maanantai 21. lokakuuta 2019

Tähtitarjouksena Phyto Replenish Oil

TÄHTITARJOUKSENA on PHYTO REPLENISH OIL NYT 59€ (73€) tehotippa eli seerumi kaikille ihotyypeille. Sen mukana saat lahjaksi matkakokoisen Intensive Moisture Balance hoitovoiteen. Tarjous on voimassa 3.11-19 asti.Tilaa tästä.


Parantaa ihon suojabarriääriä

Phyto Replenish Oil on kevytöljy joka imeytyy erittäin hyvin ja sopii siksi aivan kaikille myös nuorille atoopikoille. Se on tehty suojaamaan ihoa ulkoisilta rasituksilta esimerkiksi ilman saasteilta, kuivalta sisäilmalta ja lämmönvaihtelulta. Se on aivan erinomainen tuote parantamaan ihon omaa suojabarriääriä ja vahvistamaan ihoa ärsytystä aiheuttavilta olosuhteilta. Phyto Replenish Oilia käytetään 2-4 tippaa puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide. Dermalogican suositus on, että Phyto Replenish Oilia käytetään aamuisin, koska päivällä suojan tarve on suurin. Minä kyllä suosittelen sitä aamulla sekä illalla, koska meillä on talvella niin kuiva sisäilma ettei iho voi hyvin sisätiloissakaan. Varsinkin kerrostaloissa makuuhuoneen kosteus voi pudota pariinkymmeneen ja silloin myös iho alkaa tuottamaan kosteutta ihon pintaan josta se heti haihtuu. Kuiva sisäilma siis aktivoi sellaisen ihon toiminnan mikä on tarpeellinen suojamekanismi, mutta riittämätön meidän olosuhteissa. Vaihdevuosi-iässä tulee helposti hikoiluaaltoja nukkuessa ja ne haihduttavat erityisen paljon ihon kosteutta. Toisaalta myös hikivirta huuhtoo pois iholle laitetut voiteet, mutta Phyto Replenish Oil on seerumi joka imeytyy paljon syvemmälle.

Suojaa sisäilmaongelmilta

Tuntuu, että Hämeenlinnassa on kaikki koulut ja päiväkodit remontin tarpeessa homevaurioiden ja huonon sisäilman vuoksi. Olen aika hyvin oppinut näkemään miten huono sisäilma vaikuttaa ihoon. Joillakinhan tulee hyvin vakavia hengitys oireita sisäilman huonosta laadusta ja silloin yleensä seurauksena on myös selvä ihottuma. Silloin, kun herkistyminen on lievää näen sen ihon nopeana reagointina ja ns.hermostuneena ihona. Phyto Replenish Oil on meidän paras tuote suojaamaan sisäilmaongelmilta. Silloin päällimmäiseksi kannattaa laittaa BARRIER REPAIR (42€) ja myös täyteläiset voiteet parantavat ihon suojaa esimerkiksi Dermalogican SUPER RICH REPAIR (93€) tai iS Clinicalin SHEALD REPARATIVE BALM (87€).  Hormonaalisten yöhikoilujen vaivatessa Phyto Replenish Oilin päälle yövoiteeksi on erinomainen SOUND SLEEP COCOON (78€) hoitovoide joka on ohut ja geelimäinen tuote. Varmaankin talvi alkaa kohta tosissaan ja silloin pitää ottaa hyvät tuotteet ihonhoitoon joista parhaita on tämä Phyto Replenish Oil.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti