perjantai 11. lokakuuta 2019

Dermalogican uudistunut vartalokuorinta tulee myyntiin!

Minulla on nyt suuri ilo ilmoittaa, että Dermalogica on esitellyt uudet vartalon hoitotuotteet ja niihin kuuluu myös vartalon kuorintavoide. Harvoin mikään lopetettu tuote aiheuttaa sellaista kyselytulvaa kuin tämä aikaisemman vartalokuorinnan lopettaminen.

Vartalon iho sileäksi ja pehmeäksi

Dermalogica esitteli neljä uutta vartalon hoitotuotetta ja ne tulevat meille myyntiin ensi viikolla. Tämä oli ainakin suomalaisille täydellinen yllätys, koska luulimme vartalon hoitolinjan jäävän pysyvästi pois myynnistä. Nyt olen nähnyt vasta kuvat tuotteista ja kuullut niistä Dermalogican kouluttajilta ja muutamalta kollegalta jotka ovat niitä jo ehtineet käyttää. Kaikki kehuvat raikasta tuoksua ja kevyttä koostumusta. THERMOFOLIANT BODY SCRUB 47€ on pakattu 177ml tuubiin eli samanlaiseen kuin edellinenkin vartalokuorinta. Siinä on sama fysikaalinen lämpövaikutus kuin kasvojenkin Multivitamin Thermofoliant (58€) kuorinta-aineessa. Tuote hiukan lämpiää jouduttuaan iholle ja se nopeuttaa kuorivaa vaikutusta. Muuten kuorintavoide sisältää pieniä rakeita jotka irroittavat hellävaraisesti kuolleen solukon. Vartalon pesuun on CONDITIONING BODY WASH ( 32€) suihkuvaahto jossa on raikas eteeristen öljyjen tuoksu. Näissä vartalotuotteissakaan ei ole varsinaisia tuoksuaineita vaan kaikki tulee raaka-aineista. Conditioning Body Wash on kooltaan 297 ml pumppupullo ja se on hiukan pienempi kuin aikaisempi pesuaine. Nyt kokoja on vain yksi ja minusta tämä on nyt kätevän kokoinen. Harmillista, että tämä suihkuvaahto saadaan myyntiin vasta jouluksi, mutta muut tuotteet ensi viikolla.



Ihanaa kosteutta vartalolle

Vartalovoiteita on kahta eri laatua ja  ne ovat PHYTO REPLENISH BODY OIL (56€) vartaloöljy ja BODY HYDRATING CREAM (34€) ohut maitomainen vartalovoide. Tuo öljymäinen vartalovoide on tarkoitettu kuivalle ikääntyvälle iholle, tai nuorelle atoopikolle tai muuten kuiva ihoiselle. Se on ihon omaa suojabarriääriä vahvistava ja ennalta ehkäisee talven kuivattavaa vaikutusta. Öljystä saa myös maitomaisen, jos sen ottaa kosteisiin käsiin ja levittää sillä tavoin. Tämä Phyto Replenish Body Oil jättää ihanan silkkimäisen ihon pinnan ja kuivuuden tuoma kutina ja kirvely rauhoittuu. Öljy on pakattu 129 ml kokoiseen pumppupulloon.  Body Hydrating Cream on kevyt ja ohut nopeasti imeytyvä maito. Se kosteuttaa ihon ja jättää pehmeän hoidetun tuntuisen pinnan vartalolle. Siinäkin on raikas eteeristen öljyjen tuoksu ja nuo öljyt myös ravitsevat ja vahvistavat vartalon ihoa. Se on pakattu myös 298 ml kokoiseen pumppupulloon eli samanlaiseen kuin suihkuvaahtokin. Nämä vartalotuotteet ovat tosi kivan hintaisia ja laatu on taas parasta Dermalogicaa. Tervetuloa tutustumasn ensi viikolla.

5 kommenttia:

  1. Saimmekin jo tänään pienen erän myyntiin näitä uusia Dermalogican vartalotuotteita. Voitte siis tulla heti maanantaina ostoksille. Suihkuvaahto puuttuu vielä ja jostain syystä sitä saadaan Suomeen vasta jouluksi.
    Kokeilin tänään tuota Phyto Replenish Body Oilia ja sen tuoksu oli taivaallinen. Ihanan raikas tuoksu jossa oli kurkkua, hiukan minttua ja vähän ehkä greippiä. Tuoksu suorastaan tuotti hyvää mieltä ja raskaat ajatuksetkin raikastui. Öljy on hyvin kevyttä ja todella nopeasti imeytyvää. Iholle tuli todella sileä pinta ja kuivuus ja kiristely loppui siihen.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. Anonyymi13:13

    Kuorinta vaikuttaa hyvältä kertomasi perusteella. Postin sekoilut jatkuu myös lähetyksissä asiakkaille. Pakettini oli torstaina Rovaniemellä (joka sekin postilta jo kehno suoritus, kun sain Marilta spostilla tietää että paketti oli su jätetty postille), mitä vielä, postissa oli möhlitty Rovaniemellä skannaus ja tämä pakettini oli merkitty noudetuksi vaikka en ollut sitä hakenut, 45min jonottamisen jälkeen postin asiakaspalveluun selvisi jo se jonka tiesinkin, että kyse on viasta mutta mitään tietoa missä paketti tarkalleen nyt Rovaniemellä on ei ollut antaa/palveluhalua selvittää, pyydettiin vain venailemaan määrittämätön aika. Luulin jo perjantaina että pitää alkaa alkuviikosta laajempaan selontekoon mutta onneksi eilen iltapäivästä kilahti tekstari että paketti on viimein automaatissa johon sen olin tilannutkin. Oletteko miettiny olisiko matkahuolto vaihtoehto toimituksille? Posti alkaa olemaan yksi iso virsi välillä :D tuli jotenkin mieleen jakaa tämä kun itse kerroit postin sekoiluista tässä taannoin. Terkuin, Timo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mikä harmi. Posti on nykyään pyhittänyt toimintansa mielipahan tuottamiselle. Mikään ei ärsytä niin kuin roikkuminen linjoilla tai odottaa, että chatti vapautuu.
      Olen miettinyt ja kysellyt moneen kertaan tuota matkahuollon palvelua. Se on kaatunut siihen, että nykyisin Posti on meillä auki klo 7.00-21.00 setsemän päivää viikossa, koska se on K-Marketin tiloissa. Ehdin hyvin isommat pakettierät viedä ennen tai jälkeen työpäivän. Se on myös niin lähellä, että Mari mielellään lähtee päivälläkin happihyppelylle ja viemään pariakin pakettia.
      Matkahuolto on auki ma-pe klo 8.00- 19.00 joten en ehdi sinne kuin aamuisin. Se on myös sen verran kaukana, että sinne pitää aina lähteä autolla ja Mari ei erityisesti pidä minun autolla ajamisesta eikä vieraalla autolla yleensäkään. Postilla ja Matkahuollolla on maksullinen hakupalvelu, mutta se nostaisi lähetysten hintaa ja vielä toistaiseksi emme maksata asiakkailla postikuluja. Tästä aiheesta käydään keskustelua Suomen yrittäjänaisten fb:ssä jatkuvasti ja ilmeisesti on niin, että nämä mokailut ovat paikkakuntakohtaisia. Jotkut verkkokauppayrittäjät kehuvat Postin toimituksia ja haukkuvat Matkahuoltoa ja sitten on päinvastaisia mielipiteitä. Hämeenlinnan Matkahuolto on valittu Suomen parhaaksi matkahuolloksi ja sen hyvän fiiliksen aistii siellä asiakaskin. Dermalogican ja muutaman muun firman paketit tulee matkahuollon kautta joten käytän kumpaakin.
      Pitää vielä uudestaan miettiä mikä olisi meille ja asiakkaillemme paras vaihtoehto.

      Inkeri

      Poista
  3. Onpas takkua! Vaikka en ihan kuukausittain tilaa...niin ehdottomasti toivoisin, että paketit jatkossakin tulis minulle postin kautta...matkahuoltoon on meillä päinkin matkaa nimittäin...

    VastaaPoista
  4. Tämä onkin yksi syy miksi emme ole siirtyneet matkahuoltoon. Matkahuollon jskeluverkko on huonompi haja-asutusalueilla kuin postilla on. Pitäisi varmasti selvittää meneekö liian vaikeaksi ja kalliiksi, jos asiakas itse voisi valita tilatessaan kumpaa kautta pakettinsa haluaa. Nettipäällikkö Annukka saa selvitellä miten asia hoituisi kaikille parhain päin.

    Inkeri

    VastaaPoista