja päivittäistä kotihoitoa. Tiedän, että toivottaisiin konstia, jolla voisin sormia napsauttamalla taikoa pois kymmenen vuotta. Joku kosmetologi voi tällaista lupailla, mutta itse en siihen lähde. 
Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa säännöllinen ihonhoito ja jo muutamalla kasvohoitokerralla saadaan näkyviä tuloksia. Riippuu hyvin paljon ihon kunnosta ja siitä lähtötilanteesta, jolloin säännöllinen kasvohoito aloitetaan, millainen hoitotulos saadaan aikaan. 
Itselläni on pitkiä asiakassuhteita ja olen hoitanut monia yli kymmenen vuotta ja jopa 80-luvulta asti. Olen kehittänyt koko ajan omaa ammattitaitoani ja haluan tarjota asiakkailleni parasta, mitä kosmetologin palveluista löytyy. Teen parhaita mahdollisia kasvohoitoja parhailla ammattitason tuotteilla, mutta hokkuspokkus-taikoihin en pysty.



Tähtitarjoukset 18.3. asti:


⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 5.-18.3.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

1 kommentti:

  1. Säännöllinen ihonhoito on tärkeää. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista