maanantai 28. lokakuuta 2019

Kaunistusta silmiin

Olen tuosta ripsien kestotaivutushoidosta 88€ kirjoittanut jo sen verran usein, että varmaankin kaikki on jo tietoisia sen eduista. Nyt esittelen nämä Xtreme kynäluomivärit (32€) ja iS Clinicalin toisen silmänympärysvoiteen.

Luomivärikynä on helppo levittää

Nämä Xtremen kynämäiset luomivärit ovat loistokeksintö. Sen jälkeen, kun sain ne käyttööni en ole muuta käyttänytkään. Tuosta paksusta kynästä saa helposti tasaisen luomivärikerroksen koko luomellekin. Perinteinen kahden luomivärin meikki onnistuu niillä myös hyvin. Vaaleampi sävy Rose tai Champagne sopivat koko luomelle pohjustamaan meikkiä. Tummemmaksi väriksi sopii minun lempiväri Mahongy joka on lämmin ruskea, Plum on tyylikäs lila ja Chocolate on kylmä ruskea. Nyt olen itse käyttänyt pohjustukseen tuota Rosea ja tummaksi väriksi Mahongya ja teen vielä rajauksen näillä vuosi sitten myyntiin tulleilla Xtreme kynillä. Nyt olen mieltynyt Golden Olive sävyyn ja tuo Cognac on aina lempivärini. Golden Olive on kaunis sammaleen vihreä jossa on mukana hiukan kultapigmenttiä, mutta mikään glittertuote se ei ole vaan sopii hyvin työkäyttöön. Cognac on tumman ruskea jossa on myös hiukan kultapigmenttiä. Nuo silmänrajauskynät on tarkoitus teroittaa ja ihan tavallinenkin teroitin käy, mutta meillä on myös myynnissä Xtremen oma teroitin (12€). Kynäluomivärejä ei teroiteta vaan väriä tulee enemmän esiin toisesta päästä kiertämällä. Näissä luomiväreissä on saman tyyppinen koostumus kuin rajauksissa ja ne ovat poikkeuksellisen helppoja levittää. Luomivärit pysyy hyvin niin kuin rajauksetkin ja ovat kuitenkin vesiliukoisia ja lähtevät puhdistusmaidolla helposti pois.
Xtreme luomivärikynät sopii laiskalle meikkaajalle. Ne ovat 
todella helpot levittää ja värisävyjä on useita.


iS Clinicalin Eye Complex

Silmänympärykseni ovat todella kärsineet koko syksyn. Hertan kuolema on aiheuttanut niin monta itkua, että silmäluomet ovat punoittavat ja turvonneet. Päätinkin kokeilla tuota iS Clinicalin toista silmänympärysvoidetta eli Eye Complexia (95€) joka on tarkoitettu herkälle iholle ja kuivuuteen ja atooppiselle iholle. Tähän asti käytin Youth Eye Complexia (119€), kun se on ehdottomasti paras siloittamaan rypistynyttä silmäluomea. Näitä kahta voidetta voi käyttää myös rinnakkain ja aamuisin laitetaan Youth Eye Complex ja iltaisin Eye Complex. Tämä Eye Complex selvästi auttoi kutisevaan ja hilseilevään yläluomeen. Luomet oli jo aika pahassa kunnossa, kun keksin ottaa käyttöön tämän Eye Complexin. Se ei ole mikään paksun tuntuinen voide, mutta siitä tuntee selvästi, että se on täyteläinen ja kuivuutta poistava. Talvella aika monella silmänympärykset kuivuu ihan hilseilyyn asti ja siinä on aina pelko, että luomet rohtuu rikki asti. Rikkoutuneet luomet onkin vaikeat hoitaa ja niissä menee pitkä aika. On siis parasta hoitaa kuivuus pois ennen kuin siitä tulee lisää ongelmia. Monet ikäiseni joutuvat käyttämään kostutustippoja pitkin päivää ja ne kuivattavat lisää luomien ihoa. Suosittelen kokeilemaan myös tätä Eye Complexia. Tuo Youth Eye Complex onkin meillä iS Clinicalin eniten myyty tuote, mutta aina on kiva kokeilla jotain uuttakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti