tiistai 19. maaliskuuta 2024

Tähtitarjoukset 1.4. asti


Tähtitarjoukset ovat voimassa 1.4. asti.


Kaula katseita kestäväksi!

Nyt alkaa onneksi kevät jo koittamaan ja paksut talvivaatteet saavat kohtapuoliin unohtaa. Kaula paljastuu katseille avoimissa kesävaatteissa ja se pitäisi saada katseet kestävään kuntoon. Kaula ja dekoltee joutuvat todella koville talven aikana, kun kaulukset ja kaulahuivit imevät siitä kaiken kosteuden. Välillä kaula altistuu myös talven kylmyydelle ja kuivalle pakkasilmalle. 
Kaula on yleensä todella kuiva ja sen takia kaulan iho rypistyy ja veltostuu nopeammin kuin kasvojen iho. Siksi kaula vaatii oman erikoishoitotuotteensa ja Dermalogican Neck Fit Contour Serum on tehokas hoitoaine, joka on suunniteltu juuri kaulan ongelmiin. 
Neck Fit Contour Serum on pakattu kivaan roll-on-tuubiin, josta on helppo rullailla hoitotiiviste iholle. Neck Fit Contour Serumia käytetään aamulla ja illalla ja se imeytyy nopeasti, koska se on niin ohut seerumirakenteinen voide. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote imeytyy syvemmälle kuin yleensä ja toimii siksi yhtä tehokkaasti kuin seerumit yleensä. Suosittelen Neck Fit Contour Serumia kaikille yli kolmekymppisille, koska jokainen tarvitsee tehohoitoa kaulalleen talven jälkeen. 


Tehohoitoa myös naamiosta

Youngbloodin Intensive Hydrating and Soothing Masque on tehokas kotihoito kuivalle ja helposti punoittavalle iholle. Talvi rasittaa eniten ohutta kuivaa ihoa, joka on taipuvainen couperosaan ja juuri sellaiselle iholle Youngbloodin naamio on suunniteltu.
Talven lämmönvaihtelut ja kuivuus lisäävät ihon punoitusta ja sitä kautta myös couperosa pahenee. Intense Hydrating and Soothing Masque supistaa verisuonten seinämiä ja vähentää ihon punoitusta ja couperosaa. Säännöllisesti käytettynä, noin 2-3 kertaa viikossa, naamio vähentää couperosaa, kuivuutta ja ihon punoitusta.
Naamio levitetään puhtaalle iholle sekä myös kaulalle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen naamio pestään pois runsaalla ihonlämpöisellä vedellä. Lopuksi iholle laitetaan normaalit hoitotuotteet.
Intense Hydrating and Soothing Masque toimii hyvin myös ihoa kaunistavana meikinalusnaamiona. Naamion jälkeen meikki levittyy hyvin ja iho on sileämpi ja tasaisempi. Naamio rauhoittaa punoittelun todella hyvin ja meikki onkin helpompi tehdä, kun punoittelua ei tarvitse peitellä. Tästä naamiotuubista saa vähintään parikymmentä käyttökertaa, joten siitä riittää kaikkiin kevään juhliin juhannukseen saakka.⭐️ Muista osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 19.3.-1.4.-24.

Tänään 19.3. arvonnan voitti Anne Paavola, joka oli kommentoinut Facebookissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti