perjantai 4. lokakuuta 2019

Oma kokemus ripsien kestotaivutushoidosta

Kesällä, kun näin ensimmäisiä kertoja asiakkailla nämä kestotaivutukset oli heti mielessäni, että tuon minäkin haluan. Sitten vasta, kun olin jo nähnyt useampia alkoi mielessäni muhia, että voisihan tätä tarjota myös asiakkaille.

Rauhallinen lepohetki

Mari teki minulle kestotaivutushoidon maanantaina 23.9 eli siitä on nyt reilu viikko aikaa. Minullahan oli hyvin levoton nuori tyttö mallina silloin, kun annoin työnäytteen osaamisestani. Huomaan, että minulle jäi vähän kammo alkaako muutkin asiakkaat lähtemään kesken hoidon. Ilmeisesti koin tilanteen paljon vakavammin kuin luulinkaan ja itselläni se oli mielessä heti, kun Mari aloitti työn. Onneksi se unohtui melko pian, kun oli niin ihanan rauhoittavaa kuunnella musiikkia ja olla puolitorkuksissa. Luulen, kyllä että meidän asiakkaat jaksavat olla paikallaan ilman kännykkää ja nauttivat pysähtymisestä. Hoidon aikana silmät pidetään pääasiassa kiinni joten kännykän selailu ei onnistu ja puhelin on parasta laittaa äänettömälle ettei se häiritse rauhoittumista. Tuntui ihan kivalta tai oikeastaan ei miltään, kun Mari teki työtään. Silmät eivät mitenkään kirvele tai tunne muutakaan, koska hoidossa ei käsitellä silmiä vaan ainoastaan ripsiä. Siinä ei ole edes mahdollisuutta, että jotain menee silmiin, koska siinä on silikonimuotit edessä. Näitä silikonimuotteja on neljää eri kokoa ja ne valitaan ripsien mitan mukaan. Jokaiselle tehdään taivutus yksilöllisesti eikä koko ajan kaikille samaa.

Sopii keski-iän ylittäneillekin

Ensimmäinen asiakas joka kesällä puhui tästä ripsien kestotaivutuksesta oli seitsemänkymppinen ja hän sanoi sitä ihan loistavaksi niksiksi tehdä hyvä meikki. Monillahan on ihan suorat ripset ja niitä taivutellaan ripsien taivuttimilla joka aamu. Se taivutus ei oikein pysy koko päivää, mutta kestotaivutuspa pysyy. Ihmettelen itselläni miten voi olla, että näkökykyni helpottui. Huomasin jo parissa päivässä etten rypistele otsaani niin kuin ennen. Veltostuneet luomet alkaa valumaan näkökentän päälle ja ilmeisesti minulla nuo ripset jotenkin häiritsi, vaikka en sitä tiedostanutkaan. Nyt, kun ne kaareutuu kauniisti ja ovat poissa näkökentästä niin ei tarvitse enää yrittää otsalihaksella nostaa luomia. Tämä on vain minun kokemukseni eikä voi tietää tunteeko joku muukin näin. 
Helpot nämä kestotaivutukset ovat, koska kaikkea voi niiden kanssa tehdä eikä mikään ole kiellettyä. Voi mennä saunaan, voi hieroa silmää ja laittaa ripsiväriä. Ainoastaan noin 12-24 tuntia laittamisen jälkeen pitäisi olla ripsiä kastelematta. Ihan hyvin voi iltapäivällä töiden jälkeen tulla kestotaivutukseen ja jo seuraavana aamuna voi pestä kasvot kevyesti ja laittaa ripsiväriä. Kestotaivutukseen kuuluu ripsien kestovärjäys ja se pysyy hyvin noin 3-4 viikkoa. Tuuheutta ja lisäpituutta saa ripsiväristä, jos sitä on tottunut käyttämään. Minä laitan ripsiväriä joka aamu ja nyt se tuntuu paljon helpommalta, kun ripset ovat jo valmiiksi kaarevat. Kestotaivutuksen voi uusia kahdeksan viikon välein ja sen vaikutus on 4-8 viikkoa ripsilaadusta riippuen. Kestotaivutushoidon hinta on 88€ ja siinä menee aikaa 1-1,5 tuntia. Mikäli haluaa samalla kulmien muotoilun ja värin se maksaa 19€. Tätä kaunistusta kannattaa kaikkien kokeilla. Nuorilla naisilla se on itsestään selvä kaunistus, mutta meille vanhemmille se on vähän feikki lifting silmäluomille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti