lauantai 12. lokakuuta 2019

Dermatude-kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille

Saamme koko ajan lisäkokemusta Dermatude-kasvohoidosta ja siitä on tullut esiin uusiakin hyviä vaikutuksia erilaisille ihotyypeille. Suurin hämmästykseni aihe on se, että yli kuusikymppisenkin akne arpia pystytään tasoittamaan näkyvästi.

Dermatude on takuulla turvallinen

Dermatude-kasvohoitoa on tehty useita vuosia USA:ssa ja muualla Euroopassa erittäin hyvin tuloksin. Joten meidän asiakkaat eivät ole koekaniineita vaan menetelmästä tiedetään jo kaikki mahdollinen. Itselläni on nyt vastaan tullut muutama tapausta missä en lähtenyt tekemään Dermatude-kasvohoitoa. Yksi pitkäaikainen asiakkaani on saanut aivoinfarktin useita vuosia sitten ja hänellä menee suntti aivoista kaulaan. Hänet suljin heti pois tästä hoidosta, koska en halua, että voimakas tärinä haittaisi jotenkin suntin toimintaa. Parilla asiakkaalla on rintasyöpäleikkauksen jälkitilana ruusu joka ärtyy todella pienestä ja heillekään en halua hoitoa tehdä. Samoin en tehnyt eräälle jolla on tehty maksansiirto ja hänellä on hylkimisen estolääkitys päällä. Mitään näistä tapauksista ei Dermatuden koulutuksessa ole suljettu pois, mutta haluan tehdä kaiken varman päälle.

En myöskään tee muita laitehoitoja heille, mutta meidän käsintehdyt hoidot sopivat näihin tapauksiin erinomaisesti. Oikein huonossa tuurissa voisi joku tulehdusta aiheuttava pöpö päästä ihoon ja jos oma vastustuskyky puuttuu se voi aiheuttaa pahankin tulehduksen. Tuo mahdollisuus on noin prosentin luokkaa, mutta minä en halua ottaa riskiä. Meillä on muita hoitoja jotka sopivat heille mainiosti.


                                    Super Serum (109 €) iS Clinicalilta lisää Dermatude-hoidon vaikutusta.

Kaikki yli nelikymppiset hyötyvät Dermatudesta

Mikään nuorisohoito Dermatude ei ole ja mielestäni vasta yli 35-vuotiaalle siitä on näkyvää hyötyä. Alle nelikymppisillä se vaikuttaa parhaiten rasvaiseen suurihuokoiseen ihoon mihin tulee helposti finnejä. Myös acne arpiin se on erinomainen menetelmä. Näkyvin tulos tulee yli viisikymppisille joilla pystytään napakoittamaan jo veltostunutta ihoa. Näin kesän loppupuolella Dermatuden ihon väriä tasoittava vaikutus kaunistaa kasvoja huomattavasti. Kaikkiin vanhenemisen merkkeihin
voidaan vaikuttaa Dermatude-kasvohoidolla ja sitä voi tehdä hyvinkin herkälle ja ohuelle couperosaihollekin. Suosittelen, että Dermatuden vaikutusta tuetaan ja lisätään tehokkaalla kotihoidolla.

Joidenkin uusien asiakkaiden kohdalla minun on ollut vaikeaa vakuuttaa heitä kotihoiden tärkeydestä. Sanoisin, että Dermatude-kasvohoidon vaikutusta lisätään noin 20-30% oikealla kotihoidolla. Itse koen suurta harmitusta, kun tiedän asiakkaan käyttävän kotonaan perusvoidetta joka ei millään tavalla edesauta Dermatuden vaikutuksia. Koen tämän omaksi syykseni, kun en ole kyennyt tarpeeksi hyvin motivoimaan asiakasta kotihoitoon. Ehkä minun pitäisi tehdä pieni paperiesite Dermatuden vaikutuksista ja kertoa kotihoidon merkityksestä sillä tavoin.
Kiinnostuitko? Tilaa aika hoitoon tästä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti