tiistai 5. maaliskuuta 2024

Tähtitarjoukset 18.3. asti

iS Clinicalilla on aivan huippuedullinen tuotepakkaus Illuminating Eyes Collection NYT 149€ (arvo yli 200€), jossa on normaalikokoinen Youth Eye Complex -silmänympärysvoide ja Cleansing Complex -puhdistusgeeli. Tuotteet on pakattu tukevaan siniseen meikkipussiin, joka on pitkäksi aikaa hyvä pussukka kosmetiikalle. Pakkauksessa on vielä lisäksi näytepullo C Eye Serum silmänympärysseerumia. Normaalihintaisina pelkät hoitotuotteetkin olisivat lähes 200€. Illuminating Eyes Collection -pakkauksia on minulla vain pieni määrä, joten tehkää ostoksenne pikaisesti.  

Toinen Tähtitarjous on Dermalogican Active Moist 100ml  NYT 65€ (norm.78€) ja 150ml NYT 92€ (norm.108€) kosteusvoide kaikille ihotyypeille. 


Tähtitarjoukset ovat voimassa 18.3. asti.


Huomioikaa myös Dermalogican uutuusseerumi Pro-Collagen Banking Serum (98€), jonka mukana saat Gua Sha -kivirullan ja pikkukoon Super Rich Repairia (arvo yht. 32€). Pro-Collagen Banking Serum on mullistava tuote, koska se täyttää pikkujuonteita ja ryppyjä vanhenevalla iholla. Suosittelen tätä seerumia kaikille yli 25-vuotiaille ja tämän seerumin avulla jokaisen iho toipuu nopeasti talven kuivattavasta vaikutuksesta. 


iS Clinicalin suosikkituotteet huipputarjouksessa

Illuminating Eyes Collection on pakkaus, jota ei kannata ohittaa. Näin edullista tarjousta iS Clinical harvoin tekee ja pakkauksia ei olekaan suurta määrää. Ne ehtivät jo kertaalleen loppua Suomesta, mutta A Class Beauty palveli minua hyvin ja tilasi minun hoitolaani varten niitä lisäerän, jotta asiakkaani voivat hyödyntää tämän huippuedun. 
Olen todella tyytyväinen iS Clinicalin maahantuojan palveluun ja etenkin yhteyshenkilööni SKY-kosmetologi Saimi Hyväriseen (pitää vielä mainita, että Saimi on kissaihmisiä niin meillä on yhteiset puheenaiheet.😊 
Tässä Illuminating Eyes Collection -pakkauksessa on kaksi iS Clinicalin suosituinta tuotetta eli Youth Eye Complex -silmänympärysvoide ja Cleansing Complex -puhdistusgeeli. Cleansing Complex on ollut hoitolani eniten myyty puhdistustuote jo useamman vuoden. Se ei ole pelkkä puhdistusgeeli, vaan siinä olevat vaikutusaineet tasapainottavat ihoa monin tavoin. Jo pelkkä tähän puhdistusgeelin käyttöön siirtyminen on normalisoinut monen pintakuivan sekaihon. Kuivalle ja vanhenevalle iholle se on erinomainen, koska sen kevyt kuoriva ja kosteuttava vaikutus poistaa kireyttä ja harmaata kuollutta solukkoa. 
Youth Eye Complex on  hoitolani suosituimpia tuotteita ja kuka on sitä kerran kokeillut, ei siitä luovu. Muutamia vuosia sitten suomalaiset kauneusbloggarit valitsivat Youth Eye Complexin parhaaksi silmänympärystuotteeksi, eikä valinta tullut turhasta. Youth Eye Complex tasoittaa pienet harakanvarpaat silmäkulmissa, poistaa turvotusta ja vähentää tummuutta. Tässä silmänympärysvoiteessa on runsaasti elvyttäviä vaikutusaineita ja siksi se on niin tehokas vähentämään turvotusta ja tummuutta silmien ympäriltä. 
Tuo meikkipussi, johon tuotteet on pakattu, on myös rahanarvoinen lahja, koska se on juuri sopivan kokoinen. iS Clinicalin lahjatuotteet ovat aina olleet yhtä laadukkaita kuin heidän tuotteensakin. Meikkipussi on nätin sininen ja hyvin käytännöllinen. Iloitsen siitä, että asiakkaani saavat näin hyvän lahjan.


Aktiivista kosteutta

Tiedän, että lähes kaikilla ihoilla on nyt huutava kosteuden puute ja Active Moist korjaa tilanteen ihotyypistä huolimatta. Active Moistia voivat käyttää myös nuoret ja teini-iän epäpuhtaalle pintakuivalle iholle se on täydellinen kosteusvoide.  
Meikinalusvoiteena Active Moist on erinomainen, eikä se ole rasvaisellekaan iholle liian täyteläinen. Siinä ei ole juurikaan rasvaisia tai öljymäisiä vaikutusaineita, vaan se on puhdasta kosteutta, mikä tekee siitä soveliaan myös öljyisen kiiltävälle iholle. Active Moist pysyy mattapintaisena koko päivän ja se on ihanteellisen ohut kesähelteelläkin. 
Myös kuiva vanheneva iho saa riittävästi kosteutta ja hoitavuutta, jos Active Moistin alle laitetaan ihotyypin mukainen hoitoseerumi. Erinomainen valinta seerumiksi on Dermalogican Pro-Collagen Banking Serum, mikä on jo kerännyt kiitoksia asiakkailta. Muutama asiakkaani on käyttänyt tätä seerumia jo useampia viikkoja ja he ovat kiitelleet sitä kovasti. Ohut ja kuiva 50-60-vuotias iho selvästi vahvistuu ja sen pinnasta tulee sileämpi ja jotenkin pyöreämpi. 
Pro-Collagen Banking Serumin yksi vaikutus onkin, että se täyttää hiusjuonteita ja pikkuryppyjä ja iho tuntuu omiin käsiin sileämmältä. En keksi muuta sanaa asiaa kuvaamaan kuin sen, että iho tuntuu pyöreämmältä, koska ihosolut ovat varastoineet kosteuttavaa ja kiinteyttävää kollageenia. 
Haluaisin, että kaikilla olisi kotikäytössä tämä Pro-Collagen Banking Serum, koska se korjaa nopeasti kaikki talven rasitukset. Nyt annan vielä seerumin ostajalle gua sha -rullan, millä kasvoja voi rullata sen jälkeen, kun seerumi ja voide on levitetty. Muutaman minuutin rullaus nenästä hiusrajaan päin vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa turvotusta.





⭐️ Muista osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 5.-18.3.-24.

Tänään 5.3. arvonnan voitti Anu Siltakorpi, joka oli kommentoinut Facebookissa. Paljon onnea!


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti