sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Ensiapua epäpuhtaalle iholle

Jos ihonhoito on jotenkin epätasapainossa tai iho muuten vain oikuttelee, on se takuulla pahimmillaan nyt, kun sisälämmitys on kuivattanut ihonpinnan ja finniä pukkaa yhtenään. Tässä muutama neuvo parantamaan tilannetta.


Dermalogican Liquid Peel Foliant on kemiallinen kuorinta, joka auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia ja kirkastaa sekä silottaa ihoa.


Kuorinta auttaa aina

Aina, kun iho oireilee epäpuhtauden ja rasvaisuuden takia, siinä on tukkeutuneita ihohuokosia. Lähes aina nuo ihohuokoset ovat tukossa liian kuivan ja kireän ihon pinnan takia. Huokoset ovat usein myös täynnä kuollutta solukkoa, joka sekoittuu ihotaliin.
Valitettavan usein ihmiset yrittävät jotenkin kuivattaa ihoa, kun siihen ilmestyy tulehtuneita finnejä ja rasvaista kiiltoa. Siinä mennään ojasta allikoon ja iho tukkiintuu entisestään. Tärkeintä olisi saada nuo huokoset puhdistumaan, mihin auttaa parhaiten Puhdistava & kosteuttava kasvohoito (98€) tai Nanolift-kasvohoito (131€), jonka vaikutus on vielä syvempi.
Kotikonstina kuorinta on tehokkain torjunta finneille ja tulehduksille. Jos iho on hyvin paksu ja siinä on aknearpia, Dermalogican uusi Liquid Peelfoliant (68€) kemiallinen kuorinta olisi siihen paras lääke. Liquid Peelfoliantia aloitetaan totuttelemaan noin 2-3 päivän välein ja parin viikon totuttelun jälkeen sitä voi käyttää päivittäin. 
Tähtitarjouksena vielä huomiseen ma 4.3. asti on Dermalogican huippusuosittu Daily Microfoliant NYT 55€ (norm.68€), joka sopii myös päivittäiseen käyttöön. Daily Microfoliantia kutsutaan myös nimellä taikajauhe, koska se on helppo ja nopea tapa tasapainottaa ihon tilannetta. Pidän Daily Microfoliantia välttämättömänä kotihoitotuotteena, jos aikoo pitää rasvoittumiseen taipuvaisen ihon kunnossa.

Retinolia rasvaiselle iholle

Dermalogican Retinol Clearing Oil (88€) on öljymäinen seerumi rasvoittuvalle iholle ja se on aivan ihanteellinen tuote pintakuivalle epäpuhtaalle iholle. Tämä Retinol Clearing Oil on nimenomaan tehty hidastamaan vanhenemisen merkkejä rasvaisella iholla ja samalla rauhoittamaan talineritystä. 
Iän myötä vanhat aknearvet tulevat voimakkaammin esiin ja niitäkin tämä Retinol Clearing Oil tasoittaa. Dermatude-kasvohoito (177€ ja neljän kerran sarja 620€) tasoittaa ihan hämmästyttävän hyvin yli viisikymppisen ihon aknearpia ja ihon epätasaisuutta. Jo yksikin hoitokerta kirkastaa ihon väriä, supistaa huokosia ja tasoittaa arpia.
Retinol Clearing Oilin käytössä pitää muistaa, että aurinkosuojaa on hyvä käyttää päivällä. Retinoli hiukan herkistää ihoa uv-säteilylle ja koska se poistaa kuollutta solukkoa, ihon oma suojautuminen vähenee. Erittäin hyvä päivävoide retinolituotteiden rinnalla on Dermalogican Porescreen SK40 (62€), joka antaa myös häivähdyksen tasoittavaa väriä ja supistaa huokosia. 
Deep Breakout Liquid Patch (38€) on Dermalogican uudistunut paikallishoitoaine finneille. Se toimii kuin läpinäkyvä laastari, joka asettuu finnin päälle peittäen punoitusta, mutta samalla se rauhoittaa tulehdusta ja puhdistaa huokosta. Tästä tuotteesta on tullut todella paljon kehuja ja se todella nopeuttaa finnien paranemista eikä vain lupaa sitä. 
Jos pääsee heti käyttämään Deep Breakout Liquid Patchiä, kun finni alkaa hiukankin punoittamaan ja tulehtumaan, niin finnin puhkeamisen pystyy estämään. Jo tulehtuneet finnit Deep Breakout Liquid Patch parantaa nopeasti, eikä jälki jää näkymään niin pitkäksi aikaa, kuin muuten. 
Clear Start -nuorten linjan Post-Breakout Fix (24€) on myös paikallisesti käytettävä finnien hoitoneste, joka estää pigmenttiläiskän syntymistä finnin jälkeen. Varsinkin, jos itse puristelee finnejä, juuri pigmenttisolukerros rikkoutuu sekä tulehtuu ja iholle jää pitkäksi aikaa, jopa useaksi viikoksi, pigmenttiläiskä, joka erottuu muusta ihosta. Post-Breakout Fix rauhoittaa tulehduksen ja estää pigmenttiläiskän syntymistä.





⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 20.2.-4.3.24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti