torstai 24. lokakuuta 2019

Ripsien kestotaivutushoito on tosi suosittu

Taas pitää ihastella ja kehuskella miten upea juttu tämä ripsien kestotaivutushoito on. Nyt teemme sitä päivittäin ja joskus tulee kolmekin asiakasta peräkkäin ripsitaivutukseen. Hienoa on myös huomata, että kävijöiden kaveritkin haluaa saman.

Yumi Lash menetelmä on parhaaksi todettu

Kyselin kollegoilta ja maahantuojilta pitkään mikä menetelmä on paras tähän ripsien kestotaivutukseen. Muut kosmetologit vastasivat yksimielisesti, että Yumi Lash on paras. Yumi Lash menetelmä on ranskalainen ja sitä on tehty jo lähes kymmenen vuotta. Amerikassa tuotteet ovat olleet jo 2010 alkaen ja se on suosituimpia ripsitaivutushoitoja USA:ssa. Suomessa sitä on tehty yli viisi vuotta. Yumi Lashin maahantuoja ja kouluttajat ovat hyvin tarkkoja siitä, että menetelmää käyttää ainoastaan kosmetologit. Heillä pitää myös suorittaa näyttö, että varmasti osaa niitä käyttää oikein ja ilman sitä ei tuotteita myydä. Ikävä juttu on, että kauneushoitoloita pitää monenlaiset häsääjät joilla ei ole ollenkaan kosmetologi koulutusta. Olenkin huomannut, että Hämeenlinnassa on parikin kauneushoitolaa jotka mainostavat Yumi Lashia ilman kosmetologikoulutusta. Nykyisin on niin röyhkeitä tekijöitä, että he osaavat käyttää kaikki keinot ja konstit vakuuttaakseen asiakkaan. Tuskin kukaan asiakas tarkistaa mitkä tuotteet on käytössä ja niitä voi nimetä miksi hyvänsä asiakkaan tätä tietämättä. Tämä on ollut todella suuri ongelma kaikissa näissä kauneushoidoissa. Nykyisin ei taida kukaan hyvän koulutuksen saanut kosmetologi tehdä ripsien pidennyksiä, tekokynsiä, mikroblanding kulmien pigmentointia tai silmien kestorajauksia. Arviolta puolet näistä menetelmistä tehdään pimeänä työnä ja se on suuri menetys oikeille kosmetologeille. Kiinasta saa kopioita lähes kaikesta kosmetiikasta puoli ilmaiseksi. Niiden käyttö on todella ajattelematonta ja voi olla jopa vaaraksi asiakkaalle.


Ripsien kestotaivutushoito ei vahingoita ripsiä

Ensimmäinen ja tärkein asia oli minulle selvittää kunnolla ettei ripset haurastu tai heikkene tästä käsittelystä. Nyt näen jo itsekin käytännössä ettei ripsiin tule mitään vaurioita. Oikeastaan on mahdotonta, että ripset vahingoittuisivat. Yumi Lash menetelmää ei tehdä kuin kerran samaan ripseen. Tämä tarkoittaa sitä, että kestotaivutushoitoja tehdään kahdeksan viikon välein. Ripsen elin ikä on pari kuukautta joten ripset ovat jo uudistuneet, kun seuraava hoito tehdään. Itse hämmästelen sitä miten paljon pidemmältä ripset näyttää taivutettuina. Lyhyistäkin ripsistä tulee hiukan pidemmän näköiset ja veltostunut silmäluomi näyttää huomattavasti paremmalta. Sanonkin, että tämä menetelmä on feikki lifting leikkaus silmäluomille. Tämän kestotaivutushoidon hinta on 88€ ja jos kulmakarvat värjätään ja muotoillaan samalla siitä tulee 19€ lisämaksua. Ripset pysyvät hyvinä 5-8 viikkoa eikä niitä tarvitse mitenkään varoa. Kestovärjäys kuuluu hoidon hintaan ja se yleensä kestää noin 3-5 viikkoa, mutta sitä voi uusia kolmenkin viikon välein. Itselläni taivutukset ovat olleet jo viisi viikkoa ja ne ovat ihan kunnossa, vaikka ovat kokeneet kovia Hertan itkemisestä. Ripsen kasvun myötä kaarevuus alkaa loiventua hiljalleen eikä sitä juurikaan huomaa. Missään vaiheessa ei ripsistä tule sekaisia ja epäsiistejä risukkoja niin kuin ripsipidennyksissä käy jo parinkin viikon jälkeen. Tervetuloa kokeilemaan! Tämä on myös loistava joululahja läheisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti