torstai 28. maaliskuuta 2024

Ihonhoito vaatii viitseliäisyyttä

Tämän hetken Tähtitarjouksena on Dermalogican Neck Fit Contour Serum NYT 75€ (92€) kaulavoide ja Youngbloodin Intense Hydrating and Soothing Masque NYT 49€ (66€) naamio ja kumpikin on hyvin tarpeellinen kotihoitotuote.


Kaulan ihon hoito on hyvin tärkeää, eikä koskaan ole liian myöhäistä sitä aloittaa.


Kaulan veltostuminen harmittaa

Voin kertoa, että kokemukseni mukaan kaulan veltostuminen ja rypistyminen on asia, mikä ihmisiä harmittaa kaikista eniten. Jo varhaisessa vaiheessa reippaasti alle viisikymppisenä asiakkaat hakeutuvat kasvohoitoon kaulan rypistymisen vuoksi. Moni ei ole niinkään huolissaan kasvojen rypistymisestä, mutta kaula tuottaa huolta.
Silti kaulavoide on Dermalogican kymmenen vähiten myydyimmän hoitotuotteen joukossa hoitolassani. Tämä yhtälö ei ole tasapainossa. Asiakkaat ovat huolissaan kaulan veltostumisesta ja vanhenemisesta, mutta sen eteen ei olla valmiita tekemään mitään. 
Tätä asiaa kannattaa pysähtyä miettimään, koska kaulankin ihon tehokkain hoito on ennaltaehkäisy. Voi olla, että osa kuluttajista ajattelee, ettei se kaulavoide mitään auta. No ei takuulla auta, ellei sitä käytä. Dermalogican Neck Fit Contour Serum on nimenomaan kehitetty kaulan helposti veltostuvaa kudosta varten. Kaulan iho joutuu myös poikkeuksellisen koville kaulahuivien ja kaulusten hankauksessa ja aurinko kohdistuu myös kaulaan ja dekolteelle. Aika harvoin kaulan ihoa hoidetaan edes sen verran, että jotenkin kompensoitaisiin tuo kaulaan kohdistuva kuivattava vaikutus. 
Kaulassa on yksi leveä ja hyvin ohut lihas, joka veltostuu helposti ja kaulan iho on myös ohuempaa kuin kasvojen iho ja siksi se rypistyy helposti. Olen aivan varma, että jos ihminen hoitaa kaulansa ihon yhtä hyvin kuin kasvojensa ihon, kaula ei rypisty etuajassa.


Kaulavoide on helppo käyttää

Oikein nalkutan tästä kaulavoiteen käytöstä, mutta yritän herättää lukijat huomaamaan, että kaula pitää hoitaa nyt. Tämä Neck Fit Contour Serum on roll-on-tuubissa, mistä se on nopea ja helppo levittää. Ei siis vaadita montaa sekuntia aamulla ja illalla, jotta kaula tulisi kunnolla hoidettua.
Talven jälkeen kaikkien kaula ja dekoltee on superkuiva ja siksikin sen alueen hoitoon kannattaa panostaa. Kuivuus tekee helposti kananlihamaista nyppyä kaulalle ja se vasta näyttääkin vanhentavalta. Myös pigmenttiläiskät saattavat kirjavoittaa kaulan ihoa, joten päivittäinen aurinkosuoja pitää olla käytössä viimeistään vappuna. 
Kaulan iho kannattaa pestä kunnolla samalla, kun pesee meikit pois kasvoilta. Kasvojen hoito pitää aina ulottaa kaulaan ja dekolteelle. Kaulalle jäänyt meikkivoide kuivattaa ohutta ihoa ja tukkii hentoja ihohuokosia.
⭐️ Muista myös osallistua arvontaan seuraamalla ja kommentoimalla hoitolan uusimpia julkaisuja blogissa (huom. liitä mukaan sähköpostiosoite), Facebookissa ja/tai Instagramissa. Palkintona on 50 euron lahjakortti verkkokauppaan, joka arvotaan kahden viikon välein. Seuraavaan arvontaan voit osallistua 19.3.-1.4.-24.


Joko olet liittynyt postituslistalle? Liity nyt ja saat tietoa tarjouksista ja kauneushoitolan tapahtumista! Tilaa uutiskirje tästä

4 kommenttia:

 1. Joo ihanaa kun tulee valoisaa .Mukavaa pääsiäistä 🐣 salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Aiempina vuosina kaulan ihoon ei ole tullut kiinnitettyä tarpeeksi huomiota.. käykö kaulan iholle esim öljyt? Mukavaa pääsiäistä! ms_tiia@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Anonyymi21:53

  Kiitos muistutuksesta, tämä usein kyllä unohtuu.
  kai75jus@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi17:00

   🧡 Paljon onnea! Olet voittanut Inkerin arvonnassa. Laitan sinulle sähköpostia. Yt. Kaisa (Inkerin some-vastaava)

   Poista