torstai 3. lokakuuta 2019

Huulirypyille huutia!

Huulet ovat nyt tärkein asia kasvoissa ja tarjolla on erilaisia hoitotuotteita ja meikkejä runsain mitoin.  Innokkaimmat hakeutuvat erilaisiin pistoshoitoihin joissa täyteaineilla saadaan huulet pulleiksi ja myös plastiikkakirurgit tarjoavat omia keinojaan.

 Huulet hehkumaan

Meidän verkkokaupan suosituimpia tuotteita ovat syksyn aikana olleet Dermalogican RENEWAL LIP COMPLEX (29€) ja iS Clinicalin LIP BALM (52€). Me olemme Marin kanssa ihmetelleet tätä useampaan kertaan, koska emme tiedä mistä tämä kiinnostus juuri näihin tuotteisiin johtuu. Dermalogican Renewal Lip Complex on ollut myynnissä jo monta vuotta ja sillä on oma vakaa käyttäjäkunta. Tuo iS Clinicalin Lip Balm on aivan uusi tuote ja meillä oli aluksi myynnissä Lip Duo (99€) jossa oli huulien kuorintavoide ja tämä huulibalsami. Ilmeisesti naisten lehdissä on ollut joku juttu näistä tuotteista, että ihmiset osaa hakea niitä meidän verkkokaupasta. Ostajat ovat aivan uusia verkkokaupan asiakkaita ja moni tilaa vain nämä tuotteet. Tietysti on tosi hyvä juttu, että huulien hoito huomioidaan. Suunympärys rypyt ovat monien yli viisikymppisten huoli ja ne harmittavat monia naisia. Rypyt syntyy suun ympärille ilmehtimistavasta ja muusta kasvojen lihaksistosta riippuen. Onneksi viime vuosina on tullut hoitoaineita jotka pehmentää syviä ylähuulen juonteita.
Nyt tuota Lip Balmia (58€) voi ostaa yksinäänkin ellei halua tuota kuorintavoidetta.


Lip Renewal Complex ja Lip Balm

Dermalogican Lip Renewal Complex on huulihoide huulille ja suunympärille. Se ei ole pelkästään ryppytuote vaan se sopii kaikille hoitoaineeksi, jos huulet helposti rohtuu ja kuivuu. Sitä voi myös lisätä päivän mittaan huulille ettei huulet pääse kuivumaan liikaa. Dermalogican NIGHTLY LIP TREATMENT (48€) oli oma suosikkini ennen näitä iS Clinicalin uutuuksia. Se on tarkoitettu nimenomaan ryppyihin ja se levitetään yöksi huulille ja suunympärille. Nyt tämä iS Clinicalin Lip Duo on oma lemppariuutuus. Lip Duossa olevaa kuorinta-ainetta suositellaan käytettäväksi noin kolmen päivän välein ja sillä kuoritaan huulet sekä suunympärys. Lip Balm on todella miellyttävä hoitobalsami mitä käytetään aamulla ja illalla muun kotihoidon yhteydessä. Olen ottanut nyt omiin rutiineihini, että käytän tuota Lip Balmia samalla, kun laitan muutkin hoitotuotteet. Edelleen minulla on Dermalogican Nightly Lip Treatment yöpöydällä ja sitä lisäilen iltaisin ennen valojen sammuttamista. Tämä Renewal Lip Complex on minulla ihan huulirasvan tavoin käytössä ja lähinnä se on käsilaukussa, koska autossa tarvitsen sitä eniten. Yleensä näin syksylläkin jo auton ilmastointi kuivattaa huulet riekaleiksi tuossa alle puolentunnin työmatkallani ellen varaudu huulirasvalla tai huulipunalla. 
Kertokaa, jos olette jossain naisten lehdissä tai iltalehdissä nähneet juttuja näistä tuotteista tai ihan mistä tahansa Dermalogican ja iS Clinicalin aineista. Vielä pari vuotta sitten saimme Dermalogican maahantuojalta kopion lehtijutusta, mutta enää heillä ei ole resursseja tähän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti